Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her! - Bliv kølet ned i sommervarmen.

Sådan Finder du de Bedste Høretelefoner

Hvis du har lidt problemer med dine gamle høretelefoner, og mangler et par nye, så er du kommet til det rette sted.

I dette indlæg vil jeg gå over nogle af de vigtigste ting at overveje når du skal vælge et par høretelefoner, så du kan sikrer dig at de passer til dine personlige behov og præferencer.

Høretelefoner er i dag en meget stor størrelse, da der findes utallige forskellige modeller, og til forskellige behov.

I dette indlæg vil du b.la. Få svar på hvilke hovedtelefoner, som er de bedste egnet til gaming, træning og til arbejdspladsen.

Bedste høretelefoner til dig? Kig efter disse 5 ting!

Desværre er det ikke muligt blot at sige at ét bestemt par hovedtelefoner er de bedste, da svaret på dette afhænger af hvem man er.

Derfor vil jeg i stedet gennemgå vigtige ting du bør overveje når du skal vælge et par høretelefoner, så du får de bedste til netop dine behov.

#1 - Hvilken type høretelefoner foretrækker du?

Det første du skal overveje, er selve den type af høretelefoner du ønsker at anskaffe sig.

Der findes nemlig 3 overordnede typer, som hver især er meget forskellige, og dækker forskellige behov afhængigt af hvad du skal bruge dine høretelefoner til:

  • Over-ear høretelefoner er den type som omslutter hele øret, men ikke inde i selve øret. Denne version er typisk anset som værende den der giver den bedste lydoplevelse, da den fuldstændigt indelukker dit øre, og dermed lader minimal støj udefra slippe ind og forstyrre.
  • On-ear høretelefoner. Denne variant sidder på selve øret, men stadig uden at være inde i øret. Nogle personer vælger denne variation, da de kan opleve ømme øre med over-hear høretelefoner. On-ear høretelefoner er ofte meget lette og skånsomme på øret, og har stadig utrolig god lyd.
  • In-ear høretelefoner, typisk også kaldt “earbuds” er en type som sidder helt inde i øret, og ikke dækker øret udover dette. Denne type er meget populær, især til træning, løb eller blot når du er ude i offentligheden. De er utrolig små og fylder dermed næsten ingenting, derudover er de ofte billige og nemme at have med sig.

Valget er her helt op til dig, og faktisk vælger mange at have flere end bare én type høretelefoner.

Hvis du eksempelvis gamer meget, foretrækker man typisk et par over-ear høretelefoner for den bedste lydoplevelse.

Derudover kan det sagtens være at man også har et par trådløse earbuds, fx hvis man træner, eller gerne vil lytte til musik på bussen eller andre offentlige steder, hvor det ikke er nemt at bære et over-ear eller on-ear headset med sig.

#2 - Kablet eller trådløse/bluetooth høretelefoner?

Før i tiden var der ikke meget at vælge imellem, da kablede høretelefoner helt enkelt var det bedste.

Dette har dog ændret sig enormt, da trådløse høretelefoner i dag er absolut fantastiske, og har alle de samme gode kvaliteter som normale høretelefoner med kabel.

Bluetooth høretelefoner har den store fordel, at de er helt fri for kabler(på nær til opladning i nogle tilfælde).

Dette giver den en dejlig frihed, og du skal aldrig bekymre dig om ledninger som snorer sig sammen, eller går i stykker.

Bluetooth høretelefoner har udviklet sig utrolig meget over de seneste par år, og er i dag den variant de fleste foretrækker, da de helt simpelt er nemmest at arbejde med.

Efter du har koblet dine høretelefoner til dine enheder, vil de huske denne tilkobling, og automatisk forbinde til den nærmeste enhed de er parret med.

Nyd at tage dine høretelefoner med dig på farten, helt uden besvær med ledninger.

#3 - Vælg det optimale frekvensområde

Dette punkt, er hvor det begynder at blive en smule teknisk, men heldigvis er det nemt at forstå.

Kort fortalt, er et frekvensområde i hovedtelefoner, selve det spektrum af lyde høretelefonerne kan formidle.

Det vil dermed også sige, at jo større dette område er, jo bedre overordnet lydkvalitet får du med dine hovedtelefoner.

De fleste gode høretelefoner har et frekvensområde på 20 - 20.000 Hz.

Du kan altid tjekke dette tal på produkternes beskrivelse, hvor du også kan læse alle deres andre specifikationer.

Hvis du går meget op i lydkvalitet, især når det gælder musik, bør du sigte efter så bredt et frekvensområde som muligt, men generelt set et 20 - 20.000 Hz mere end nok til de fleste behov.

#4 - Træt af lyde omkring dig? Vælg Noise Cancelling høretelefoner!

Når man skal holde koncentrationen, eller blot vil lade sig opsluge af en god lydbog, sang eller film, kan det være frustrerende med høje lyde omkring dig.

I nyere tid er der dog opfundet en utrolig smart funktion, ved navn “ANC” eller “Active Noise Cancelling”.

Denne funktion sikrer at der stortset ikke slipper nogle uønskede lyde ind, når du lytter til diverse medier med dine høretelefoner.

ANC fungerer ved at afspille en konstant lyd, som man ikke rigtig hører.

Denne lyd er lige præcis nok til at overdøve lyde udefra, og når man kombinere den med lyden fra dine medier, kan man stort set ikke høre noget omkring sig.

På denne måde kan du lade dig helt opsluge af dit arbejde, musik eller film/serie når du bruger dine ANC høretelefoner.

#5 - Vælg det rette design og komfort til dine behov

Komforten i dine høretelefoner er faktisk vigtigere end man skulle tro.

Mange oplever nemlig problemer hvis deres hovedtelefoner ikke passer ordentligt, hvilket fx kan irritere dine øre på forskellige måder.

Det er selvfølgelig svært at vide om et par høretelefoner passer perfekt til dine behov, men heldigvis tillader de fleste butikker, også online, at returnere dit produkt hvis det ikke opfylder dine krav til komfort, eller andet.

Hvis der er tale om over-ear høretelefoner, er det vigtigt at du vælger et par som rent faktisk dækker dine ører, men uden at sidde for tæt så de generer dine øre.

Udover komforten, fås høretelefoner også i utrolig mange forskellige designs, hvilket gør det muligt at vælge et par som passer perfekt til dine behov for fx farve, form og andet.

Der findes også en lang række hovedtelefoner med RGB lys i, hvilket giver dem et unikt look, som du kan passe ind i din opsætning.

Bedste høretelefoner til musik

Hvis du elsker at lytte til musik, og ønsker den absolut bedste løsning til at få en lydoplevelse helt i top, får du svaret lige her.

De fleste musikentusiaster, samt diverse DJs og sangere er nemlig heldigvis enige om, at over-ear høretelefoner er den mest komplette løsning.

Dette skyldes at over-ear hovedtelefoner er designet til at omslutte hele øret, og lukke så lidt mulig lyd ind udefra.

Dette giver en helt fantastisk oplevelse, hvor man virkelig kan nyde og leve sig ind i den musik man høre.

Det samme gælder desuden til film og serier, hvis du ser disse på din computer frem for fjernsyn.

Husk også at sigte efter et godt frekvensområde, så du får den bedst mulige lydkvalitet til dine høretelefoner til musik.

Herunder kan du se et par eksempler på super gode høretelefoner til musik.

Bedste høretelefoner til gaming

Når vi snakker bedste høretelefoner til gaming, er der faktisk mere korrekt tale om gaming headsets.

Grunden til at det kaldes gaming headsets, er at der typisk både er hovedtelefoner samt en indbygget mikrofon, da man ofte skal bruge en mikrofon til online gaming.

I vores udvalg kan du finde utallige gaming headsets fra diverse brands, som hver især har deres fordele.

Når du vælger et headset til gaming, er det først og fremmest vigtigt at du vælger et med god lyd, samt en mikrofon med god kvalitet.

Derudover kan du også gå efter et headset som passer til resten af dit gaming setup, så du får en fuldendt løsning.

For mange er det også en stor fordel at vælge et trådløst gaming headset, da disse giver dig den fordel, at du ikke skal bøvle med kabler der kan forstyrre dig midt i dine spil.

Herunder kan du se nogle eksempler på gaming headsets i topkvalitet

Bedste høretelefoner til træning

Når det gælder sport og træning, er det vigtigt at vælge et par høretelefoner, som kan holde til de hurtige bevægelser uden at falde af.

Netop dette er grunden til at mange vælger in-ear/earbuds når de vil lytte til musik imens de træner.

Earbuds sidder nemlig direkte ind i dit øre, hvilket gør at de helt automatisk sidder utrolig godt fast i forhold til normale høretelefoner.

Du kan sågar få specifikke sportshøretelefoner, som er designet med “ørekrog” hvilket gør at de er helt låst fast.

Hvis du blot bruger dine hovedtelefoner til en moderat gå- eller løbetur, kan du dog godt stadig bruge over-ear eller on-ear høretelefoner hvis du ønsker dette.

Når man træner kommer man dog nemt til at svede, hvilket er en stor årsag til at mange vælger in-ear varianten, da disse ikke bliver beskidte og svedige under træningen.

Se nogle eksempler på smarte in-ear høretelefoner til træningen herunder:

Bedste høretelefoner til arbejde

Til arbejde, er det ofte en fordel at vælge et par hovedtelefoner, som også har indbygget mikrofon.

Hvis man arbejder på kontor kan det nemlig sagtens forekomme at man skal tale med kunder eller kollegaer, hvilket er sikret med en god mikrofon i dine høretelefoner.

Du kan med fordel også vælge en bluetooth variant, så du er koblet til din arbejdstelefon, og dermed kan foretage både opkald eller videoopkald fra din computer med dine hovedtelefoner.

På arbejdspladsen vælger mange ofte en meget neutral farve og design til deres høretelefoner, hvilket ses tydelig i eksemplerne herunder.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg