Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her! - Bliv kølet ned i sommervarmen.

Bedste Toastmaskine? Sådan finder du den!

I dette indlæg, vil jeg hjælpe dig med at finde den helt rette toastmaskine til dine behov.

Du tænker måske, at det er da simpelt nok at vælge en toastmaskine, men som mange andre enheder, er der i dag et enormt udvalg af toastmaskiner, hvilket kan gøre det vanskeligt at vælge.

Hvis du er i tvivl om de mange betegnelser og funktioner ved toastmaskiner, vil dette indlæg hjælpe dig til at forstå dem, samt træffe det bedste valg af toastmaskine til netop dine behov.

Herunder kan du se to forskellige forslag til en fantastisk toastmaskine der kan passe til dine behov.

Den ene er en maskine designet udelukkende til toast, mens den anden er en panini grill, som udover toast også kan bruges til lækre sandwiches og andre retter.

Hvilken toaster skal jeg vælge? Kig efter disse 7 ting

Når du skal vælge den helt rette toaster, kan det som sagt være lidt overvældende, med de mange funktioner som findes i dag.

Herunder vil du kunne læse meget mere om forskellige smarte funktioner, som kan findes i diverse toastmaskiner.

Derefter vil du uden tvivl have væsentlig nemmere ved at vælge den helt rette enhed til dine behov, så du kan komme i gang med at lave lækre toasts og sandwiches.

#1 - Størrelse - lav til flere på én gang

Toastmaskiner kommer i mange forskellige størrelser, helt fra én til op til 4-6 toasts af gangen.

Hvis du bor i en husholdning med fx kone/mand og børn, kan det være en fordel at vælge en større model.

På den måde kan i lave toasts hurtigere, til hele familien uden at i skal vente for længe inden i kan nyde en lækker toast sammen.

Er der tale on en panini grill, vil denne enheds størrelse ofte gøre det muligt at lave store lækre sandwiches, udover normale toasts.

#2 - Temperaturindstillinger (vigtigt til sandwiches)

En helt normal toaster, har ofte den samme mængde varme, som den bruger til alle opgaver.

Vælger du dog en lidt mere avanceret model, ofte en stor toaster eller panini grill, vil du få mulighed for at justere varmen som det passer dig.

Dette er især en fordel til de store sandwiches/toasts, med flere lang, hvor det er vigtigt at få varmet hele sandwichen ind til midten, uden at brænde ydersiderne.

Dette sikrer denne indstilling, som du kan sætte til at varme lidt mindre, så du får en perfekt tilberedt sandwich hver gang, uden brændte kanter.

#3 - Design og pris

Ligesom med alle andre elektroniske enheder, er det vigtigt at den pris du betaler, afspejler både kvaliteten, samt det flotte design du ønsker.

Billige toastmaskiner har ofte et meget simpelt, og knapt så fremtrædende design, hvilket er helt fint til dig som ikke går op i dette til dine køkkenmaskiner.

Hvis du derimod gerne vil have en toastmaskine, du faktisk kan lade stå fremme uden at den forstyrre indretningen i køkkenet, fås dette bestemt også.

Der findes nemlig flotte toastmaskiner, designet i fx rustfrit stål, som giver dem et mere fremtrædende udseende, og giver dig følelsen af kvalitet.

Denne flotte type toastmaskine kan du sagtens lade stå fremme, da den ofte er flot og neutral i sit udseende, og dermed ikke skaber et rodet udseende i dit køkken.

#4 - Toaster med udskiftelige plader (nem rengøring)

De helt billige toastmaskiner er ofte en helt samlet enhed, hvilket vil sige at den ikke kan skilles ad på nogen måde.

Dette gør dem ofte vanskelige at rengøre, da man ofte er nødsaget til at bruge køkkenrulle og en klud til rengøringen.

Vælger du en toastmaskine med aftagelige plader, kan du blot tage de beskidte plader af, og vaske dem i hånden eller i opvaskemaskinen.

Dette gør rengøring utrolig nem og enkel, og sikrer at din toastmaskine er ren og klar til brug.

#5 - Toaster med timer

En timerfunktion til en toastmaskine, sikrer at du ikke brænder dine lækre toasts på.

I de helt standarde toastmaskiner får du sjældent denne funktion, derfor kan det koste lidt ekstra hvis du ønsker dette.

Med denne funktion kan du indstille et antal minutter og sekunder, og på den måde få den samme tilberedning til din toast hver gang.

Det tager nok et par forsøg at finde den helt rette tilberedning til din smag, men derefter kan du blot bruge den samme mængde tid, og få den præcise tilberedning du ønsker.

#6 - Toaster med drypbakke - slip for svineri

En af de store grunde til at din toaster bliver beskidt, skyldes både at man ofte bruger ost, som smelter og løber ud af din toast.

Dette kombineret med diverse krummer og andre væsker fra dressinger osv. Kan skabe noget af et svineri.

Mange moderne toastmaskiner har dog forsøgt at løse en stor del af dette, ved at bygge en lille drypbakke ind i maskinen.

Denne bakke samler diverse væsker, krummer og andet skidt så du nemt kan tømme det ud i skraldespanden.

Dette gør også, at toasterens indre ikke er så beskidt som normalt, og dermed et nemmere at gøre rent.

#7 - Toaster med smart låsesystem

Når man laver en toast, skal man med mange toastmaskiner trykke maskinen ned, indtil brødet bliver mast fladt til en ønsket størrelse.

Dette kan du dog gøre helt automatisk, ved at vælge en toastmaskine med en låse funktion.

Med denne funktion skal du kun trykke toasteren sammen én gang, og låse den fast.

Derefter vil den holde dine toasts i den størrelse du ønsker, så de bliver tilberedt ligeligt over hele deres overflade.

Bedste toastmaskiner til under 300 kr.

En god toastmaskine koster bestemt ikke mange kroner.

Hos avXperten har vi et udvalg der sikrer at der er noget for enhver.

Hvis du blot er til helt normale toasts, og bare vil have en toastmaskine som hurtigt og effektivt kan tilberede dine toasts, kan du få den til langt under 300 kr.

Vil du derimod have en maskine med lidt flere smarte funktioner til tilberedning ,varme osv. Vil du typisk skulle betale omkring 300, eller lidt mere for din maskine.

Herunder har du nogle eksempler på nogle af vores toastmaskiner til under 300 kr., som hver især kan lave en fantastisk toast hurtigt og simpelt.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg