Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%
Bedste EL løbehjul til voksne - Kig efter disse ting!

Bedste EL løbehjul til voksne - Kig efter disse ting!

baseret på 0 bedømmelser

Du har uden tvivl set de moderne el-løbehjul fræse rundt på de danske veje i nyere tid.

Disse elektriske løbehjul er blevet utrolig populære til børn og unge, men ser nu også en stigning i interesse hos voksne personer.

I dette indlæg giver vi dig svar på hvorfor et el-løbehjul kan være et fantastisk transportmiddel, også til voksne mennesker.

Det kan give en stor frihed, og et overraskende fordelagtigt alternativ til bilen.

Læs med og få svar på præcis hvordan det kan passe!

Hvorfor købe et el løbehjul? 3 fordele med elektrisk løbehjul

Hvorfor købe et el løbehjul? 3 fordele med elektrisk løbehjul

Hvis du endnu ikke er hoppet med på vognen og taget et el løbehjul i brug, skyldes det måske at du ikke helt kan se fordelene.

El-løbehjul er meget populære hos børn og unge, men ser nu også en stigning i interesse hos voksne personer.

El-løbehjul er et fantastisk alternativ til at tage cyklen, som vi kommer mere ind på senere i dette indlæg.

Et el-løbehjul er som navnet indikere blot et helt normalt løbehjul eller “scooter” på engelsk, som er drevet af strøm.

På samme måde som elcykler giver dette mulighed for at aktivere en motor der skubber løbehjulet afsted, uden at du selv skal bruge kræfter på det.

Når løbehjulet er løbet tør for strøm kan du blot oplade det med det tilhørende opladningskabel, i hvilken som helst normal stikkontakt.

De fleste løbehjul kan kører mellem 15 og helt op til 30 kilometer på én opladning.

Selvom du går i stå på turen hjem eller til arbejde, kan du blot bruge løbehjulet normalt og komme resten af vejen hjem.

Du kan også klappe dit løbehjul sammen og tage det i hånden hvis du vil have det med indenfor på arbejde, skole eller derhjemme.

#1 - Kør uden om den travle morgentrafik

Ligesom på cyklen, er en af de største grunde til at folk vælger el-løbehjul, det faktum at du kan benytte cykelstier og komme nemt igennem trafikken, selv i de travleste perioder på døgnet.

El-løbehjul følger de præcis samme færdselsregler og veje som cyklister.

Heldigvis er der ikke en stor mængde regler du skal lære når det gælder el-løbehjul, du kan nemlig fortsætte med at færdes i trafikken præcis som du plejer på din cykel.

Det betyder at du skal følge skilte- og andre anvisninger som er rettet mod cyklister.

Du skal også køre på cykelstien der hvor det er muligt, og skal desuden give tegn når du standser eller drejer, ligesom på cyklen.

Læs meget mere om de forskellige regler i vores blogindlæg: EL-løbehjul regler - VIGTIG info inden du kører!

Mindre krævende alternativ til cykling

Du kender det måske hvis du er en af dem der cykler til skole eller arbejde, det kan være utrolig belastende og du kan blive en del svedig.

Dette er ikke specielt rart når du skal forholde dig en hel dag på arbejde eller i skolen og have svedt fra morgenstunden.

Med et el-løbehjul slipper du helt for dette, da du blot kan slappe af og lade løbehjulets motor skubbe dig fremad med op til 20 km/t.

Dermed er du altid helt ren og klar til en lang dag på arbejde eller i skole, uden at du skal skifte tøj eller give dig selv en tur med deodoranten.

El-løbehjul - et miljøvenligt alternativ til bil

Som navnet indikere bruger el-løbehjul strøm til at komme fremad.

Det betyder også, at et elektrisk løbehjul er et væsentlig bedre transportmiddel miljømæssigt end biler der bruger fossile brændstoffer.

Batteriet i dit el-løbehjul er genopladeligt, og kan nemt oplades med det tilhørende opladningskabel.

Du kan oplade løbehjulet i hvilken som helst normal stikkontakt, og eventuelt lade den mens du arbejder eller har undervisning.

El løbehjul - ikke kun til børn!

El-løbehjul var i starten primært noget børn og unge brugte til sjov og leg, og i nogle tilfælde transport til skole eller over til vennerne.

I dag ser vi dog en drastisk stigning i brugen af disse smarte løbehjul hos voksne personer.

Det skyldes som tidligere nævnt, at disse løbehjul er helt perfekte til at komme nemt til arbejde, især i større byer hvor trafikken kan være tæt i myldretiden.

Nogle voksne personer har måske også kvaler med knæ, hofte eller andet som gør det svært at cykle.

Med et elektrisk løbehjul skal du ikke bruge nogle kræfter overhovedet, og kan nemt komme fra A til B ved hjælp af den elektriske motor.

Nedenfor får du svar på hvordan du vælger det rette løbehjul til dig som voksen, da dette skal have nogle specifikationer der egner sig til udviklede personer.

Vælg det bedste el-løbehjul til voksne

Vælg det bedste el-løbehjul til voksne

El-løbehjul er i dag designet til at være meget robuste, da de skal kunne holde til både børn og voksne, så det er heldigvis blevet nemmere at finde el-løbehjul der egner sig til helt store voksne mennesker.

Vælg den rette vægtklasse

Noget af det vigtigste når du skal vælge det korrekte løbehjul til dig som voksen, er at få styr på vægtklassen i løbehjulet.

I dag er det mest normale løbehjul som kan holde op til 100 kg, men der findes også løbehjul der kan holde til 120 kg og helt op til 150 kg.

Dermed kan du altså få et løbehjul der kan holde til temmelig meget vægt, og det er altid bedste at have lidt over din egen vægt, for at sikre dig at løbehjulet fungerer optimalt.

Vælger du et løbehjul der har en vægtklasse under din egen vægt, risikerer du at løbehjulet kan gå i stykker, eller køre betydeligt langsommere end hvad der er oplyst.

Gå ikke på kompromis med kvalitet

Robusthed er ligesom ved cykler, utrolig vigtigt når du vælger løbehjul.

Sørg altid for at vælge et materiale der er solidt, som aluminium eller andet hårdt metal, og prøve så vidt som muligt at holde dig fra løbehjul fremstillet i plastik.

Dette sikrer både holdbarheden, men forebygger også skader på selve løbehjulets interior.

De fleste løbehjul i dag er meget robuste, og er også vandtætte så de kan bruges i alt slags vejr.

Husk altid at tjekke varens beskrivelse, så du er helt sikker på at du får præcis de specifikationer du ønsker i dit el løbehjul.

Undersøg batterilevetid samt opladningshastighed

Noget som kan være meget relevant, især for dig som vil bruge el-løbehjul til arbejde, er batteriet i løbehjulet.

Her er det vigtigt at undersøge den afstand løbehjulet i gennemsnit kan køre, inden det skal oplades.

Derudover er det vigtigt at undersøge hvor hurtigt det oplades, da du kan komme ud for at skulle vente meget længe med nogle modeller af løbehjul.

Dette kan du tjekke ved at kigge på specifikke produkters “rækkevidde” eller “mAh” værdi, som begge indikere hvor stort batteriet er, og dermed hvor langt du typisk kan køre på én opladning.

Varer nævnt i dette indlæg

Skriv en kommentar
E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007