Billede taget af avXperten personale

XL Gaming stole (150kg+) » Vægtguide til gamer stole

For gamere på en gennemsnitsstørrelse er der et utal af gaming stole at vælge imellem, men der findes selvfølgelig også muligheder til dem som er lidt større bygget.  

Er der forskel på størrelser af gaming stole? Der findes gaming stole i mange forskellige størrelser for at understøtte personer i forskellige vægtklasser og dimensioner. Derfor har gaming stole også forskellige vægtkapaciteter, så det skal man være opmærksom på når man køber en gaming stol.  

Hvis du er i tvivl om hvordan du vælger den rette gaming stol til din kropsbygning, så kan du læse med her, hvor vi vejleder dig i vigtige ting du skal kigge efter, før du køber ny gaming stol.

Du kan også se vores video herunder, hvor vi guider dig til at vælge den helt rigtige gaming stol:

Se her et eksempel på avXpertens mest populære gaming stol der kan klare over 150 kg:

Vælg gaming stol ud fra din kropsbygning

Når du skal vælge ny gaming stol, anbefaler vi at du vælger den baseret på din vægt og højde, for at få den optimale støtte som en gaming stol kan tilbyde.

Det er ikke blot nok at gaming stolen understøtter vægtkapasiteten, den skal også have bredere mål de rigtige steder for at passe til kroppens bygning, eksempelvis skal sædet og ryglænet være bredere jo højere vægtkapacitet stolen har.

De fleste standard gamer stole har en gennemsnits vægtkapacitet på 100-120 kg og det gør også at dimensionerne på stolene er mere slim-fit og derfor ikke vil passe til alle, uden at man føler man bliver klemt.

Der findes heldigvis også gaming stole til personer med større proportioner, hvor stolen har bredere og måske også dybere sæder, samt bredere ryglæn.

Gaming stole kan fås med en vægtkapacitet på op omkring de 250 kg, så der bør være en gaming stol til langt de fleste.

En gaming stol til en kraftigere bygning og højere vægt, har for det meste også et skummateriale i sæde og ryglæn som kan holde til en høj vægt over længere tid, uden at forringe kvaliteten af skummet.

Hvis du gamer over længere tid eller ofte, så er det værd at købe en computer stol med god ergonomisk støtte og formstøbt skum eller koldskum i sæde og ryglæn.

Det er vigtigt fordi kroppen bliver bedre støttet og man undgår især ryg, lænd og nakke smerter.

Med en høj vægt kan også følge en god højde og der skal man ikke kun være opmærksom på vægtkapaciteten af gaming stolen men også højdekapaciteten.

Nogle gaming stole er særligt egnede til høje personer, så den ergonomiske støtte i stolen er korrekt i forhold til ens højde.

Desuden er det en god ide at se efter en stol med justerbar nakke- og lændestøtte, da man så kan indstille det til at sidde korrekt i forhold til ens højde.

Sådan finder du en solid gaming stol

Der er en række faktore som er gode at kigger efter når det gælder stolens holdbarhed, der er nemlig et par ting der sikre dig at stolen er særligt holdbar.

Foden på gamer stolen

En fod lavet af metal har en markant bedre holdbarhed end gaming stole med plastfod.

Så for at opnå lang levetid på din gaming stol, er det altså værd at se efter en med metalfod, så den bedre kan holde til længerevarende vægtpres.

Gaming stolens ramme

En gaming stol med stålramme er nogle af de mest holdbare gaming stole på markedet, og derfor er det en god ting at se efter før man køber en ny gaming stol.

Materiale i sæde og ryglæn

Det er vigtigt at materialet der bliver brugt til sæde og ryglæn er af høj kvalitet, for ellers risikere man at stolen hurtigt bliver dårlig at sidde i.

Hvis man vælger et materiale der hurtigt bliver mast flat, så mister ryglæn og sæde sin evne til at støtte dig på de steder hvor du har brug for det.

Igen skal du kigge efter formstøbt skum eller koldskum for at få en god kvalitet der ikke bare understøtter din kropsformer men også har en god levetid, så du har gavn af stolen længe.

Gaming stole 150 kg - 165 kg

Her giver vi dig et par forslag til gaming stole med en høj vægtkapacitet, som er særligt egnede til hvis man har en lidt kraftigere kropsbygning.

L33T E-Sport Pro Superior Gaming stol 165kg

Her er en stol i størrelse XL der har en vægt kapacitet på op til 165 kg

Stolen har stålramme som gør at det er en meget solid og holdbar stol, så den kan holde til en del.

Derudover har den en stærk metalfod der også gør at stolen er mere holdbar overfor større vægt pres.

Den er udstyret med et tykt specialskum der hjælper til at trykaflaste for optimal ergonomi i stolen.

Stolens specifikationer:

  • Størrelse XL (max anbefalet kapacitet 165 kg)
  • Bælter i sæde/ryg sikrer større komfort og bedre ergonomi
  • Koldvalset stålramme
  • Koldskum af høj kvalitet (høj ventilationsevne)
  • Tykt og åndbart PU-læder
  • Stærk metalfod
  • Justérbare 3D-armlæn
  • 180-graders justérbart og låsbart ryglæn
  • Multifunktions løftemekanisme
  • Aftagelige nakke- og lændepuder

L33T E-Sport Pro Exellence Gaming stol 150kg

Den koldvalsede stålramme gør igen at stolen er super solid og kan holde til lidt af hvert.

Derudover er ryglæn og sæde lavet med koldskum af høj kvalitet som er super elastisk og hjælper på at skummet ikke mister facon ved vedvarende brug, så det kan understøtte din vægt.

Stolens specifikationer:

  • Størrelse L - ekstra bredt sæde
  • Maks. anbefalet kapacitet 150 kg.
  • Indbygget justerbar lændestøtte
  • Bælter i sæde/ryg sikrer bedre komfort og ergonomi
  • Ekstra holdbar koldvalset stålramme
  • Koldskum af høj kvalitet (høj ventilationsevne)
  • Holdbart og åndbart PU-læder
  • Stærk metalfod
  • Justerbare 3D-armlæn
  • 165-graders justerbart og låsbart ryglæn
  • Multifunktionel løftemekanisme
  • Aftagelig nakkepude

Du kan læse meget mere om gaming stole i vores indlæg Guide til gamer stol! - Bedste gaming stol til prisen, hvor vi blandt andet gennemgår hvad du bør se efter når du køber ny gaming stol.

Der findes et utal af gaming stole til næsten enhver kropsbygning og vi håber nu at du er blevet udrustet med nok viden herom, til at gå ud og finde den gaming stol som passer bedst til dig.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg