2CR5 batteri

2CR5 Lithium batterier til digitale kameraer, elektroniks legetøj og lignende. Lithium batterier holder 7-10 gange længere end alkaline.

Filtrér
Sortering

Læs mere om 2CR5 batteri

2CR5 batteri - Effektivt strøm til dine enheder

Alle batterier på markedet er langt fra ens, da de findes i mange forskellige størrelser.

En af dens slags batterier du kan finde på vores side, er 2CR5 batterier der tit bliver brugt til digitale kameraer, elektronisk legetøj, fjernbetjeninger, tastaturer, computermus, elektriske tandbørster og meget mere.

Ofte bliver et 2CR5 batteri kaldt for et kamerabatteri, da det er tit den type af batteri der bliver brugt til kameraer.

Et 2CR5 batteri ser ud som om at den består af to store batterier der er blevet kombineret med hinanden, og det har typisk en spænding på 6V.

Et 2CR5 batteri har ofte en længde på 34 mm, en højde på 45 mm og en vægt på 38 gram.

Er et 2CR5 batteri lige den type af batteri du måtte mangle til en af dine enheder, så er det med at udforske vores udvalg af 2CR5 batterier.

4 ting du bør overveje inden du køber et 2CR5 batteri

Er du ikke bekendt med alle typer af batterier heriblandt 2CR5 batterier, så skal du ikke bekymre dig om det.

Vi har herunder samlet op på alt det hvad du har brug for at vide om 2CR5 batterier, så du kan blive klogere på dem.

Du bliver informeret om 2CR5 batterier og om deres forskellige typebetegnelser, antallet af dem du kan købe pr. pakke, de materialer de er lavet i og om valget mellem almindelige eller genopladelige 2CR5 batterier.

#1 - Typer af 2CR5 batterier

På en årlig basis kommer der en masse batterier ud på markedet fra de mange store batteriproducenter, og blandt dem er 2CR5 batterier.

Ingen forbrugere kan undvære brugen af de forskellige batterier, og ejer du fx et digitalkamera kan du bestemt ikke undvære at have et 2CR5 batteri til rådighed, såfremt du ikke kan lade kameraet på anden vis.

Har du kigget på vores udvalg af 2CR5 batterier, så har du måske lagt mærke til at de har forskellige typebetegnelser tilknyttet til dem.

Typebetingelserne til 2CR5 batterier fungerer sådan at de er med til at kategorisere de afgørende forskelle på dem med hensyn til deres dimensioner, kapacitet (mAh) og især til at angive hvilke elektriske enheder der bruger et 2CR5 batteri som deres primære strømforsyning.

Der er dog også en mere oplagt måde hvorpå du kan se hvilke elektriske enheder der bruger 2CR5 batterier, så du bliver klogere på det med det samme.

For de mange pakninger er der nemlig små logoer der er med til at vise dig de elektriske enheder der kan bruge et 2CR5 batteri.

Skal fx dit digitalkamera have et nyt 2CR5 batteri, så kan du spotte et kamera-logoet på pakningen, så er du stensikker på at få købt det helt rigtige 2CR5 batteri.

Her er fx de andre typebetegnelser du finder i 2CR5 batterier:

 • 245
 • 2CR5
 • 5032LC
 • DL245
 • RL2CR5

#2 - Antal af 2CR5 batterier pr. pakke

Batterier bliver alle sammen solgt enten som enkeltvis eller som et bestemt antal af dem i en stor pakke, og det samme gælder også for salg af 2CR5 batterier.

Ved du på forhånd at du bare skal bruge et 2CR5 batteri til fx dit digitalkamera, så er det selvfølgelig det du går efter.

Men har du mange enheder der kræver nye 2CR5 batterier i dem, så kan det anbefales at du går efter en stor pakke med 2CR5 batterier.

På den måde har du også sikre dig selv nok strøm til dine enheder til den næste stykke tid.

Her er eksempler på det antal af 2CR5 batterier du har muligheden for at købe pr. pakke:

 • 1
 • 2
 • 4
 • 5
 • 8
 • 40

#3 - 2CR5 lithium batterier eller 2CR5 alkaline batterier

I vores udvalg af 2CR5 batterier som du kan finde på vores side, kan du se at de er lavet i forskellige batterityper.

Det er med til at skabe variationer i forbindelse med brugen af dem.

De 2CR5 batterier der er lavet som lithiumbatterier, er skabt sådan at de kan holde sig i langt tid på baggrund af deres lange levetid.

De kan i øvrigt tåle at være udenfor i de lave temperaturer og egner sig derfor til de enheder hvor du ikke behøver at skulle tænke på udskiftning ret ofte.

Til forskel for 2CR5 lithium batterier så har 2CR5 alkaline batterier et højt og ensartet energiniveau.

Alkalinebatterierne besidder heller ikke de tungmetaller der kan være med til at belaste miljøet.

Det vil være op til dig selv at afgøre om du vil have et 2CR5 lithium eller alkaline batteri ved at tage udgangspunkt i det, du mangler til dine elektroniske enheder.

#4 - Almindelige 2CR5 batterier eller genopladelige 2CR5 batterier

Der er to muligheder der findes i forbindelse med køb af nye batterier, og det er om du vil købe engangsbatterier eller genopladelige batterier.

Det samme gør sig også gældende når du er på udkig efter nye 2CR5 batterier.

Er det fx ikke ret tit at du benytter dig af et 2CR5 batteri, så kan du naturligvis bare nøjes med at gå efter den almindelige engangsbatteri-udgave af et 2CR5 batteri, især hvis det ikke er mange gange at du bruger dit kamera.

Mange forbrugere er blevet mere optaget af at undgå belastning af miljøet, og hører du selv til den forbrugergruppe, så er det oplagt for dig at gå efter de genopladelige 2CR5 batterier.

De genopladelige 2CR5 batterier kan du enten købe separat eller med en tilhørende oplader, hvilket kunne være noget at tænke over, hvis du i forvejen ikke har en batterilader i dit hjem.

I sidste ende er det op til dig at vurdere med dig selv om, du vil købe de almindelige eller genopladelige 2CR5 batterier.

Tip til opbevaring af 2CR5 batterier

De 2CR5 batterier der findes ude på markedet, er ofte lavet i lithium og har en lang levetid i forhold til de andre 2CR5 batterier der er lavet i alkaline.

Det skal dog siges at selv 2CR5 lithium batterierne ikke varer til evig tid, og du kan ofte se på deres pakninger om hvornår de er bedst at bruge inden som fx året 2027.

Har du købt en pakke med mange 2CR5 batterier, så begynder de selv at aflade sig selv med tiden.

Det kan være irriterende at komme ud for den dag, du står og skal bruge et 2CR5 batteri til dit kamera.

Hvis du har mange 2CR5 batterier, så vi har herunder til dig et nyttigt tip til opbevaring af dem.

Du placerer dine 2CR5 batterier i et køligt sted, da det kan være med til at opbevare deres kapacitet gennem længere tid.

Ved at gøre det på den måde kan du undgå et køb af nye 2CR5 batterier og spare penge.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007