Netværkskabel og tilbehør

Her ser du vores udvalg af netværkskabler og netværkskabel tilbehør. Netværkskabler kaldes også ethernet-, RJ45-, patch- og internet kabel. Netværkskabel kan bl.a. anvendes til at tilslutte en computer til netværksudstyr som en switch, router eller et modem. Den største forskel på cat-standarderne er, at jo højere cat-standard, jo hurtigere hastighed understøtter netværkskablet.

Produkter

Information

3946 vurderinger

Godkendt af e-handelsfonden

CO2 neutral website

Stort udvalg i netværkskabler og tilbehør

(Netværkskabel cat5e, Netværkskabel cat6, Netværkskabel cat7, Farvekodede patchkabler, Hvid Patchkabel, Cross Patchkabel Cat5e, Cross Patchkabel Cat6, LSZH Cat6 patchkabel, RJ45 til RJ11 kabel, Patch paneler, Netværkskort, Netværkstester, Netværk Switch, Trådløs Router, Wireless 4G Router, Wireless 3G Router, Trådløs repeater, Homeplug Ethernet, Netværk stik, Keystone, Værktøj og tilbehør, PoE injector, SMA kabel, Vinklet netværkskabel, RJ45 Dataudtag, WiFi Antenner, Fiber Konvertere, Rackskab tilbehør)

Cat5e Patchkabel, også kaldet netværkskabel bruges til at tilslutte computeren til en netværks switch. Klik på ovenstående link for at finde det Cat5e patchkabel du har brug for.

Cat6 Patchkabel, også kaldet netværkskabel bruges til at tilslutte computeren til en netværks switch. Klik på ovenstående link for at finde det Cat6 patchkabel du har brug for.

Cat7 Patchkabel, også kaldet netværkskabel bruges til at tilslutte computeren til en netværks switch. Klik på ovenstående link for at finde det Cat7 patchkabel du har brug for.

Farvekodede patchkabler også kaldet netværkskabel i Grøn, Gul, Blå, Rød bruges til at tilslutte computeren til en netværks switch. Klik på ovenstående link for at finde det farvekodede patchkabel du har brug for.

Patchkabel i hvid farve. Særdeles velegnet til synlig kabelføring f.eks. via gulvlister eller en hvid væg.Uskærmet Twisted Pair med flertråds fleksible inderledere.Brug et patchkabel til at forbinde enten en PC med en hub/switch eller til at forbinde to hubs eller switches med hinanden via en UpLink port.Dette patchkabel er uskærmet og derved blødere at arbejde med end de skærmede STP kabler (Shielded Twisted Pair). Et uskærmet patchkabel som dette er desuden en smule tyndere end de skærmede kabler.

Crossover patchkabel Cat5e Uskærmet Twisted Pair med flertråds fleksible inderledere. Brug et Crossover patchkabel Cat5e til at forbinde to computere direkte til hinanden. Et Crossover patchkabel Cat5e kan også anvendes til at sammenslutte ældre switches og routere som ikke understøtter Auto-Crossover. Uskærmet crossover patchkabel Cat5e som er blødere at arbejde med end de skærmede STP kabler (Shielded Twisted Pair). Et uskærmet patchkabel Cat5e er desuden en smule tyndere end de skærmede kabler.

Crossover patchkabel Cat6 Uskærmet Twisted Pair med flertråds fleksible inderledere. Brug et Crossover patchkabel Cat6 til at forbinde to computere direkte til hinanden. Et Crossover patchkabel Cat6 kan også anvendes til at sammenslutte ældre switches og routere som ikke understøtter Auto-Crossover. Uskærmet crossover patchkabel Cat6 som er blødere at arbejde med end de skærmede STP kabler (Shielded Twisted Pair). Et uskærmet patchkabel Cat6 er desuden en smule tyndere end de skærmede kabler.

Low Smoke Zero Halogen eller lav røgudvikling og halogenfri (LSZH / LSOH / LS0H / LSFH / OHLS) er en materiale-klassifikation som anvendes til at definere kappe-typen i ledninger og kabler.LSZH kabel kappen består af termoplastisk eller hærdeplast forbindelser, som udleder begrænsede mængder af røg og ingen halogen når de udsættes for høje varmekilder, f.eks flammer.LSZH kabler benyttes i langt de fleste nyere byggerier, hvor der er krav til personsikkerheden ved brand.

RJ45 kabel til RJ11 kabel for tilslutning af telefoner og andet udstyr med RJ11 stik, til et vægudtag med RJ45 stik.Et RJ45 kabel til RJ11 kabel er især velegnet til miljøer hvor der er RJ45 stik i vægdåser og/eller switche, og hvor man skal tilslutte udstyr med RJ11 til RJ45 stikket.Dette RJ45 kabel til RJ11 kabel har et RJ45 stik (8P4C) i den ene ende og et RJ11 stik (6P4C) i den anden ende.

Skærmet Patch panel Cat5e og Cat6 (8 port til 24 Port)Med LSA kompatible terminalerTerminaler med TIA 568 farvekode A/BSkærmet Patch panel Cat5e til terminering og patch af en Cat5e netværksinstallation.Flere af vore patch paneler er rack-mountable. Passer til et 19" rack skab.Patchkablerne termineres nemt med en LSA tang bagpå patch panalet, og kan derfra videre patches via de nummererede porte på forsiden patch panelet.

Et PCI netværkskort gør det muligt at tilslutte en stationær computer til et kablet netværk. PCI netværkskortet installeres hurtigt og nemt, og derefter er computeren klar til at gå på det interne LAN netværk og/eller på Internettet.PCI netværkskort som understøtter IEEE 802.3 10Base-T,IEEE 802.3u 100Base-TX og IEEE 802.3ab 1000Base-T standarderne.32-bit 33/66MHz PCI interface samt IEEE 802.3x flow control.Vores PCI netværkskort understøtter Half og Full Duplex. Det er derfor muligt at overføre data med helt op til 1000 Mbps begge veje på alle porte, samtidigt.

Basic eller Professionel LAN netværkstester til test og fejfinding på alle typer RJ45/11/12 kablede netværk samt Coaxial BNC netværk.Vores LAN netværkstester tester hurtigt og nemt forbindelse, termineringer og kortslutninger.LAN netværkstesteren understøtter alle standard UTP/STP applikationer (Ethernet, TokenRing, ISDN, USB).

En netværk switch gør det muligt at tilslutte flere computere eller enheder til et LAN netværk.Alle vore netværk switche understøtter Full Duplex. Det er derfor muligt at overføre data med helt op til 100 eller 1000 Mbps begge veje på alle porte, samtidigt.Tilsluttes en 10 Mbps enhed til vores 10/100 Mbps netværk switch, nedsættes hastigheden kun på den ene linje, som den langsomme enhed er tilsluttet. Alle øvrige enheder som er tilsluttet netværk switchen kan stadig køre fuld hastighed.Du kan finde mange forskellige netværksswitche, f.eks: 5 Port netværk switch, 8 Port netværk switch, 16 Port netværk switch, 24 Port netværk switch samt 5 og 8 post Gigabit netværksswitche.

En Trådløs router anvendes til at skabe et trådløst netværk i hjemmet eller på arbejdspladsen. Trådløs router med en hastighed på 150 eller 300 Mbps.En trådløs router tilkobles til en ADSL router eller et ADSL modem og gør netværksforbindelsen trådløs. En Trådløs router kan kombineres med f.eks. en netværks switch hvilket tillader at dele forbindelsen ud til flere brugere.Der er 4 stk RJ-45 porte i vores trådløse routere hvilket gør det muligt at tilkoble dem til et kablet netværk.

Trådløs 4G router og WiFi router i ét og samme produkt. Denne 4G router har USB indgang, hvor en USB dongle fra en udbyder af 4G netværk kan indsættes. 4G routeren har samtidig en alm. RJ45 indgang, for tilslutning til et kablet WAN netværk.Hvis én af de to internet kilder forsvinder, overtager den anden kilde internet-routingen. På den måde er du sikker på at være på internettet, enten gennem 4G eller via alm. kablet internet.

Trådløs 3G router og WiFi router i ét og samme produkt.Denne 3G router har USB indgang, hvor en USB dongle fra en udbyder af 3G netværk kan indsættes.3G routeren har samtidig en alm. RJ45 indgang, for tilslutning til et kablet WAN netværk.Hvis én af de to internet kilder forsvinder, overtager den anden kilde internet-routingen.På den måde er du sikker på at være på internettet, enten gennem 3G eller via alm. kablet internet.

Trådløs access point med standardinstilling til repeater mode.Trådløs repeater som sender signalet videre fra en bruger til næste accesspoint eller router i netværket.Med en knap på fronten af denne trådløs repeater tilsluttes den som en repeater til et ubeskyttet trådløst netværk, for at nemt og hurtigt at komme igang.Et trådløst access point som understøtter kryptering: WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP (64/128/152-bit).Trådløs access point som også kan bruges som et kablet accesspoint.

Et Homeplug ethernet sæt gør det muligt at tilslutte til et lokalnetværk eller Internettet via boligens strøminstallation.Med en hastighed på op til 200 Mbps kan brugeren af Homeplug ethernet sættet overføre data med høj hastighed.Der tilsluttes et alm netværkskabel mellem Homeplug ethernet adapteren og hhv. PC og/eller router/switch/hub eller lign.Homeplug ethernet sættet strømforsynes direkte via strømstikket som det er indsat i.

RJ 45 Stik 8-polet uskærmet. Modular 8/8Uskærmede RJ45 stik til brug med AWG24 patch kabel.Vores RJ45 stik er til crimpmontering. En RJ 45 crimptang findes i vores sortiment.Gennemsigtige RJ45 stik for let montering af ledere fra patchkabel.

Keystone connector til Cat 5e med TIA 568A/B farvekodede connectorer.Denne Keystone connector monteres med LSA tang. Snap-in medfølger.Keystone connector som kan monteres i vægudtag eller i Keystone paneler op til 24 porte.Keystone panelMed opmærkningsfelt til hver connector.Keystone panel med plads til 24 stk Keystone connectors.Dette Keystone panel er rack-mountable. Passer til et 19" rack skab.Der medfølger skruer og rack-monterings materiel til dette Keystone panel.

Brug en RJ45 crimptang til at montere RJ-45 stik på UTP og STP patchkabler.Ved at anvende en RJ45 crimptang kan du nemt og hurtigt lave dine egne netværks- og ISDN-kabler i netop de længder, du ønsker.

PoE injector som omdanner et alm. netværkskabel til et PoE netværkskabel.Ved at anvende PoE udstyr kan man strømforsyne f.eks. accesspoints, WiFi antenner, IP-kameraer og meget mere.Strømmen sendes direkte via netværkskablet, til udstyret som skal strømforsynes.Denne PoE injector tilsluttes 230V strøm, og omdanner det til 5V eller 12V.PoE injectoren sættes på netværkskablet mellem de to enheder. F.eks. en switch og et accesspoint.

SMA connectoren er en lille trådet coaxial signal connector som genrelt anvendes i høj-frekvens kommunikationsudstyr applikationer op til 26GHz.Den benyttes ofte på håndholdte eller bærbare RF antenner eller RF transmissionssystemer hvor fysisk monteringsplads kan være minimal,N type connectoren anvendes ofte som RF connector eller antenne connector på en mobil eller statisk stationsudstyr pga dens høje power håndtering samt gode højfrekvens håndtering.N type connectoren er generelt brugbar op til 12.5GHz, og sommetider andda helt op til 18 Ghz.

Netværkskabel med 90 grader vinklet RJ45 stik i begge ender. Brug et netværkskabel til at forbinde enten en PC med en hub/switch eller til at forbinde to hubs eller switches med hinanden via en UpLink port.

Universal Cat6 dataudtag til afslutning af 2 stk Cat6 netværkskabler.Den medfølgende ramme gør det muligt at montere dette Cat6 dataudtag hvor det er mest praktisk for brugeren.Cat6 dataudtag udstyret med LSA kompatible terminaler for nem terminering af 2 stk netværkskabler.Universal Cat5e dataudtag til afslutning af 2 stk Cat5e netværkskabler.Cat5e dataudtag udstyret med LSA kompatible terminaler for nem terminering af 2 stk netværkskabler.

Udendørs WiFi Antenne i Yagi antenne design. Antennen forstærker WiFi signalet med 6 dBi.Anvend en udendørs WiFi antenne til at forøge rækkevidden af en trådløs router, modem, eller trådløst netværkskort.udendørs WiFi antenne har SMA straight plug/reverse stik, og passer derfor til stort set alt alm. netværksudstyr.Udendørs WiFi Antenne i Yagi antenne design. Antennen forstærker WiFi signalet med 9 dBi.

Fiber konverter som anvendes til at konvertere fiber til RJ-45 netværk, eller omvendt.Fiberkonvertere er af typen SC singlemode og SC multimode som gør det muligt at overføre signaler pr. fiber over meget lang afstand.Fiber konverter som understøtter en netværkshastighed op til 1000 Mbps.Med en rækkevidde op til 20 km er vore fiber konvertere velegnede til overførsel af data over meget lang afstand.Fiber konverter som understøtter wavelength-division multiplexing (WDM).Fiber konverter som anvendes til at lave fiber til TP eller omvendt med hjælp af SFP-moduler som gør at man kan ændre og justere afhængeligt af hvilken applikation man vil bruge omvandleren til.Mini GBIC konverter som anvendes som SFP-modul i en netværksswitch

Blæserpakke til 19" rackskab.En blæserpakke monteres nemt i de fleste 19" rackskabe. 19" rackbeslag er formonteret.Kan monteres overalt i rackskabet. Kan med fordel kombineres med andre blæserpakker i samme rackskab.Dækpanel til 19" rackskab.Et dækpanel fylder ud i mellemrummet mellem rack-enheder.Et dækpanel til rackskab er udformet i sort farve, og monteres hurtigt og nemt i et 19" rackskab.Ved at anvende et dækpanel til rackskab skaber men et ensartet udseende i rackskabet, samt forhindrer unødig adgang til kabler mm.Pose med 10 stk M6 Skruer og 10 stk skiver.M6 skruesats, stjerne, (spændeskiver + skruer + muffer)Monteringssats til at sætte to 19" rackskabe sammenKit med 4 klemmer.Sammensætter to gulv rackskabe så de står fast ved siden af hinanden. Hjul til 19tm RackskabHjul med lås til 19" rackskabUdtrækbar skuffe til 19" rackskab.Størrelse: 3U (3 rack units).Udtræksbar låsbar skuffe til f.eks. at opbevare CDer eller andet tilbehør i rackskabet.Fastgøres i 19"-vinklerne i rackskabet.En kabelrende monteres hurtigt og nemt i et 19" rackskab.Ved at anvende en kabelrende til rackskab holder man nemmere orden i rackskabet.En kabelrende monteres hurtigt og nemt i et 19" rackskab.Ved at anvende en kabelrende til rackskab holder man nemmere orden i rackskabet.Væghængt Rackpanel anvendes som en mini version af et rackskab.Væghængt rackpanel til f.eks. switche, patchpaneler eller lettere 19"-enheder.Kan med fordel andvendes hvor der er brug for rackmonterede enheder, men det ikke er nødvendigt med et rackskab.