Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Biltilbehør

Der findes et hav af ekstraudstyr du kan montere og bruge på/i bilen. Vi har her på siden en række forskellige løsninger som du kan få stor gavn af i din bil.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Biltilbehør

Finilec Lappeskum (500ml)
Finilec Lappeskum (500ml)

Midlertidig reparation af dæk
Hurtig løsning til punkterede dæk

Læs mere På lager
Beper Opvarmelig Isskraber t/Bil (12V)
Beper Opvarmelig Isskraber t/Bil (12V)

Kan varmes op så det er nemmere at fjerne sne
Praktisk og perfekt til vintermånederne

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 16. august 2024
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskraber
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskraber

Roterende disk med 500 rpm
15 minutters driftstid

Læs mere Fjernlager
Levering: 1-3 hverdage
Senest 24. juli 2024

Biltilbehør - Ekstra tilbehør og autoudstyr til bilen

Der er et stort udvalg af forskelligt tilbehør til bilen, så du kan være sikker på at kunne få de ekstra funktioner og komfort i bilen, så du får lettere ved at bruge den til lange køreture eller ferier.

Det kunne være alt, lige fra ekstra lange sidespejle, når du skal køre med trailer eller campingvogn, til ekstra brændstofdunke som du kan have liggende i bagagerummet til de lange ture, hvor der måske er langt mellem tankstationerne.

Hvis du ikke har din egen garage, så kan det være at du godt kunne bruge en bilpresenning til bilen, så den er beskyttet mod både vind og vejr, men også pollen fra blomster og træer, der hurtigt kan gøre en udækket bil rigtig beskidt.

Du kan også finde flere ting som f.eks. ventilkapsler til dækkene eller forskelligt advarselslys og sikkerhedsudstyr, så du bør kigge sortimentet godt igennem for at se om der er noget udstyr og tilbehør som du kan bruge til din bil.

4 Typer tilbehør du bør overveje til bilen

Der findes mange forskellige typer af tilbehør til bilen, og det kan være svært at vide hvad der er på markedet og hvad du har brug for til din bil.

Vi giver dig derfor herunder et par eksempler på typer af tilbehør du kan finde på markedet, så du bedre kan vurdere om der er nogen produkter som du kan bruge herfra.

#1 - Udvendigt biltilbehør

Der findes meget forskelligt tilbehør til biler og her får du et par eksempler på produkter du kan finde til det udvendige af bilen, om det så er for at kunne beskytte bilen mod ridser eller for at kunne fremhæven bilens design.

Beskyttelseslister

Du kan bl.a. få beskyttelseslister til bilen, der kan bruges til at beskytte imod potentielle slag og ridser på bilen, hvilket de fleste af os gerne vil udgå.

Det kan være dyrt at skulle udbedre ridser og slag på bilen, hvorfor at et par beskyttelseslister til bilens dør eller kanter kan være en fordel for dig der gerne vil være sikker på at du ikke får ridser på bilen.

Her kan du også få en gennemsigtig beskyttelsesfolie som du kan lægge langs dine kofangere, så de ikke bliver så let ridset og hvis det alligevel sker, så kan du bare skifte folien, så det ikke bliver at se.

Hjulkapsler

Hvis du gerne vil have at dine dæk ser fine ud og passer til bilens design, så kan det være at du gerne vil have et sæt hjulkapsler som du kan montere på dækkene.

Hjulkapsler hjælper ikke kun med at give dig dæk med et potentielt flot design, men de hjælper dig også med at give din dæk et beskyttende lag, så de ikke bliver så let slidt eller ridset hvis du kommer mod kantstenen.

Der findes et stort antal hjulkapsler på markedet, så du kan nok finde en type der er i et design som du godt kan lide og matcher din bil.

Styling

Vil du gerne gøre lidt mere for at din bil ser flot ud, så har du en del muligheder inden for stylingen af din bil, så du kan få den til at se rigtig flot ud.

Det kunne være at du gerne vil have monteret en pynteliste, som kan fremhæve bilens form og farver ved at blive monteret på bildøren.

Du kan også fremhæve hjulene med specifikke covers til møtrikkerne på hjulet, så de ikke er så lette at se, men også så de har lige en farve som du gerne vil have, hvis du hellere vil fremhæve dem som en del af designet.

#2 - Indvendigt biltilbehør

Du kan også finde et stort udvalg af tilbehør og produkter til brug indvendigt i bilen, hvor du ofte har fokus på at få ekstra funktioner eller øget komfort mens du kører eller opholder dig i bilen.

Bundmåtter

Hvis du kører meget bil, så kan du næsten ikke undgå at komme til at slæbe skidt med ind, når du stiger ind og ud af bilen.

Her kan et sæt bundmåtter i bilen hjælper dig med at gøre rengøringen lidt lettere, da bundmåtter er et sæt måtter som du ligger i bunden af bilen, hvor du har dine ben.

Når du synes at måtterne er begyndt at blive beskidte, så kan du let tage dem ud af bilen og banke dem af, samt vaske dem, så du er sikker på at få alt skidtet ud.

Det gør at bunden af bilen bliver meget lettere at holde regn, og du skal ikke bruge lang tid på at bøje dig ned for at støvsuge bunden helt igennem, da det meste af skidtet vil være i måtterne i stedet.

Mobilholdere

Kører du meget bil, så kan det være irriterende, hvis du ikke kan tilgå mobilen under kørslen, og du kan heller ikke tale i telefon undervejs.

Så kan en mobilholder være et godt stykke tilbehør til bilen, da du her får mulighed for at kunne se mobilen mens du kører, så du har mulighed for at kunne acceptere opkald.

Det gør det også meget lettere for dig at kunne bruge mobilens GPS og kort, så du får lettere ved at finde vej uden at mobilen skal ligge et akavet sted, hvor det kan være svært at se hvilken vej du skal køre.

Mere avanceret modeller gør det muligt for dig at kunne oplade mobilen mens du kører, hvilket kan være en god fordel at have, hvis du bruger mobilen meget.

Autostole

Har du småbørn, så er det vigtigt at du har udstyret i orden, hvis du gerne vil have børnene med til familiearrangementer eller med på længere ferier.

Med en god autostol der passer til børnene, så er du sikker på at børnene sidder ordentligt og formindsker chancen for at de kommer til skade, hvis du kommer i et uheld mens du kører.

#3 - Parkeringstilbehør

Der er gode muligheder for at finde tilbehør til bilen der kan hjælpe dig med parkeringen, enten ved at kunne give dig bedre udsyn eller ved at huske dig på at sætte p-skiven, så du ikke får en parkeringsbøde fordi du glemte at stille den.

Det kunne være noget som et bakkamera, som du kan montere bag på bilen, hvor du får et billedsignal på skærmen foran i bilen, så du kan se direkte bagud uden at skulle se i bakspejlet.

Det giver dig et bedre overblik over hvor langt du er fra bilen der er parkeret bag dig, og kan hjælpe med at gøre de besværlige parallelparkeringer lidt lettere, så du ikke får buler i hverken din egen eller andre biler.

Hvis din gamle p-skive i bilen er ved at være godt slidt, så kan du også få nye p-skiver, så du tydeligt kan markere hvornår du parkerede bilen, så du ikke får bøder mens du handler ind.

Er du en del glemsom når det kommer til at få indstillet p-skiven, så kan det være at du bør investere i en elektronisk p-skive som selv registrerer når du parkerer bilen, så du er sikker på at du ikke får en parkeringsbøde ved at have glemt at stille p-skiven.

Det kan potentielt komme til at spare dig mange penge i længden, og du behøver ikke længere tænke på om du nu fik p-skiven stillet og gøre dagligdagen lidt lettere for dig.

#4 - Sikkerhedstilbehør

Der sker desværre biluheld dagligt, og det kan derfor være vigtigt at have sikkerhedsudstyret i orden, så du er sikker på at kunne have det rette udstyr ved hånden hvis uheldet skulle være ude.

Det er altid en god ide at have en førstehjælpskasse liggende i bilen, så du har en kasse med alt hvad du har brug for til mindre skader og sår.

Du får her en pakke med flere størrelser af plaster og bandager, samt andre hjælpemidler der kan gøre det lettere for dig at kunne undgå at såret bliver værre end nødvendigt.

Selv hvis du ikke er i et uheld, så kan en førstehjælpskasse være en god ting at have med, når du f.eks. er på ferie i udlandet eller langt fra byen, så du altid lige har et plaster til rådighed.

Du kan også få en brandslukker til bilen, så du altid har mulighed for at kunne slukke brande der udbryder, om det så er i huset, hvis du besøger en ven, eller hvis der sker et uheld i nærheden.

De fylder ikke særlig meget, men kan redde liv, hvis du har den på de rette tidspunkter.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007