Apple AirTags Rygter - Hvad kan vi forvente?

Mange har nok oplevet at man har tabt sine nøgler eller glemt sin pung et sted, i sådan nogle situationer vil Apple nu gerne hjælpe dig, med AirTags trackere som de lige nu arbejder på at fremstille. 

Hvordan virker Apple AirTag? Apple AirTag virker ved, at den udsender et Bluetooth signal, som anonymt forbinder til andre enheder, der er indenfor rækkevidde af Apples “Find My” netværk. Du kan få dit Apple AirTag til at bippe eller bruge “Præcis søgning”, og dermed finde frem til, hvor dine forsvundne ejendele er.

Læs med her og få alle de seneste rygter om hvad Apple AirTags egentlig er for noget. 

Vil du have en mere fyldig guide omkring Apple AirTags, så læs vores indlæg: Alt om AirTags » Sådan Virker de (Nem Guide)

Hvordan virker tracking i AirTags?

Tracking virker igennem Apples ‘Find’ app, hvor der vil blive tilføjet en ekstra funktion når AirTags udkommer, som muligvis kommer til at hedde noget i retning af ‘genstande’ eller ‘objekter’. 

Under funktionen vil du kunne finde alle dine gentande med AirTags eller iPhones og iPads, på et kort, hvor der vil blive vist hvilken adresse dine trackede ejendele befinder sig på. 

Et af rygterne er at du vil modtage notifikationer, hvis du bevæger dig væk fra en genstand der har et AirTag på sig, så du ved at du er ved at glemme genstanden. 

Det fungere højst sandsynligt ved at din telefon, kan registrere at signalet til tracking enheden bliver svagere og derfor giver dig signal om at du har glemt det. 

Dog kan du lave undtagelser, ved at skabe områder som kan ekskluderes for notifikationer, eksempelvis hvis du er i dit hjem, da du her ikke behøver at få en notifikation, hvis du bare lægger genstanden med AirTag fra dig. 

Det rygtes at den lille tracking enhed eller din telefon skulle udsende lyde, når du vender i den rigtige retning mod dit forsvundne objekt, så du lettere kan finde dens lokation. 

Derudover skulle der også blive udsendt lyde når du nærmer dig tracking enheden og er indenfor meget kort afstand af den, så du hurtigt kan finde det du har mistet. 

Der vil muligvis også være lyde der indikere, at du bevæger dig væk fra din tracking enhed, så du hele tiden kan holde dig på rette kurs. 

Virker AirTags på lang afstand?

Det tyder på at Apple har designet trackingen, sådan at hvis du mister en genstand og bevæger dig langt væk fra den, vil andre iPhones i nærheden af dit objekt kunne lokalisere det og sende signal videre til dig om din genstands lokation. 

På den måde kommer det til at virke som om alle iPhone brugere kan hjælpe hinanden, med at finde forsvundne genstande men uden aktivt at skulle gøre noget. 

Det vil sige at de andre iPhone brugere altså ikke får besked, om at de er i nærheden af en anden persons forsvundne genstand, så det er kun iPhone signalet der benyttes, uden at de mærker til det. 

Dog tyder det også på, at du vil kunne sætte din genstand i en ‘mistet genstand’ tilstand, hvor andre iPhone brugere aktivt vil kunne hjælpe dig, ved at de får en notifikation når de er i nærheden af din forsvundne genstand. 

På den måde får de dine kontakt oplysninger så de kan kontakte dig og aftale hvordan du kan afhente din genstand. 

Hvor præcis er trackingen i AirTags?

Trackeren skulle efter sigende være mere præcis i sin tracking, end andre tracking enheder på markedet lige nu, da den skulle gøre brug af ultra-bredbånd til at søge med. 

Det gør også at AirTags nemmere kan spores indendørs, end allerede eksisterende Bluetooth tracking enheder kan. 

Lancering af AirTags

Der har været rygter om at Apple afholder et tredje efterårs event i 2020, hvor de muligvis kunne afsløre de nye AirTags sammen med andre nye Apple produkter. 

Derfor rygtes det at AirTags altså er offentliggjort inden udgangen af 2020, men intet vides med sikkerhed, det er som sagt kun spekulationer på nuværende tidspunkt. 

Hvordan kommer AirTags til at se ud?

Lige nu er spekulationerne på, at det bliver en lille rund badge lignende tracker i hvid, med Apples logo trykt på forsiden eller bagsiden af den. 

Man går ud fra at bagsiden vil kunne klistre så den kan sættes fast på de ting som man ikke vil miste. 

Dog antages det også at AirTags kommer i forskellige typer eller med tilbehør, så man også vil kunne hænge dem i en nøglering via et vedhæng på AirTags. 

AirTags vs. Tile

AirTags kommer til at blive en konkurrent til Tile trackeren, som lige nu er en af de mest populære tracking løsninger på markedet.  

Det er ikke til at sige endnu om det er korrekt, men ud fra rygter lyder det som om at Apple er rimelig sikre, på at deres tracking bliver mere præcis end andre Bluetooth tracking enheder. 

Der har allerede været beskyldninger fra Tile, om at Apple har fjernet automatisk pop-up af lokation godkendelse i appen på Apple enheder.  

Dette kan være et tegn på at Apple allerede er klar til at konkurrere og vil give deres eget produkt, en ekstra fordel hos de ‘dovne’ eller mindre teknisk anlagte iPhone bruger, som måske dropper Tile produkter af den grund, at de ikke kan finde ud af slå lokation til i appen. 

Andre AirTag rygter

Der er mange rygter om de nye AirTags, nogle mere omtalte end andre, så derfor har vi samlet nogle flere rygter til jer herunder, som måske ikke er lige så omtalte. 

Navnet 

Selv om Apple kom til at bekræfte at AirTags nok ville komme til Apples produktserie under navnet AirTags, er der også spekulationer på om det nu også er det navn, som tracking enheden kommer til at gå under. 

Videoen hvor Apple afslørede AirTags ved et uheld, kan nemlig have brugt et kodenavn, eller navnet kan være ændret efter deres fejlagtige afsløring. 

Batteri 

Der er lidt forskellige rygter om hvad vi kan forvente i forhold til batteri i AirTags, da nogle rygter lyder på at det bliver med udskifteligt batteri og andre lyder på et genopladeligt batteri. 

Nogle af rygterne gå på at batteriet skal kunne genoplades med en oplader, som minder om de magnetiske opladere til telefoner og ure fra Apple, som vi har set dem afsløre her i efteråret. 

Imens går andre rygter på, at AirTags er lavet med en bagside der kan skrues af, hvor batteriet så vil komme til syne og kan herefter udskiftes, ca. på årlig basis. 

Vandtætte

Der er et rygte der lyder på, at de små AirTags vil være vandtætte, så hvis du glemmer din trackede ejendel udendørs i regnvejr eller taber den et sted hvor der er vand eller fugt, vil du stadig have muglighed for at tracke din ejendel, da AirTag enheden ikke bliver beskadiget af vand. 

Som sagt er alt dette blot rygter og spekulationer, så man kan ikke vide noget af dette med sikkerhed før Apple selv offentliggøre AirTags. 

Vil du læse meget mere om de nye AirTags, så læs vores komplette indlæg med info omkring AirTags her

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg