Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Blodsukkermåler

Har du brug for at måle dit blodsukker, så har vi løsninger til dig her på siden. Vi har et udvalg af blodsukkermålere med forskellige funktioner, så du kan få en optimal løsning.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Blodsukkermåler

Blodsukkermålere - Hold øje med dit blodsukker

Her på siden ser du vores store udvalg af blodsukkermålere.

Blodsukkermålere kan fås med mange forskellige features, og alt efter hvad du har behov for, kan du nemt finde den måler der passer perfekt til dig.

Medicinsk udstyr udvikler sig hele tiden, og det gælder også blodsukkermålere.

De er alle begyndt at blive mere og mere effektive og optimerede, og du kan nu gemme dine måleresultater til senere brug.

Blodsukkermålere er efterhånden alle elektroniske; de dertilhørende teststrimler er baseret på forbedrede enzym-sammensætninger, der reagerer specifikt på glukose, og minimerer derfor interferens fra andre stoffer.

Teststrimlerne understøtter underfyldnings-detektion, hvilket forhindrer fejlmåling, når mængden af dit blod er for lavt.

Mange blodsukkermålere har meget præcise måleresultater og understøtter beregning af gennemsnitsværdien, testpåmindelser, og måltidsmarkering, hvilket ofte er velegnet til diabetikeres daglige rutiner.

Mange blodsukkermålere lader dig også overføre din data til enheder via USB-A kabler, men også trådløst via Bluetooth, så du kan samle dine testresultater på din computer for bedre at kunne overvåge det.

6 ting du skal overveje når du køber blodsukkermålere

Blodsukkermålere har efterhånden mange forskellige features og det kan være svært at finde ud af hvad præcist du skal skaffe.

Mange blodsukkermålere fungerer ens, og det kommer meget an på hvad der passer bedst til de krav du har til din blodsukkermåler, din livsstil, men også til dit budget.

Du bør altid konsultere din læge, og få deres hjælp til hvad der vil være den bedste måler til dig.

Det er ofte ikke svært at måle sit eget blodsukker, og det kan nemt deles op i fire enkle skridt:

  • Indsæt din teststrip i din blodsukkermåler.
  • Prik hul i din finger med lancetten.
  • Saml blodet på din teststrip.
  • Aflæs din måling.

Ofte vil dine målinger læses med mmol/L, hvilket betyder millimol per liter af blod), dette er den internationale standard for måling af blodsukkerniveau.

#1 - Automatisk kodning

Ofte kan du opleve at nogle former for blodsukkermålere skal kalibreres til hvert mærke af teststrips du bruger til at teste med.

Nogle målere kræver eksempelvis at du indtaster en kode eller downloader en app, så du kan scanne koderne med din smartphone.

Hvis du dog indtaster denne information forkert, kan det risikere forkerte informationer.

Hvis dette gør dig nervøs, kan du også finde modeller, der bruger en fjernbar chip til at kalibrere måleren til hvert mærke af strips.

#2 - Hukommelseskapacitet

Oftest har blodsukkermålere den praktiske funktion, hvor de kan gemme over 360 forskellige testresultater; nogle blodsukkermålere kan endda gemme helt op til 2000 resultater.

Nogle type målere kan endda spore gennemsnittet af dine resultater hen over 7, 14, eller 30 dage, hvilket kan være med til at give dig et godt overblik over din generelle blodsukkerkontrol.

Hvis du dog tjekker dit blodsukker jævnligt, kan det være nødvendigt at købe en model med meget hukommelse.

Det at kunne være i stand til at overvåge dine blodsukkerniveauer, kan være nødvendigt for længerevarende behandling af dit blodsukker.

#3 - Størrelsen på blodsukkermåleren

Hvis du allerede nu ved, at du har brug for at teste dit blodsukker, mens du er væk fra din bolig, kan det være nødvendigt at undersøge om du skal investere i en mere kompakt måler.

Nogle større modeller kan gemme på flere teststrips på én gang, så du ikke har brug for at bruge nye til hver test, men de kan dog ofte også være større modeller.

Denne form for blodsukkermåler kan dog også gøre hjemmetests mere bekvemmelige, især for brugere der har nedsat bevægelses- eller synsevner.

Generelt, er alle blodsukkermålere dog kompakte i deres størrelser, og derfor ofte også forholdsvis nemme at bære med rundt.

Vigtigere er det dog om displayet er stort nok til dine behov, da det er essentielt at du kan læse dine resultater korrekt.

#4 - Teststrips

Teststrips bør være nemme at få ud af deres beholder, da det ikke skal være besværligt for dig, og heller ikke tage for lang tid at kunne få lov til at måle dit blodsukker.

I nogle omstændigheder, kan stripsene også komme til at klistre sammen, hvilket kan være med til at gøre det frustrerende for dig at skulle måle dit blodsukker; andre mærker pakker deres teststrips individuelt ind, hvilket sørger for at de ikke klistrer sammen, men kan gøre at det tager længere tid for dig at åbne.

En ejektor til stripsene kan være med til at gøre det nemmere for dig, og det er en feature der kan fås i de fleste testkits.

Det er utrolig vigtigt at holde øje med dine teststrips, da de hjælper dig med at få en akkurat måling, og derfor bør du opbevare dem et tørt sted, hvor du har låget skruet godt på efter hvert brug, og samtidigt også sørge for at de ikke overskrider deres holdbarhedsdato.

#5 - Smart software

Mange nyere modeller af blodsukkermålere kan forbindes til en kompatibel smartphone eller computer.

Dette tillader dig at downloade alle dine testresultater, som måleren har været i stand til at gemme, og dermed skabe et godt og effektivt overblik over dine målinger.

Dette hjælper dig også med at holde øje med om der dukker ens tendenser op i dine blodsukkermålinger; dermed kan du nemt også dele dem med din læge.

Nogle målere er kompatible med din smartphone eller andre smart-enheder via Bluetooth, mens andre er app-baseret.

Uanset, findes der nu blodsukkermålere der kan forbindes til din computer, smartphone, eller andre smart-enheder med enten Bluetooth, kabler, eller gennem apps.

#6 - Brugervenligt for alle

Der findes mange smarte features til din blodsukkermåler, men en af de smartere hjælper dig med at se og guide hvorhen din teststrip skal indsættes.

Det er ikke en features der kan findes i mange blodsukkermålere, men det kan være behjælpeligt, hvis du har nedsat syn, eller ofte oplever at skulle måle dit blodsukker om natten eller i dæmpet lys.

Du kan også finde blodsukkermålere med tale-funktioner, så dem med nedsat syn kan bruge dem uden komplikationer.

Det er med til at give dig selvstændighed og sørger for at du nemmere kan måle dit eget blodsukker, uden at skulle være afhængig af andre.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007