Billede af pladespiller taget af avXperten

Bedste pladespillere med bluetooth - De 7 Bedste (Liste)

Hvis man er fra den lidt ældre del af befolkningen, kan man måske huske dengang en pladespiller stod øverst på ønskelisten, men det kan også være at den stadig gør det, for vinylplader er nemlig igen blevet populære, især med afspilning på de moderne Bluetooth pladespillere. 

Hvad er Bluetooth? Bluetooth er en teknologi der lader dig forbinde enheder med hinanden helt trådløst, så du blandt andet kan tilslutte trådløse hovedtelefoner med en lydkilde, så du kan gå rundt og høre musik helt uden ledninger. 

Læs med her for at finde ud af hvad en Bluetooth pladespiller kan, hvordan du bruger den og hvis du leder efter en god billig pladespiller kan du se vores liste over de 7 bedste Bluetooth pladespillere. 

Hos avXperten anbefaler vi lige nu følgende pladespiller, da det uden tvivl er vores mest populære model:

Hvad er en moderne pladespiller?

Vi lever i en digital tid hvor man næsten ikke kan undgå at hoppe med på den digitale bølge før eller siden, men nogle ønsker måske stadig analoge elementer i deres hverdag.

Du kan nemt få den charmerende oplevelse af en analog pladespiller og på samme tid kombinere det med den digitale verden. 

I dag findes der nemlig et hav af muligheder for pladespillere med eksempelvis radio, cd afspiller, usb indgang, indbyggede højttalere, Bluetooth, osv. 

Hvis pladespilleren har usb indgang, kan du tilkoble den til din computer og på den måde kan du konvertere dine vinylplader om til en digital fil, så du kan høre pladerne på dine digitale enheder som mobil, computer og tablet. 

Hvad er en Bluetooth pladespiller?

Bluetooth på en pladespiller kan betyde forskellige ting, så det skal man være opmærksom på hvis man søger en specifik Bluetooth funktion. 

Det kan betyde at den er indbygget med højtalere du kan streame til via din telefon eller tablet via Bluetooth funktionen, men det kan også betyde at du kan koble trådløse høretelefoner eller højttalere til din pladespiller via Bluetooth. 

Nogle Bluetooth pladespillere er blandt andet super smarte da du kan forstærke hele lydoplevelsen ved at koble den til en trådløs højttaler med Bluetooth.

Du kan blive meget klogere på hvad Bluetooth egentlig er, i vores indlæg Sådan fungerer Bluetooth

Sådan forbinder du din Bluetooth pladespiller med en trådløs højttaler

Først skal du sikre dig at højtaleren er en trådløs Bluetooth højttaler og ikke en Wi-Fi trådløs højtaler da det er to vidt forskellige trådløse enheder og det vil kun fungere med Bluetooth til Bluetooth. 

Nu skal du parre dine Bluetooth enheder med hinanden, så de to enheder kan ‘kommunikere’ og derfra spille musik fra pladespilleren på højttaleren. 

I de fleste tilfælde sker parring ved at man trykker på Bluetooth knappen, der er indikeret ved en Bluetooth tegn (som du kan se på billedet ovenfor) og holder den nede til der enten er et lys der blinker på en bestemt måde eller en lyd der indikere at den er klar til parring med en anden enhed. 

Du skal gentage dette på den anden enhed også for at de to enheder parre op. 

Når begge enheder er i parringstilstand skal du sørger for at enhederne er tæt på hinanden så de kan ‘kommunikere’ indtil de bekræfter at de er parret, igen sker dette med en lampe der blinker eller en lyd som indikator på at de er klar til at blive brugt sammen. 

Når enhederne er blevet parret er systemet klar til at spille musik trådløst over højttalerne.  

For mere specifik guide til hvordan du gør på netop din enhed skal du tjekke manualen der følger med din pladespiller når du køber den. 

Hvis du slukker for Pladespilleren eller højttaleren bør de stadig være sammenkoblet når du har begge enheder tændt på samme tid igen.

Sådan forbinder du Bluetooth pladespiller med trådløse høretelefoner

Parring af Bluetooth Pladespiller med trådløse høretelefoner sker på samme vis som parring med højtaler. 

Tryk på Bluetooth funktionen på enhederne og og hold nede til den indikere at Bluetooth er aktiveret. 

Herefter holder du de to enheder tæt på hinanden og afventer signal om at parringen er sket og så er du ellers klar til at sætte musik på. 

Sådan streamer du fra din telefon til en Bluetooth pladespiller med højttaler

Du skal gå ind i din telefons Bluetooth indstillinger, det er forskelligt fra telefon-mærke til telefon-mærke hvor man kan finde det henne, så hvis du er i tvivl om hvor du finder dette, så er Google altid en god ven til at give svar på det. 

Nu trykker du på Bluetooth knappen på din pladespiller, eller holder den nede til en lyd eller pære indikere at den har opfattet dit tryk.

Når du har lokaliseret Bluetooth indstillingerne på din telefon og du har trykket på Bluetooth muligheden på pladespilleren, finder du navnet på din Bluetooth pladespiller på din telefon og  du kan nu koble telefonen til pladespilleren og parrer de to enheder.

Igen hvis du er i tvivl om opsætning af Bluetooth, burde der altid medfølge en guide i æsken med din pladespiller, når du køber den. 

Når enhederne er forbundet til hinanden, kan du gå ind i dit digitale musikbibliotek eller musik streamingstjeneste på din telefon eller tablet og lige så snart du trykker afspil, vil lyden blive spillet over pladespillerens højttalere.

Kan du få Bluetooth på en ikke Bluetooth Pladespiller?

Hvis din pladespiller ikke er Bluetooth kompatibel, så er der alligevel håb for dig. 

Man kan nemlig få en Bluetooth transmitter som kan sættes i Audio Udgangen hvis det er en RCA udgang, hvilket de fleste nyere pladespillere har.  

I nogle tilfælde kan en Bluetooth transmitter også tilkoblet via USB udgang. 

Påvirker Bluetooth lydkvaliteten fra pladespilleren?

Når det kommer til at spille musik fra pladespilleren på sine tilkoblede højttalere eller  

De fleste pladespiller producenter, implementere ikke Bluetooth i deres dyreste modeller, da de har en helt særlig lyd som Bluetooth ikke kan genskabe.

Derfor er pladespillere med Bluetooth ofte i billigere pladespiller modeller, da lyden i de billigere modeller stadig er rigtig god kvalitet og kan blive afspillet via Bluetooth uden nogen mærkbar forstyrrelse i lyden.

Faktisk klarer Bluetooth lyden det så godt at man næsten skal være trænet eller lydekspert for at høre forskellen, så det burde ikke ødelægge oplevelsen for de fleste. 

Bluetooth i en pladespiller gør som sagt klart et godt job for langt de fleste lyttere og så tilbyder det en række muligheder som en pladespiller uden Bluetooth ikke har. 

De 7 bedste Bluetooth pladespillere

Vi har samlet en liste over de 7 bedste Bluetooth pladespillere, som du kan se herunder i vilkårlig rækkefølge. 

1.Denver MRD-52 musikcenter 

Denne pladespiller kan afspille CD’er og radio og så kan det hele styres med en medfølgende fjernbetjening. 

Den kommer også med to stereohøjttalere for at forstærke lyden og så kan du selvfølgelig bruge den med Bluetooth hvor du kan streame musik fra din telefon til højttalerne 

2.Technaxx TX-22 pladespiller

Udover at Pladespilleren selvfølgelig har Bluetooth og kan spille plader, så er den også udstyret med en kassettebåndafspiller. 

Den giver simpelthen brugeren muligheden for at spille sine plader og kassettebånd over på et SD kort eller via usb over på computer, så du kan få dine plader som digital fil. 

3.Technaxx TX-103

Denne pladespiller er nok nærmere et musik center, da den ikke bare tilbyder pladeafspilning, men også kassette, CD og radio. 

Ikke nok med det så får du mulighed for at digitalisere dine plader så du kan få dine yndlings plader over på en digital fil, så du kan have dem med dig på farten via eksempelvis din telefon.

Med denne pladespiller får du mulighed for at streame til de indbyggede højttalere via din telefon og tablet. 

4.Denver VPL-150BT

Her får du en smart pladespiller på ben, så du ikke behøver at bruge bordplads på den, da den er sit eget bord. 

Pladespilleren har indbygget forstærker og højttalere, så du får en helt særlig god lydoplevelse med denne.

Da den har en exceptionel lyd er den oplagt til at streame til via Bluetooth fra din telefon eller tablet, så udover at give god lyd til dine plader, kan den også gøre det samme for dine digitale lydfiler. 

5.Nedis pladespiller med RCA line-out

En smart pladespiller der er gemt i en kuffert, så den nemt kan transporteres, men også giver den et særligt fedt look. 

Pladespilleren er oplagt til Bluetooth parring til telefonen så du kan streame lyd igennem til højtaleren i pladespilleren.

6.Pladespiller Sort Nedis

Denne pladespiller er i et flot sort træ finish i tidsløst design

Med pladespilleren får du software til PC konvertering, så du kan omdanne dine plader til MP3 filer. 

Ingen tilbyder denne model selvfølgelig også Bluetooth parring, så du kan nyde højtalerne med både dine plader, men også dine digitale lydfiler. 

7.Pladespiller Træ - Nedis

Dette er en super flot pladespiller i klassisk design, med en brun træ finish som giver et elegant og charmerende udtryk. 

Pladespilleren har mulighed for at blive sammenkoblet med din telefon, så du kan nyde musik fra din telefon over din pladespillers højtalere. 

I vores indlæg Hvilken pladespiller skal jeg vælge? giver vi dig en hjælpende hånd til hvordan du vælger en pladespiller der passer til dine behov.  

Du finder et stort udvalg af pladespillere hos avXperten.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg