avXperten

Alpha Home Premium gulvstander m/drejesokkel - Hvid

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo Oktober)
4495 DKK

Ultratynd Dansk produceret TV stander med drejesokkel til skærmstørrelser mellem 40-75tm.

Minimalistisk designet gulvstander med max belastning på 100 kg.

Alpha Home Premium H1 TV stander er i den ypperste topklasse, når det kommer til design og funktionalitet. Kombinerer du TV standeren med markedets tyndeste fladskærme, vil du få et TV møbel i helt unikt skulpturelt design, der vil pynte i enhver stue.

Radikal nytænkning. Alpha Home Premium gulvstander med drejesokkel er designet, så du selv kan vælge, hvilken side af standeren, du vil montere dit tv på. Det er helt banebrydende og giver en lang række muligheder for at ændre det visuelle udtryk helt efter eget ønske, som du ikke får med andre TV standere.

Denne model af Alpha Home Basic TV stander kommer med drejesokkel. Drejesoklen leveres fabriksmonteret, og er en vertikal drejeskive, som kan drejes 360 grader.

Smukke rene linjer. Her er der virkeligt tale om kompromisløs kvalitet i banebrydende design. Standen er bøjet i ét stykke jern ud af en 6mm tyk jernplade med bløde laserskårede kanter.

Alpha standeren har en helt nydesignet tv-fod, der med det rette beslag muliggør, at du kan vippe tv’et 180 grader horisontalt, så det er nemmere at gøre rent eller sætte ledninger i.

Alpha standerne er en ny serie af højkvalitets TV standere, der er 100% danskproducerede i det mest eksklusive design med fokus på elegance og minimalisme.

Alpha Home Premium serien er udviklet til dig, der ønsker en tidsløs TV stander i enkelt og minimalistisk design, der giver et elegant udtryk til dit hjem.

Gulv standeren er pulverlakeret og denne model er hvid. Pulverlakering giver TV standeren en hårdfør overflade, og du får et TV møbel, der holder i mange år frem.

Premium TV standeren har et tidløst, elegant og minimalistisk design, der passer ind i de fleste hjem og boligindretninger.

Standeren giver mulighed for montering af soundbar. Ved mange moderne fladskærme er det ikke muligt at montere soundbar med de medfølgende standard beslag. Med en Alpha Home Premium stander er montering af soundbar tænkt ind i designet.

Du kan også købe et beslag, der passer præcist til din Apple TV boks (OBS. Alpha Home vippe-, soundbar- og Apple TV beslaget skal købes separat).

Flot TV stander fra Alpha Home

Se en video om den elegante dansk designede TV Stander Alpha Home.


Ved montering af dit TV kan du justere højden på din fladskærm efter ønske.

Standeren passer til fladskærme op til 75 tommer og har samme klassiske, minimalistiske udseende, som alle produkterne i Alpha serien, kombineret med en styrke, der tillader montering af store skærme op til 75 tommer.

Alpha standeren har indbygget kabelstyring, så du undgår kabelrod bag dit tv.

Alpha Premium gulvstander er fremstillet af miljøvenlige materialer, og bygget i kvalitetsmaterialer, der øger holdbarheden.

Specifikation:
- Materiale: 6 mm stål.
- Vægt: 50,795 kg.
- Størrelse (B x D x H): 770 x 477,19 x 795 mm.
- Overflade: Pulverlakeret, finstruktur.
- Farve: Hvid RAL 9016.
- Drejeskive: 360 grader.
- Montering: Universal montering af TV.
- Understøttede skærm størrelser: 40 til 75 tommer.
- Max belastning: 100 kg.
- Ekstraudstyr: Beslag for soundbar (købes separat).
- Ekstraudstyr: Beslag for Apple TV (købes separat).

Varenummer: 13806

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg