Hurtigste Mesh Wi-Fi: Få bedre dækning med et MESH-netværk

Hurtigste Mesh Wi-Fi: Få bedre dækning med et MESH-netværk

baseret på 0 bedømmelser

Døjer du med dårligt Wi-Fi signal? Går der kuk i dit Netflix-signal, hvis børnene spiller online samtidigt? Så er løsningen måske Mesh Wi-Fi.

Her har vi lavet en guide, der hjælper dig med at finde den hurtigste Mesh Wi-Fi, og den bedste Mesh Router.

Et Mesh netværk er en gruppe enheder der fungerer som et enkelt Wi-Fi netværk. En af vores Xperter forklarer på undet et minut, hvad MESH og Smart Wi-Fi er:

Jeg har en Router, Extender og 2 Access points – så kan Wi-Fi -signalet da vist ikke blive bedre …

Jo, dit Wi-FI signal kan faktisk godt blive bedre.

I et traditionelt trådløst netværk er alle enheder forbundet til en router, der fungerer som flaskehals for signalet. I et stort hus har man måske en router og to Access points – satellitter, der modtager signalet fra routeren og sender signalet videre, så hele huset er dækket.

Hvis huset er stort har man måske endda en Wi-Fi Extender eller Repeater, der forstærker Wi-Fi-signalet, så det kan nå helt ud i den fjerneste krog af huset.

Men selvom hele huset er fint dækket kan der opstå en flaskehals, hvis der er en hel familie, der skal se Netflix, spille online-games i 4K UHD, tjekke mails, chatte med vennerne osv. osv. samtidigt.

Skal du bruge råd og vejledning til at finde den rigtige router? Så læs vores artikel herom: Bedste Wi-Fi Router

Hvordan undgår jeg den flaskehals? Mesh Wi-Fi

Hvordan undgår jeg den flaskehals? Mesh Wi-Fi

Det kan du undgå med et Mesh netværk. Et Mesh netværk er en gruppe enheder, der fungerer som et enkelt Wi-Fi netværk, så signalet ved alle de tilkoblede enheder er lige godt.

Med et Mesh netværk vil alle enheder i netværket fungere som ”hoved-enhed”, og derfor er signalet lige godt ved alle enhederne. Alle enhederne fungerer så at sige som deres egen router.

Når du går rundt i dit hjem med din mobiltelefon vil den automatisk skifte mellem Mesh-enheder uden at du taber signal, når du bevæger dig gennem dit hjem.

Ved traditionelle trådløse routere vil du ofte opleve, at signalet falder, hvis det skal krydse vægge eller etager. Med et Mesh Wi-Fi system kan du tilføje flere enheder, der er forbundet, så alle enheder har lige god dækning.

Har du ikke fået opgraderet dit internet til trådløst endnu? Så læs vores nemme guide: Internet uden kabler

Mesh fordeler signalet automatisk

Mesh fordeler signalet automatisk

I et Mesh Wi-Fi system er signalet distribueret, så signalet ikke formindskes, og du er altid garanteret højhastigheds internetadgang i hele huset.

Mesh Wi-Fi registrerer hvor I huset, der bliver trukket mest på signalet og fordeler det samlede Wi-Fi-signal, så der er størst hastighed, der hvor der er brug for det.

Så hvis du skal blot skal tjekke mail på kontoret, mens børnene ser Netflix i 4K UHD i stuen, vil størstedelen af signalets samlede hastighed blive tildelt den Mesh-enhed, der sidder nærmest stuen.

Jeg har fint Wi-Fi signal – hvorfor skulle jeg skifte til Mesh?

Jeg har fint Wi-Fi signal – hvorfor skulle jeg skifte til Mesh?

I dag kan en enkelt router have svært ved at håndtere al netværkstrafikken i huset. Vi bruger Wi-Fi til vores telefoner, computere og iPads. I de seneste år er vi begyndt at streame mere og mere TV via Wi-Fi.

Danmark er et af de lande i verden, hvor vi har taget hurtigst imod de nye muligheder, og mange cutter deres gamle kabel-TV og streamer i stedet.

Med ny Smart Home teknologi vil du i de næste år komme til at skulle bruge mere og mere Wi-Fi-signal til at styre elpærer, video fra overvågningskameraer og meget mere. Antallet stiger hele tiden.

De netværksenheder du har i dit hjem har måske allerede mange år på bagen, og før eller siden vil du begynde at mærke at hastigheden halter efter.

For at få mest muligt ud af den nye teknologi skal du have et Wi-Fi netværkssystem, der er bygget til fremtiden. Det er Mesh.Vi har faktisk skrevet en bog om, hvordan du kan få et hurtigere trådløst internet. Find bogen her → avXpertens guide til hurtigere trådløst internet

Varer nævnt i dette indlæg

Skriv en kommentar
E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007