Alt om nye Google Chromecast med Google TV

Nu er Google Sabrina endelig offentliggjort og vi har set nærmere på alt hvad Google Chromecast generation 4 har at byde på. 

Hvad er Google Chromecast med Google TV? Google Chromecast med Google TV er Googles nye og forbedrede Chromecast, med blandt andet indbygget Android TV, ny Google TV brugerflade og med en medfølgende fjernbetjening med stemmestyrings funktion.  

Læs med her for at få alle nyhederne og specifikationerne om den nye Google Chromecast med Google TV. 

Chromecast med Google TV pris og lanceringsdato

Til Googles lanceringsevent kunne de kun løfte sløret for udgivelsen af Chromecast med Google TV i USA og blot informere om at resten af verdenen kan forvente at se den i butikker inden 2020 er omme. 

Men vores gæt er at Chromecasten er ude i Danmark noget tid før jul, så den kan nå med i folks juleønsker og nå at smutte med under juletræet.

Nogle butikker i USA havde allerede Google Chromecast på hylderne flere dage før Googles officielle offentliggørelse af den nye Chromecast dongle. 

Derfor var der nogle få heldige der fik fingrene i enheden før tid og som dykkede ned i alt hvad Google Sabrina har at byde på og delte det med os andre som ellers måtte vente på Googles offentliggørelse. 

Prisen var som forventet $49.99 USD og derfor kan vi nok forvente at prisen for en Chromecast med Google TV i Danmark vil ligge på nogenlunde samme pris som Googles Chromecast generation 3 da den udkom (320kr), eller måske lidt over og dermed bliver den altså billigere end Chromecast Ultra. 

Chromecast med Google TV dongle

Det ser altså ud til at Sabrina blot har været et kodeord for den nye Chromecast dongle og den i stedet for hedder Google Chromecast med Google TV. 

Den nye Google Chromecast med Google TV er mere oval end dens forgængere som har et rundt design. 

Der har været forventninger om at Chromecast med Google TV ville komme i tre farver, da et lækket billede viste den nye dongle i hvid, sort og en sart blush farve. 

Dette skulle også vise sig næsten at være sandt, da Chromecasten kan fås i tre farver, bare ikke de tre farver først antaget, ud fra det lækkede billede. 

Den nye Chromecast dongle kommer nemlig i farverne ‘Snow’ (en hvid), ‘Sky’ (En sart lyseblå), og farven ‘Sunrise’ (en lys orange/coral farve)

Hvis man køber den nye Chromecast får man denne gang, en fjernbetjening med i købet, der skal kunne styre den nye Google TV brugerflade. 

Du har dog stadig muligheden for at caste fra din mobil, tablet eller computer direkte til Chromecasten, som man altid har kunnet med Googles Chromecasts. 

Det vil sige at der er rig mulighed for at bruge din Chromecast som passer dig bedst, så hvis du ikke kan finde fjernbetjeningen kan du stadig se indhold via din telefon eller omvendt. 

Bluetooth giver mulighed for at koble trådløse enheder sammen med din Chromecast, eksempelvis høretelefoner eller selvfølgelig Google Stadia kontroller når det bliver en mulighed næste år.

På den nye Chromecast får man 8GB lagringsplads men kun 4.4GB vil være tilgængelig for brugeren. 

Du kan læse meget mere om Google Stadia til sidst i artiklen. 

Hvad er Google TV?

I modsætning til tidligere Chromecasts så har den nye Chromecast en menuoversigt, der skal gøre det hele lidt mere overskueligt for brugeren og give følelsen af en rigtig TV-boks.

Chromecast var tidligere blot en skærm med billeder, der udelukkende kunne styres fra en anden enhed, som mobil, tablet eller computer, men som sagt kan den nu styres fra en fjernbetjening og har en menufunktion. 

Bag ved brugerfladen, er det Android TV der styrer den nye Chromecast og det betyder også at du kan hente apps direkte ned på din Chromecast enhed, så du nemt og bekvemt kan vælge med fjernbetjeningen hvad du vil se og altså ikke behøver andre enheder for at streame indhold. 

Selv om den nye Chromecast med Google TV er styret med Android TV, så har de givet brugerfladen et løft, fra de Android TV brugerflader vi allerede kender fra eksempelvis Sony TV, Nvidia TV-bokse og andre mærker med Android TV. 

Det er denne nye brugerflade der gør at enheden hedder Google Chromecast med Google TV og ikke Google Chromecast med Android TV. 

Google har givet Chromecasten sit eget pift, for at skille sig ud fra andre Android TV enheder, ved at give hjemmeskærmen sit helt eget udseende og følelse. 

Så Chromecasten med Google TV kan ses som Googles svar på eksempelvis Apple TV, som også kommer med medfølgende fjernbetjening og sin egen særlige brugerflade. 

Den nye brugerflade på Google TV kan blande alle dine streamingtjenester sammen og give dig anbefalinger af film og TV-serier på tværs af dine streamingtjenester, så alt du abonnerer på er samlet et sted i funktionen ‘Til dig’. 

Den giver dig anbefalinger af serier og film fra forskellige streaming tjenester som du abonnere på, ved at vise cover for filmen eller serien og nedenunder billedet viser den dig hvilken streamingtjeneste det er taget fra. 

Du kan blot klikke på billedet af coveret af den film eller serie du vil se og så bliver du ført direkte dertil. 

Noget tyder dog på at anbefalingerne den giver dig, bliver bedre over tid, så fortvivl ikke hvis det ser lidt håbløst ud første gang du bruger ‘Til dig’ muligheden. 

Det er nemlig allerede blevet testet, af nogle af dem der tidligt fik fingrene i en Chromecast med Google TV i USA, at de oplever at jo mere de ser af film og serier på Chromecasten, jo bedre tilpassede bliver anbefalingerne, som den giver dig under ‘Til dig’ funktionen. 

Dog har du selv indflydelse på hvilke streamingtjenester du ser indhold fra, så du kan vælge de tjenester du abonnerer på, men der er dog muligvis enkelte streamingtjenester der ikke kan slukkes for i forskellige lande og derfor også vil vise forslag om film og serier derfra. 

Hvis du vælger indhold fra streamingtjenester som du ikke abonnerer på, kan du se en lille lås ved dem som indikerer at du ikke har adgang til dem og derfor først skal igennem et par trin for at skaffe adgang.

Du får adgang til det låste indhold ved at du køber, abonnerer eller lejer indholdet du ønsker at se. 

I bund og grund er Google TV bare Android TV, men skjult bag en ny brugerflade, som er eksklusivt til Google TV .

Google afslørede også at Google TV blot har sin debut i Chromecast donglen, men altså kommer til at blive en teknologi der vil blive implementeret i Android TV’er fremover, så det er ikke eksklusivt til Chromecast, blot den første introduktion til det.

Chromecast med Fjernbetjening

Den nye Google Chromecast er ikke som de tidligere, da den har flere funktioner at byde på. 

For at få de funktioner til at fungere nemt for brugeren har de lavet en medfølgende fjernbetjening til Chromecast med Google TV. 

Fjernbetjening er forholdsvis lille og har 10 knapper, hvor en af knapperne er en stor rund ring med en lille knap i midten af den, formet som en cirkel. 

Den store ring er til at navigere med, som eksempelvis gå til siden eller op og ned når du er inde i apps eller skal finde det du leder efter på din Chromecast. 

Når du så har navigeret dig derhen hvor du vil på din Chromecast, kan du bruge den lille cirkel i midten til at vælge med og klikke på det du eksempelvis vil se. 

Lige under ‘Navigation’ og ‘Vælg’ knappen er der en ‘Tilbage’ knap, der kan kan føre dig tilbage til den foregående side. 

Ved siden af den er en ‘Google Assistant’ knap som giver adgang til Google Assistant.  Det fungerer som Apple's Siri eller Amazon's Alexa hvor man kan stille den spørgsmål som den så finder svaret på for dig. Vi går mere i dybden med denne funktion senere i artiklen. 

Under Google Assistant finder man en ‘Mute’ knap som hurtigt lader dig sætte dit TV på lydløs og ligeså hurtigt sætte lyd på igen. 

Ved siden af ‘Mute’ er en ‘Hjem’ knap som skal tage dig tilbage til hjemmeskærmen hvor du derfra kan tilgå enhedens muligheder og funktioner, såsom apps. 

Under ‘Mute’ og ‘Hjem’ finder man to app knapper som henholdsvis har en direkte smutvej til at åbne YouTube og Netflix, så man ikke behøver at finde appen for at tilgå den. 

Derudover har den to mindre knapper forneden med en ‘Tænd/Sluk’ knap, samt en ‘TV input’ knap, der lader dig skifte mellem de forskellige inputs. 

Imellem ‘Tænd/Sluk’ knappen og ‘TV input’ sidder en lille mikrofon, som er den mikrofon der opfanger hvad du siger til din Google Assistant. 

Under den er en lille LED pære der skal indikere om mikrofonen er aktiveret eller ej. 

Mikrofonen fungere ved at du holder ‘Google Assistant’ knappen nede, så vil du kunne se lys i den lille LED pære, der indikere at den har registreret at du snakker til den. 

Du finder et lille udvalg af kommandoer du kan sige til din Google Assistant på din Chromecast længer nede i artiklen under “Hvad er Google Assistant?”. 

På siden af fjernbetjeningen finder du en ‘Volume’ knap der lader dig skrue op og ned for lyden på din Chromecast.

Fjernbetjeningen bruger 2 AAA batterier, hvor det første sæt batterier medfølger i kassen når man køber Google Chromecast med TV.

Farven på fjernbetjeningen vil være den samme som den medfølgende Chromecast dongle, med undtagelse for den i farven ‘Sunrise’, hvor fjernbetjeningen er meget mere lys end Chromecasten men til gengæld er ‘Google Assistant’ knappen den samme farve som Chromecasten for at vise en samhørighed.  

Chromecast opsætning

Google Chromecast med Google TV har en forholdsvis nem guide til opsætning, men for en god ordens skyld så gennemgår vi den for dig i detaljer her, så du kan få din nye Chromecast i gang. 

Er du i tvivl om hvordan du sætter den op, så finder du også en guide i æsken med din nye Chromecast og den vil også guide dig med opsætning på dit TV lige så snart du har sat den i HDMI udtaget og sat den i strømstikket.  

1. Pak enheden ud 

Det giver nok sig selv, men første skridt er altså at få enheden og tilbehøret pakket ud af af æsken. Følgende ting medfølger i pakken:

 • Google Chromecast dongle
 • Strømadapter
 • Strømkabel
 • Fjernbetjening 
 • 2 x AAA batterier

2. Det skal du også bruge

For at fuldføre opsætningen skal du have følgende: 

 • En Google Konto
 • Google Home appen
 • Wi-Fi forbindelse 

Hvis du allerede har en Google Konto skal du selvfølgelig bare logge på med den, men hvis du ikke har skal du oprette en først. 

Du kan oprette en Google konto ved at gå ind på Googles søgnings side eller Google Chrome browser og oppe i højre hjørne vil du se en blå ‘Sign in’ som du vælger og nederst i ‘Sign in’ vinduet kan du se muligheden ‘create account’ og så udfylder du ellers bare informations rubrikkerne på næste side og fuldføre opsætning af konto. 

Det kræver en Google konto for at alle ens Google enheder i hjemmet bliver forbundet, såsom Google Home og Google Assistant, eller bare for at den ved hvem der er bruger og for at du kan logge på Google Home appen til opsætning af Chromecasten. 

Derudover skal du så selvfølgelig bruge Google Home appen, som du kan hente til din smartphone eller tablet, så du kan caste fra din smartphone eller tablet direkte til dit tv, uden at skulle bruge fjernbetjening. 

Denne app skal du også bruge for at opsætte din nye Chromecast til TV’et og du finder den i Google Play eller Apple app store. 

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du har en Wi-Fi forbindelse, da du ellers ikke har muligheden for at kunne streame eller caste til Chromecasten. 

3. Sæt din Chromecast dongle til

Chromecasten har et HDMI stik der skal kobles til TV’et, ved at finde den rette HDMI indgang i TV’et. Du finder typisk HDMI indgangen bag på TV’et eller på en af siderne. 

Sæt strømkablet i enheden og strømadapteren, herefter sættes den så i et strømstik og sørg selvfølgelig for at strømstikket er tændt. 

Tænd for TV’et og skift TV’ets input kanal til den HDMI indgang din enhed er tilsluttet i på TV’et. 

4. Begynd parring af fjernbetjening og TV

Hvis Chromecast fjernbetjeningen ikke er parret med Chromecasten, skal du først gøre dette. 

Det vil fremgå af din TV-skærm hvis du skal parre din Chromecast fjernbetjening med Chromecasten, ved at den viser et billede af fjernbetjeningen og highlighter for dig hvordan du parrer de to enheder. 

Parringen sker ved at du trykker på og holder ‘Tilbage’ og ‘Hjemme’ knapperne nede på samme tid, indtil du ser et blinkende lys nederst på fjernbetjeningen. 

Når du har set lyset blinke, kan du give slip for knapperne og du vil nu også kunne se parringen er fuldført på din TV-skærm.

5. Vælg sprog

Efter parringen beder den dig om at vælge det sprog du ønsker, at din Chromecast skal være. 

Måden du vælger på er ved at bruge de to øverste knapper, hvor den ene er en stor rund ring med den anden knap i midten af den. 

Den yderste ring er din navigationsknap, som kan bruges til at navigere dig op, ned og til begge sider, så du kan navigere til den mulighed du vil vælge på TV-skærmen. 

Når du har navigeret til dit ønskede sprog trykker du på knappen som er i midten af navigationsknappen, som er ‘vælg’ knappen og den bruger du selvfølgelig til at vælge dit foretrukne sprog med. 

6. Registrer din Chromecast i Google Home appen

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du nu hente Google Home appen på din telefon eller tablet. 

Igen skal du bruge din Google konto til at logge ind med på Google Home appen, så hvis du heller ikke har oprettet en bruger skal du nu også gøre det. (Tjek trin nummer 2 igen for at se hvordan du opretter en Google konto.)

Du åbner nu Google Home appen og vælger det lille plus ikon i venstre hjørne.

Herefter vælger du den øverste muligheder der hedder ‘Konfigurer enhed’ og så skal du vælge enheden Chromecast. 

Hvis den finder flere enheder der hedder Chromecast, vælger du den der har samme Chromecast ID som du kan se øverst i venstre hjørne på din TV-skærm, ud fra et lille skærm ikon hvor der står Chromecast efterfulgt af fire tal, det er dit Chromecast ID. 

Når du har valgt din Chromecast enhed, kan du så scanne QR koden som er vist på TV’et, det gør du ved at holde telefonens eller tablettens kamera op til QR koden til den har registreret den. 

Når den har scannet QR koden vil Home Appen guide dig gennem opsætningen.  

7. Vælg navn til Chromecasten 

Her kan du vælge det rum i Huset hvor du har din Chromecast, så hvis du har sat den til TV’et i stuen kan du vælge stuen som det rum hvor Chromecasten er installeret. 

Dette er især smart hvis man har flere Chromecasts i huset, så man kan kende forskel på dem, når man vil caste til en via sin telefon eller tablet. 

8. Opret forbindelse til Wi-Fi

Herefter skal du vælge dit Wi-Fi netværk og indtaste din kode dertil så du kan begynde at caste, da der skal være Wi-Fi forbindelse for at man kan streame fra telefonen eller tabletten til TV’et. 

Sørg for at den telefon eller tablet du bruger er koblet op til den samme Wi-Fi forbindelse som Chromecasten. 

9. Aktiver din Google Assistant

Nu skal du logge på din Google konto som du enten havde i forvejen eller lige har oprettet. 

Du skal aktiver din Google Assistant for at kunne bruge ‘Google Assistant’ funktionen på din Chromecast fjernbetjening. 

Hvis du allerede har lavet Google Assistant opsætning på en anden enhed, med den samme Google konto, så vil din Google Assistant allerede være forbundet til den nye enhed, lige så snart du er logget ind med din Google konto. 

10. Vælg de tjenester du vil bruge på Google TV

Appen beder dig nu vælge de tjenester du ønsker downloadet til din Chromecast. 

De tjenester du vælger kan blive brugt til at gøre din Google TV oplevelse mere personlig og skræddersyet til dig.

11. Vælg Standby skærm

Nu kan du vælge hvad din Chromecast skal vise på TV-skærmen når Chromecast er i standbytilstand. 

Du kan vælge mellem Googles eget galleri eller vælge billeder du selv har taget eller har på din telefon.  

12. Afslut opsætningen

Til sidst giver Home appen dig en oversigt over dine valg og du kan nu trykke ‘færdig’. 

Færdiggør resten af opsætningen på dit TV med din Chromecast Fjernbetjening. 

Google fjernbetjeningen kan bruges til at styre blandt andet dit TV eller soundbar. 

Hvis dit mærke af TV bliver opdaget af Chromecasten, bliver din Chromecast Fjernbetjening automatisk opsat. 

Hvis Chromecasten ikke opdager dit mærke af TV kan du nu vælge hvordan du ønsker at bruge Chromecast fjernbetjeningen til lyd, om det er TV’et, soundbar, eller en modtager du vil styre lyden på. 

Herefter kan du vælge det mærke dit TV har, så hvis producenten af dit TV eksempelvis er Samsung, vælger du Samsung som dit TV mærke. 

Nu skal du indstille din Chromecast fjernbetjening til at styre TV volumen og Tænd/Sluk funktion som bliver anvist på din TV-skærm. 

Herefter vil installeringen af de tjenester du valgte under Google Home appens opsætning, gå i gang og blive hentet ned til Chromecasten.  

Nu er din Chromecast med Google TV endelig klar til at blive brugt. 

Hvad er Google Assistant?

Google Assistant er en digital assistent der blandt andet hjælper dig med at finde og søge på informationer fra Google. 

Det er en stemmestyret funktion, så det fungerer på samme vis som Apple’s Siri og Amazon’s Alexa, hvor du verbalt stiller funktionen et spørgsmål næsten ligesom man ville konversere med et andet menneske. 

Men et menneske er Google Assistant ikke og den har adgang til alt information der ligger på Google, så den kan finde det rigtige svar til dit spørgsmål eller i hvert fald gøre et forsøg på det. 

Du aktivere din Google Assistant ved at holde Google Assistant knappen nede på din Chromecast fjernbetjening, herefter kan du så begynde at stille den spørgsmål eller give den kommandoer. 

Udover at svare på dine spørgsmål, så kan du også bede den om at afspille musik, starte apps, sætte en bestemt film eller serie på. 

Hvis du keder dig, kan du også konversere med Google Assistent og spørge den hvad dens livret er eller bede den om at fortælle dig en joke, det er næsten kun fantasien der sætter grænser. 

Vi har lavet en lille liste over kommandoer der egner sig særligt godt til Google Assistent på Google TV. 

 • Åben YouTube
 • Afspil Modern Family på Netflix 
 • Hvordan er vejret i dag? 
 • Hvor langt er der til Mars?
 • Fortæl en joke
 • Tilføj smør til indkøbslisten 
 • Føj et møde til min kalender

Hvis du har Google Assistant på andre enheder bliver de alle synkroniseret når du er logget ind, så du kan eksempelvis starte din indkøbsliste på en enhed, men også tilføje ting til den fra dine andre enheder. 

På den måde mangler der altså ikke en halv indkøbsliste når du er ude og handle og din kalender mangler ikke lige pludselig alle dine vigtige aftaler, bare fordi du har bedt Google Assistent på forskellige enheder om at gøre noget. 

Det hele er nemlig samlet under samme Google Assistant, så du ikke behøver at bekymre dig om hvor din kalender eller indkøbsliste er, for du kan tilgå det næsten alle steder fra, i hvert fald hvor du har en Google Enhed med Google Assistant. 

Det vil også sige at Google Assistant kan styre alle dine tilkoblet smart enheder i hjemmet, som at tænde og slukke lyset eller styre dit overvågningssystem.

Chromecast med Google TV vs. Chromecast Ultra

Der har været lidt tvivl om hvorvidt den nye Chromecast var en Chromecast generation 4 eller en Chromecast Ultra 2 og det er nu mere eller mindre klart at det er en generation 4. 

Det indikere blandt andet prisen, som er næsten det halve af hvad Chromecast Ultra koster.

Derfor har vi sat de to enheder op imod hinanden for at se hvad der bedst kan betale sig at købe og hvad forskellene er. 

Herunder ser du nogle af de vigtigste specifikationer for de to Chromecast dongles:

Chromecast med Google TVChromecast Ultra
UdgangeUSB-C, HDMIMicro USB, HDMI
PrisUvidst for Danmark ($49 USD)589kr - 629kr
FarveSnow, Sky, SunriseSort
Billede4K, HDR, Dolby Vision4K, HDR, Dolby Vision
Google StadiaKommer til næste årJa
FjernbetjeningJaNej
Google TVJaNej


Chromecast Ultra udkom helt tilbage i 2016 og havde især to fordele over den almindelige Chromecast, nemlig at den understøtter 4K og streaming direkte til en Stadia kontroller. 

Her kan Chromecast med Google TV næsten også være med, da den også understøtter 4K og streaming fra Stadia cloud til en Stadia kontroller forventes at blive en mulighed til næste år.

Begge enheder understøtter 4K, HDR og Dolby vision, så der er altså ingen forskel i billede. 

Du kan læse meget mere om HDR og Dolby Vision i indlægget Dolby Vision guide - Her lærer du: (Hvad Dolby Vision er)!

Desuden har Chromecast med Google TV den fordel at den kommer med en fjernbetjening, som oven i købet gør det muligt at kommunikere med Google Assistant, uden at ens fjernsyn skal være tilkoblet en Google Home eller Nest. 

I forhold til design er Ultra i et sort rundt design med en glat skinnende overflade, hvor Chromecasten med Google TV er i et ovalt design med mat overflade og kan fås i tre forskellige farver. 

Chromecast ultra kan streame fra Stadia i 1080p med op til 60fps, hvor Chromecast med Google TV endnu ikke understøtter Stadia, men når den til næste år gør, så kan den streame i 4K med op til 60fps. 

Alt i alt så er det eneste den nye Chromecast med Google TV ikke kan i forhold til Ultra, at streame Stadia, men det forventes som sagt at komme til Chromecast med Google TV til næste år. 

Så er du ligeglad med Google Stadia eller kan du vente på at det udkommer til Chromecast med Google Tv, så er den klare vinder nok Chromecast med Google TV, her får du altså noget mere for pengene. 

Det forventes at Chromecast med Google TV vil koste et sted omkring 350kr når den først udkommer, hvor en Ultra på nuværende tidspunkt koster et sted mellem 570kr - 620kr.

Google Stadia på Chromecast med Google TV

Der har været mange rygter inden offentliggørelsen af Chromecast med Google TV, at den ville kunne køre Google Stadia. 

Dog var der skuffende nyheder, Google Stadia kommer altså ikke til den nye Chromecast med Google TV i første omgang. 

Google Stadia kommer først til denne nye Chromecast til næste år, men kan som sagt fås på Chromecast Ulta nu, så kan man ikke vente med at få muligheden for Stadia på sit TV, er det altså Ultra man skal have fat i, i stedet. 

Google har heller ikke selv reklameret med Stadia til den nye Chromecast og Stadias logo var også manglende fra Chromecastens indpakning, som ellers viser en lang række streaming tjenester og apps som Chromecasten er kompatibel med. 

Fans af Stadia har udtrykt deres skuffelse over den manglende mulighed for Stadia appen, men har altså fundet andre veje til at skaffe den. 

Nogle af de heldige der kunne købe Chromecasten før tid, påstår nemlig at de har haft held med at sideloade Stadia til Chromecasten. 

Det kan desværre vise sig at være en større operation at finde ud af hvordan man gør det, men hvis man brændende ønsker sig Stadia over sin nye Chromecast og ikke kan vente til næste år kan man i hvert fald begive sig i kast med det. 

Hvad er Google Stadia?

Stadia er en cloud spil service, hvor alle dine spil ligger digitalt i en “sky” altså I Googles datacentre rundt om i verdenen. 

For at spille skal spillene være downloadet og installeret på enheden du vil spille fra. 

Du kan på nuværende tidspunkt få adgang til Google Stadia fra Chromecast Ultra, Pixel telefoner fra Google, et udvalg af android telefoner og tablets, laptops og desktops. 

Når Google Stadia kommer til den nye Chromecast

Den nye Chromecast er allerede bedre udstyret til gaming end Chromecast Ultra er, med 4K streaming ved 60fps og HDR-ready. 

Det er muligt at bruge andre controllere til at spille med Google Stadia, i hvert fald på en række enheder, men på den nye Chromecast vil det måske kræve en Google Stadia kontroller da der bliver streamet direkte fra Chromecasten til controlleren. 

Det fremgår i hvert fald af Googles egen Stadia hjælpeside, at Chromecast Ultra kræver en Stadia Controller og derfor kan vi nok forvente at se det samme her med den nye Chromecast, når Stadia bliver tilgængeligt til den.

Læs vores indlæg Bedste Chromecast (køberguide til at forstå Chromecast, så kan du blive endnu klogere på hvad Chromecast er. 

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg