Screenshot af Disneyplus fra disneyplus.com

Disney+ Danmark Streaming (Pris, dato og lancering)

Først var det til marts. Så var det til juni. Nu er der endelig nye meldinger! Disney+ kommer til Danmark d. 15 september 2020. Hvis du også går og venter spændt på at se The Mandalorian eller andre film og serier, så har vi lavet lidt research på, hvad man ellers kan finde på Disney+.

I 1923 blev Disney grundlagt af brødrene Walt og Roy Oliver Disney. Siden 1986 har selskabet gået under navnet The Walt Disney Company, og virksomheden er i dag den førende, når det kommer til animationsfilm.

Disney er langt fra kun målrettet til børn og unge, som nogen har fornemmelsen af, og deres indhold dækker en bred vifte af befolkningens interesser.

November 2019 blev Disney+ lanceret, som er en on demand streamingtjeneste, men er i skrivende stund er den endnu ikke kommet til Danmark.

Bliv klogere på, hvad Disney+ kommer til at koste, hvilken dato det kommer til Danmark, hvilket indhold du kan se, og hvilke enheder du kan streame fra.

Disney+ Danmark: Hvornår er lanceringsdatoen?

D. 21 januar udkom en pressemeddelelse fra DTCI (Walt Disney Direct-to-Consumer & International) om planerne for lancering i EMEA, som er betegnelsen for markedet i Europa, Mellemøsten og Afrika.

UPDATE: Det fremgår på Disney Plus's hjemmeside, at man kan starte med at streame i Danmark d. 15 september 2020.

I første omgang havde mange dog troet, at vi kunne starte med at se Disney+ til marts herhjemme. I pressemeddelelsen fra DTCI, som er henvist til længere nede i artiklen, meddeler de, at man blandt andet kunne benytte deres streamingtjeneste i Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Spanien, Schweiz og Italien fra d. 24 marts.

Her kunne man blandt andet læse, at Norden og Portugal kunne se Disney+ fra sommeren 2020, men det bliver altså først i sensommeren/efteråret(september), kan vi nu konkludere.

Prisen for Disney+

Der har været meget snak om prisen for Disney+, da den umiddelbart bliver en helt del billigere end mange af de konkurrerende streamingtjenester. Den er i mellemtiden bekræftet.

UPDATE: Prisen for Disney+ i Danmark bliver 59 DKK i måneden, eller du kan få et årsbonnement for 589 DKK

Det må siges at være god pris. Ligesom Netflix og HBO laver deres eget eksklusive indhold, så kommer Disney+ til at gøre det samme. Det er dog ikke alle, der er klar over, hvor meget der kommer til at være på Disney+, men de har mange flere brands at vælge fra, end man lige umiddelbart skulle tro.

Walt Disney Direct-to-Consumer & International er et datterselskab til The Walt Disney Company, som blandt andet varetager de internationale medier og streamingtjeneste for Disney. På nedenstående kildehenvisning kan du læse deres pressemeddelelse, hvor pris og lancering bekræftes.

Kilde: https://dtcimedia.disney.com/n...  + https://dtcimedia.disney.com/n...

Indhold på Disney plus

De seneste år er Disney nærmest gået amok med at opkøbe medieselskaber, og dette har lagt en grund for, at de nu kan være konkurrencedygtige til de store streamingtjenester som Netflix, Amazon og HBO.

Disney har blandt andet skaffet erhvervelse i 20th Century Fox, som nu hedder 21st Century Fox. Her har de blandt andet fået rettighederne over Fox Broadcasting Company, og med disse anskaffelser, kan man se alt fra Home Alone til Avatar til How I Met Your Mother på deres streamingtjeneste.

Hvis du frygter, at den lave pris har noget at gøre med indholdet på Disney+, så skulle der altså nok være rigeligt at gå i gang med. Disney har nemlig også opkøbt både Marvel og Star Wars universet de senere år, og man kan derfor se alt fra Darth Vader til Iron Man, og meget meget mere.

Alle de gode gamle og nye Disney film kommer selvsagt også til at være på deres tjeneste. Derudover kan man også finde National Geographic, som også er en del af pakken til manges undren.

Ja, Disney virker til et selskab, der har godt styr på sagerne, og vi glæder os utrolig meget til at se alt det indhold, der kommer til at være på deres streamingtjeneste, når de åbner op i Danmark.

Vi har løbende fokus på streamning af både film og musik. Vi har sågar lavet en mega guide til alle de muligheder du har for at se film, serier og lytte til musik, og spoiler alert: Der er Mange! Hvis du vil læse vores mega guide, se følg dette link » Total Guide til Streamingtjenester

Selskaber der indgår i The Walt Disney Company

Det er noget af en stor pakke, som man får med i købet for omkring de 50-60 kroner i måneden, hvis man vil have Disney+. Vi har lavet en lille liste med de selskaber, der kommer til at supplere streamingtjenesten.

  • Star Wars (Lucasfilm Limited)
  • Marvel Entertainment
  • 21st Century Fox
  • Fox Broadcasting Company
  • Pixar Animation
  • The Walt Disney Studios
  • Disney Channel
  • National Geographic

De har sikkert flere i støbeskeen, men dette er altså noget af det du kan forvente at få med i Disney+ pakken.

Disse enheder kan du se Disney+ på

Teknologien udvikler sig hele tiden, og man kan streame på utrolig mange devices/apparater.

Hos avXperten vil vi gerne have, at din elektronik spiller. Hvis du vil sikre, at dit netværk kører optimalt, kan du blandt andet finde en lan tester samt en Wifi forstærker i vores sortiment, hvor du kan tjekke dine netværkskabler.

Se alt vores udstyr til at skabe et perfekt netværk her » Netværk

Har du brug for hjælp til at streame, har vi en masse udstyr til dette. Der er nemlig mange muligheder for at streame Disney+. Se Hvilke enheder der er kompatibel med Disney+ på vores tabel.

EnhedKompatibel med Disney+
PC/MacJa
iPhone/iPadJa
AndroidJa
Smart TVNogle modeller indbygget
ChromecastJa
Apple TVJa
AirPlayJa
SpillekonsollerJa

Mangler du udstyr til streaming?

Du er altid velkommen til at kontakte vores dedikerede kundeservice, hvis du mangler hjælp til at optimere din streaming oplevelse.

Giv os et kald på + 86 32 71 71 eller send os en mail på info@avXperten.dk hvis du skulle have spørgsmål af den ene eller den anden art.

Vi har også skrevet en mega guide til Chromecast, hvis du vil vide mere om, hvordan man caster. Læs den her » Chromecast Opsætning og Installation (Step-By-Step Guide)

Er Star Wars Disney?

Både ja og nej. I 2012 opkøbte Disney rettighederne af George Lucas (Lucasfilm Limited), som blev grundlagt i 1971. De første seks film i Star Wars rækkefølgen er derfor ikke lavet af Disney, men de ejer nu alle rettighederne til hele Star Wars universet.

Der er nu lavet ni Star Wars film i sagaen om Luke Skywalker, hvor Disney har stået bag de seneste tre film. De er også godt i gang med at lave en masse spin-off film og serier til hele Star Wars universet. Her har de lavet en film om en ung Han Solo, og mange venter i spænding på, om der også kommer en om Obi-Wan Kenobi.

Star Wars: The Rise of Skywalker udkom på Disney+ d. 4 maj, der også betegnes som Star Wars dag: May the 4th be with you

Med til udgivelsen af Disney+ kom serien The Mandalorian. Serien foregår efter Imperiets fald, og en meme om “baby Yoda” har floreret utrolig meget på internettet.

Dette har gjort, at spændingen til Disney+ næsten har været ulidelig, da man gerne vil se, hvad Mandalorian og Disney+ generelt er for en størrelse.

Vi glæder os til september, når Disney+ forhåbentlig bliver lanceret i Danmark.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg