avXperten

Billedkabler

Uanset hvad du skal bruge indenfor billedkabler, så har vi et stort udvalg af forskellige kabler, der kan håndtere næsten enhver situation. Skal du f.eks. tilslutte en gammel dvd med composite udgang til et nyere fjernsyn, har vi kabler til det. Skal du forbinde en projektor med DVI udgang til en computer med VGA udgang, så kan vi også hjælpe dig der. Tag et kig i de forskellige kategorier og find det billedkabel du har brug for.

Phono

Phono-kabler anvendes til overførsel af lyd og/eller billede. F.eks til forbindelse mellem en CD-afspiller og en forstærker. Med en phono-opkobling er du altid sikret høj lyd- og billedkvalitet.

DVI

DVI til component kabler og DVI til VGA kabler. Med disse DVI løsninger kan du tilslutte to enheder, som ikke normalvis kan kommunikere. Det kan eksempelvis være en computerskærm med VGA-tilslutning, der med et sådant kabel nu kan tilsluttes en computer med DVI-udgang.

BNC

Med et bredt udvalg af BNC kabler kan du tilkoble et kamera til en monitor. BNC er et udmærket alternativ til phono-kabler og er ligeledes kompatibel med det nye HD SDI, som tillader dig at lave lange kabeltræk uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Composite

Et composite kabel lader dig anvende dit fjernsyn som computerskærm. Denne type kabel kan udelukkende overføre et analogt videosignal og kræver derfor at lyder overføres i et seperat kabel.

Scart

Scart-kabler er kendt og gennemprøvet gennem mange år. Scart lader dig skifte mellem billedformater og vælger selv den rigtige videodistribution på fjernsynet. Har dit fjernsyn og DVD-afspiller forskellige stik, kan du, i visse tilfælde, anvende et scart til component kabel.

S-Video

En af de mere alsidige billedkabel-løsninger er et S-video kabel, som lader dig transmittere en lang række populære billedtyper. Mest kendt er nok DVD til fjernsyn. Overførslen med et S-video kabel er af stabil kvalitet, så du aldrig vil opleve afbrydelser i billedet.

Andet

Hvis du ikke fandt hvad du skulle bruge i det brede udvalg af billedkabler, finder du her blandt andet billedkabel solgt per metermål og minijack videokabler. Med sidstnævnte kan du overføre billede og lyd simultant i ét enkelt kabel.

Alt inden for billedkabler

Der er mange forskellige typer billedkabler med forskellige typer stik og teknologier, men fælles for dem alle er at de overfører videosignaler imellem en afspiller og en skærm. Det kunne f.eks. være en dvd-afspiller til et fjernsyn, eller en computer til en projektor.

Vi fører færdigmonterede kabler i mange kategorier, men vi fører også kabler i metermål, så du selv kan fremstille dine billedkabler, hvis du foretrækker det frem for at købe færdige kabler. Du kan finde kabler til ældre teknologier, eller de nyere teknologier, der giver dig digitalt billede og lyd i et kabel.

Klassiske phono kabler

Under Phono kabler finder du almindelige phono kabler, der består af to lyd kabler og et video kabel, som naturligvis også kommer i forskellige kvaliteter og længder, samt komponent kabler, der bruges til high-end udstyr så som en topklasses dvd afspiller og et ekstra godt tv.

Komponent kabler består af tre kabler, der overfører billede information på samme vis som et RGB-kabel. Forskellen er dog, at komponent kabler overfører et komprimeret RGB-signal, uden tab af kvalitet, med et integreret sync signal til forskel for RGB, som benytter separat sync.

Kvalitets DVI kabler

Under DVI kabler finder du DVI til komponent kabler og DVI til VGA kabler.
DVI til komponent kabler gør det muligt at forbinde f.eks. en dvd afspiller med komponentudgang til et fjernsyn med DVI indgang. Du får en bedre kvalitet ved at benytte et DVI til komponent kabel end hvis du benytter et adapter stik.
DVI til VGA kabler kan løse problemet, hvis f.eks. din computer har VGA udgang og din projektor har DVI indgang. Skærme og computere har ikke altid de samme tilslutningsmuligheder, og her vil dette kabel være en god løsning. Ens for begge kabeltyper er, at de kun overfører billede, ikke lyd, så det bør du være opmærksom på, hvis du køber DVI til komponent eller DVI til VGA kabler.

BNC kabler

Under BNC kabler finder du almindelige BNC kabler, BNC kabler med strøm, samt BNC til Composite og BNC til RCA kabler.

Almindelige BNC kabler benyttes til at forbinde f.eks. et kamera til en optager eller en skærm. Alle BNC kablerne er med monteret BNC stik og fås i forskellige længder. BNC kabler med strøm bruges til at koble professionelt udstyr som kameraer, skærme eller lignende sammen, og kablet har både BNC stik og strøm stik monteret, så du behøver ikke at gøre andet end at tilslutte kablet til dit udstyr. De fås ligeledes i forskellige længder.
BNC til Composite kabler kan benyttes til at koble overvågningskameraer sammen med en skærm, og fordelen ved at bruge et BNC til Composite kabel er at du undgår at skulle bruge en adapter og det går ikke ud over kvaliteten at benytte dette kable.
BNC til RCA kablet kan benyttes i tilfælde, hvor du gerne vil bruge et BNC kabel i stedet for et phono RCA kabel. Kablerne kan fås i forskellige længder, som giver muligheden for at placere dit udstyr der hvor du har mest brug for det.

Composite kabler

Under Composite kabler finder du almindelige composite kabler i forskellige længder og en composite splitter.
Composite kabler bruges til at overføre video fra f.eks. en computer til en tv-skærm. Signalet er analogt og der er ikke lyd med i kablet, så skal du også overføre lyd, skal du også have fat i et lydkabel. En Composite splitter kan overføre video signalet fra f.eks. DVD-afspiller til flere skærme. Splitteren har en indbygget forstærker, der gør at video signalet ikke taber styrke ved t blive fordelt til flere skærme på én gang.

Scart kabler

Under Scart kabler har vi Scart til komponent kabler og Scart til VGA kabler.
Scart til komponent kabler benyttes i de tilfælde, hvor f.eks. din dvd-afspiller er af ældre dato end dit fjernsyn. Har dvd afspilleren ikke en Scart udgang, så har den i hvert tilfælde en komponent udgang, og her er et Scart til komponent kabel så løsningen til at få dit fjernsyn og din ældre dvd afspiller til at tale sammen.
Scart til VGA benyttes når du har to enheder, der ikke har samme stik, som f.eks. en videomaskine og en skærm. Du skal dog være opmærksom på, at et Scart til VGA kabel kun kan benyttes, hvis enheden med VGA stikket understøtter composite/CVBS.

S-Video kabler

Under S-Video kabler finder du almindelige S-Video kabler og S-Video til Composite kabler.
S-Video kabler kan bruges til at tilslutte f.eks. en dvd afspiller til et fjernsyn, og den giver et bedre signal end composite kabler.
S-Video til Composite kabler er beregnet til at få to enheder, der henholdsvis har S-Video og Composite indgange, og derfor normalvis ikke ville kunne kommunikere med hinanden. Kablet konverterer Composite til S-Video og gør det derfor muligt at forbinde en computer med en S-Video port til et fjernsyn med Composite indgang.

Andet

Under Andet finder du billedkabler i metermål, samt minijack videokabler.
Billedkabler i metermål er til dem, der kan finde ud af at lave deres egne kabler og det kan give god mening, hvis du har behov for et fast kabel i en bestemt længde, at lave dem selv.
Du kan få både Composite, Component, S-Video, Scart, VGA og HDMI kabler. Alle vores kabler er af god kvalitet, og du kan vælge imellem flere forskellige kvaliteter, alt efter hvad du har behov for. Et minijack videokabel overfører lyd og billede i samme stik. Til forskel for almindelige minijack stik, så har et minijack videostik 3 ringe. De fire områder på stikket overfører henholdsvis stereolyd og billede.
Du kan også få et minijack kabel med phonostik i et og samme kabel, så du kan bruge det til at overføre lyd fra f.eks. en mp3-afspiller til en computer eller et anlæg med minijack udgang. Minijack videokabler fås i forskellige længder og nogle med vinklede minijack stik, så de er nemmere at tilslutte bagpå f.eks. en computer.
Uanset hvilken type billedkabler du vælger, så kan du være sikker på at vi fører kabler af god kvalitet til en rimelig pris, og du kan naturligvis også vælge at købe high-end kabler, der giver dig ekstra kvalitet for pengene.

E-mærket

 

Betalingskort