Antennemateriel

Produkter

Information

3946 vurderinger

Godkendt af e-handelsfonden

CO2 neutral website

Antenneforstærker og meget andet antennemateriel finder du her

(Antennesplitter, Antennefordeler, Antennestik, Antennedåser, Antennestik adapter, RF modulator, Antennekabel, Antenneforstærker, Indendørs antenne, Udendørs antenne)

En antennesplitter har almindelige antennestik, og anvendes til at splitte et TV signal i to. Derved kan man se signalet på flere TV apparater.

Antennefordeler som anvendes til at splitte et TV signal i flere. Derved kan man se TV signalet på flere TV apparater. En antennefordeler tilsluttes med F-stik, som beskytter mod HF støj, og sikrer en høj billedkvalitet.

Antennestik, som er den mest almindelige form for stik til at tilslutte et antennekabel, findes både som han og hun. Et antennestik er som standard 9,5 mm i diamater. En antennestik adapter bruges til at samle to antenenkabler, hurtigt og nemt. Klik på ovenstående link for at finde det antennestik eller antennestik adapter du har brug for.

Triax slutdåse til montering i væg. Denne slutdåse anvendes som det sidste led på linien i en antenneinstallation.Triax sløjfedåse til montering i væg. Denne sløjfedåse anvendes som et mellemled på linien i en antenneinstallation.Triax slutdåse til montering i væg. Denne slutdåse anvendes som det sidste led på linien i en kombineret antenne- og SAT installation.

En antenne adapter anvendes til konvertering af antennestik til andre typer antennestik eller f.eks. Til samling af antennestik og lign.

En RF modulator kan f.eks. anvendes til at udsende lyd og billede signalet fra f.eks. en Sat receiver eller HDD optager til antenneinstallationen. På den måde kan signalet fra HDD optageren ses på alle TVer i boligen hvis de er tilsluttet et antennestik.RF modulatoren distribuerer A/V signalet via boligens eksisterende antenneinstallationen, og man behøver derfor ikke trække et kabel fra HDD optageren til hvert TV, for at kunne se signalet fra HDD optageren.

avXperten har antennekabel både med faststøbte antennestik, eller som antennekabel i metermål, eller antennekabel i rulle. Klik på ovenstående link for at finde det antennekabel du har brug for.

En antenneforstærker kan forbedre dit TV signal betydeligt. Vore antenneforstærkere kan forbedre signalet med 18 dB eller 30 dB.En antenneforstærker bør placeres så tæt på signalkilden som muligt, for det bedste resultat. Klik på ovenstående link for at se vore gode antenneforstærkere.

Vores indendørs digital antenne opfanger digitale terrestriske TV signaler (indendørs DVB-T).Indendørs digital antenne udført i et design som er specielt udformet til at modtage DVB-T signalerne mest effektivt.En indendørs digital antenne kan opfange både digitale og analoge signaler, og er derfor velegnet til ethvert formål.

Vores udendørs digital antenne opfanger digitale terrestriske TV signaler (udendørs DVB-T).Udendørs digital antenne udført i et design som er specielt udformet til at modtage DVB-T signalerne mest effektivt.En udendørs digital antenne kan opfange både digitale og analoge signaler, og er derfor velegnet til ethvert formål.