avXperten
På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo August)

Trådløs digital baby alarm fra König.

Smart trådløs baby alarm der gør det let og problemfrit at høre efter børnene mens du selv hygger dig i stuen. Den digitale babyalarm er utrolig nem at bruge og kræver ingen opsætning men har alle de funktioner du skal bruge.
Den digitale babyalarm aktiveres automatisk når der er lyde i børneværelset og du kan høre hvis barnet græder eller kalder. Du kan skrue op og ned for lyden så den passer til situationen og du har mulighed for at bruge forældreenheden til at snakke til barnet og berolige inde fra stuen.

Den trådløse baby alarm er utrolig ned at bruge. Du tænder for børneenheden og forældreenheden og trykker på en knap der parrer de 2 enheder sammen og så er den klar. Begge enheder har batterier, så de kan bruges steder uden strøm som når børnene står ude og sover, men kan også kobles til stikkontakten når du er inde.

Den trådløse babyalarm har en smart indikator der viser når den er ved at løbe tør for strøm, og forældreenheden alarmeres hvis børneenheden er ved at løbe tør for strøm. Forældre enheden har også en alarm for hvis du den bevæger sig uden for rækkevidden som er 300 meter.

Dansk brugervejledning medfølger.

Specifikationer:
- Batterier: 6 x 1,5V (AAA) 3 batterier i hver enhed (Medfølger ikke).
- Rækkevidde: 300 m
- Smart 2-vejs kommunikation
- Nem Plug ’n’ Play installation
- Farve: Hvid
- Materiale: Plastik
- Frekvens: 2,4 GHz

Varenummer: 11469

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg