Billige EarBuds Til iPhone og Android

EarBuds er efterhånden ved at være den mest populære form for høretelefoner.

Der er mange grunde til den stigende popularitet, blandt andet den lille størrelse der gør dem utroligt lette at have med på farten.

I indlægget under fokusere vi på gode samt prisvenlige EarBuds, så du kan finde det par der passer bedst til dig.

7 ting du skal kigge efter når du køber EarBuds

Når du skal købe et sæt EarBuds er der flere ting du skal overveje, men alt kommer an på hvilke behov du har og hvad du kræver af dine EarBuds.

Det kan være du skal bruge dem til at motionere, så kan det være vigtigt at de er vandtætte og at batteritiden er god.

Måske skal du bruge dem på arbejde eller i bilen, hvor det så er vigtigere med en god mikrofon og at de understøtter stemmeassistent.

Normalt ville det også være en vigtig funktion at de skulle have Bluetooth men nu om dage når man snakker om EarBuds er det mere eller mindre en selvfølge at de er trådløse.

Her er 7 eksempler på de mest almindelige funktioner EarBuds kan have:

#1 Vandtæt 

Nogle høretelefoner er til en vis grad vandtætte eller vandafvisende, hvilket kan være praktisk hvis man skal gøre brug af dem udenfor.

#2 Batteritid

For mange vil batteritiden nok være noget af det vigtigste når det gælder trådløse høretelefoner og det er helt sikkert også noget man skal overveje, da disse kan variere meget fra produkt til produkt.

#3 Pasform

Sammen med ovennævnte er pasformen også utrolig vigtig, da man selvfølgelig skal kunne holde ud at have sine EarBuds i, i længere tid en to minutter. 

Hvis høretelefonerne er ubehagelige at have i, er de nærmest ubrugelige.

#4 Stemmeassistent

Det kan være smart og nyttigt med stemme assistance, da de bl.a. kan foretage opkald, sende tekstbeskeder, give rutevejledning samt meget andet. 

Det kan især være praktisk hvis du kører bil eller generelt bruger dem mens du har hænderne fyldte. 

#5 Opladetid

Tiden hvorpå dine EarBuds bliver opladt i, kan også spille en rolle for hvor godt de passer til dig. 

Er det f.eks. meget på farten kan det være utroligt vigtigt at høretelefonerne har en kort ladetid, hvis man eksempelvis har glemt at få sat dem til opladning i løbet af dagen eller natten.

#6 Mængde af strøm i etuiet

Ligesom med batteritiden i selve høretelefonerne, så kan de fleste etuier som de kommer i oplade dine EarBuds.

Men her er der også forskel på hvor meget strøm de indeholder, og dermed hvor mange gange de kan oplade dine EarBuds, før etuiet selv skal oplades.

#7 Mikrofon

De fleste EarBuds nutildags kommer med en indbygget mikrofon, men derfor er det stadig vigtigt at være opmærksom på om dette er gældende for de høretelefoner du kigger på. Det kan nemlig bruges til mange ting, som at gøre brug af stemme assistenten, samt selvfølgelig at foretage opkald via dine EarBuds.


Hos avXperten har vi et bredt udvalg af trådløse EarBuds med indbygget mikrofon som du kan finde her.

Flere penge - flere funktioner

Prisen på EarBuds varierer meget og det er der selvfølgelig en grund til.

Generelt handler det om kvaliteten af materialerne som produktet er lavet af, men derudover kommer det også an på funktionerne som høretelefonerne indebærer. 

Men bruger du lidt ekstra penge og køber de lidt dyrere modeller, får du også de ovennævnte funktioner, oftest også forbedret (eksempelvis længere spilletid), men derudover kan du også få ekstra funktioner som for eksempel:

Lysindikator

Med en lysindikator kan du se hvornår dine høretelefoner skal til opladning, ved hjælp af et lille lys i etuiet.

Er batteriet enten på etuiet eller på dine høretelefoner ved at være fladt, så vil der oftest være et lille orange lys, så du er klar over at det er tid til en opladning.

Aktiv støjreduktion

Teknologien, kendt som aktiv støjreduktion, fungerer ved at mikrofoner i høretelefonerne opfanger lavfrekvent støj og neutralisere den, før den når øret.

Denne smarte funktion gør at lyden fra omgivelserne rundt om dig bliver totalt udelukket og du kan nyde din musik, lydbog osv. i total stilhed.

Transparent tilstand

Denne funktion tillader dig at lytte til dine omgivelser.

På samme måde som støjreduktionen fungerer, med at mikrofonerne opfanger lyden fra dine omgivelser - i stedet for at neutralisere dem, sender de dem videre ind i ørene.

Dette kan være smart hvis du f.eks. går rundt i byen og gerne vil høre musik, men samtidig ønsker at være opmærksom på trafikken omkring.


Dette er Apple Airpods utroligt gode til.

Bedste billige EarBuds

Et par gode EarBuds behøver bestemt ikke at være dyre.

Til dig som ikke behøver den perfekte lyd, eller de nyeste features, kan et par normale, billige høretelefoner være mere end rigeligt.

Skal du eksempelvis kun bruge dem til at lytte til musik i frikvarteret i skolen, i pauserne på arbejdspladsen eller under træningen - så behøver du nødvendigvis ikke den dybeste bas eller mest krystalklare lyd.

I stedet findes der billigere alternativer der er perfekte til dig og dit behov.

Herunder har du nogle eksempler på EarBuds til omkring eller under 250 kr:

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg