Billede af power adapter taget af avXperten

Find den rigtige power adapter

I denne video ser vi på hvordan du vælger den rigtige universal strømforsyning.

Først skal vi finde hvor mange Volt og Ampere vores udstyr skal bruge. På det meste udstyr vil der være et sted ved CE-mærket hvor du kan aflæse hvor meget strøm dit udstyr skal bruge. Eller hvis du har den gamle strømforsyning kan du se på den hvor meget strøm den giver i output.

Lad os kigge på et eksempel hvor vores udstyr skal bruge 5 Volt og 2 Ampere.

Tjek først om dit udstyr skal bruge AC strøm eller DC strøm.

Her er det DC. Antallet af Volt fra strømforsyningen skal passe med det antal Volt dit udstyr skal bruge, altså 5 Volt.

Når det drejer sig om Ampere må strømforsyningen godt kunne levere lidt flere Ampere end dit udstyr har brug for. Dit udstyr trækker kun de Ampere som det faktisk skal bruge.

Så i dette eksempel kan vi bruge en universal strømforsyning som kan levere fra 3-12 Volt og 2250 Milli Ampere hvilket svarer til 2,25 Ampere.

I pakken får du universal strømforsyningen, en række forskellige stik og et lille værktøj til at indstille Volt med. Med det lille værktøj indstiller du hvor mange Volt strømforsyningen skal levere. Find det stik der passer til dit udstyr og tag det ud af rækken med stik. Sæt stikket i laderen.

Bemærk markeringen på siden af stikket omkring hvordan stikket vender. Alt efter hvordan stikket vender er der plus eller minus yderst på det lille runde stik.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til vores kundeservice, sende os en e-mail eller chatte med os direkte på vores hjemmeside.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg