Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%
Hvad er KODI - Screenshots og simpel forklaring til KODI

Hvad er KODI - Screenshots og simpel forklaring til KODI

baseret på 0 bedømmelser

Der findes et hav af streamingtjenester og Live TV, så det er næsten ikke til at finde rundt i mere, men det findes der heldigvis råd for med KODI.

Hvad er KODI? KODI er en open-source mediecenter software som har sin egen brugerflade, men giver altså ikke selv adgang til film, serier eller andet indhold, det er nemlig dig der bringer dit indhold med, så du har det hele samlet under en brugerflad. 

Kunne du godt tænke dig at vide hvordan du får KODI og hvordan du bruger det? Så læs med i indlægget her, hvor vi giver dig svarene. 

Hvordan fungerer KODI?

Hvordan fungerer KODI?

KODI er blevet til for at gøre det hele lidt nemmere for streamingstjeneste og Live TV forbrugere, så de kan samle alt deres indhold under samme tag, på en enkel brugerflade.  

For at se film og serier på KODI skal du selv forsyne platformen med dine medier, som sker via en server.

Det vil sige at når du åbner KODI første gang, så er der altså ikke noget indhold på platformen, da den har brug for dit indhold for at kunne underholde dig.  

Du kan med KODI have dine egne film, blandet med streamingtjenester, så du kan få den perfekte brugerflade til dig, med alt det indhold du ønsker. 

Live TV er også en mulighed at koble til dit KODI TV, så du igen ikke skal bekymre dig om at skifte mellem Live TV og Apps, for at se det indhold du vil. 

Du kan læse mere om dine muligheder for underholdning i KODI i afsnittet Add-ons herunder. 

KODI Add-on

KODI Add-on

Du kan tilføje add-ons ved at gå ind i system funktionen inde i KODI, som er et lille ikon med en tandhjul og så kommer du ind på siden, som du ser på billedet herover. 

Her kan du se add-ons folderen som du så åbner og herfra kan tilføje add-ons.

Add-ons til KODI er en form for Apps med indhold der kan bruges inde i KODI, som blandt andet har film, serier og musik. 

Det kan blandt andet være streamingtjenester som Netflix og Disney+, så du har alle dine yndlings streaming tjenester og indhold samlet på et sted.

Med Add-ons skal man være forsigtig og lave sin research før man downloader dem, da de kan skabe problemer på dit hardware hvis det ikke er fra troværdige udgivere. 

Der findes mange Facebook sider, forums og andet, hvor du kan læse om andre erfaringer med diverse add-ons, så vi anbefaler at man lige tjekker sådanne steder først, så man ikke ødelægger sit hardware ved at downloade ukendte add-ons.

Er KODI lovligt?

Er KODI lovligt?

Ja KODI er en lovlig tjeneste, så længe man bruger tjenesten efter hensigten og ikke ligger ulovligt hentede film, serier, musik og andre medier op på tjenesten. 

Hvis du selv har lavet dit indhold eller betalt for det på lovlig vis, så er det helt lovligt og app'en i sig selv er lovlig. 

KODI download

KODI download

Hvordan du downloader KODI afhænger af hvilken enhed du er på og hvilket mærke din enhed er, men det er gratis til alle enheder. 

Det kan blandt andet være på computer, hvor det afhænger af dit styresystem eller over telefon og tablet, hvor det kommer an på din app butik.

For at få KODI på iOS enheder kræver, det at man jailbreaker sin telefon, hvilket vi ikke vil anbefale at man gør, selvom det er lovligt i Danmark går det stadig imod Apples retningslinjer og kan resultere i at du mister garantien på din telefon, hvis der skulle ske noget med den. 

Desuden kan man med jailbreaking få mulighed for adgang til funktioner med appstore, som kan være ulovlige og dermed komme i problemer med copyright indhold. 

Derfor anbefaler vi som sagt at du ikke jailbreaker din telefon, selv om KODI kræver en jailbroken telefon for at bruge programmet på iOS.

På Android telefoner der er Android 5.0 eller nyere, kan du hente KODI appen igennem Google Play butikken på din telefon. 

Hvis du vil kører KODI på Linux, kræver det at du har et Intel Pentium 4 grafikkort eller nyere grafikkort, samt 4GB harddrive plads ledig. 

På Mac computere skal du have Mac OS X 10.7 eller nyere version, for at kunne køre KODI på computeren. 

Windows er nok en af de mest lige til, hvor du kan installere programmet direkte fra KODI’s hjemmeside, hvor du bare skal køre installationen på din computer. 

Det kræver dog at du har Windows Vista eller nyere version af Windows for at installere programmet på din Windows computer. 

Du kan også få KODI til at køre på TV’er og TV bokse/stik, men det kræver i mange tilfælde at man laver om i indstillinger, da KODI appen ofte befinder sig i 3 parts apps og derfor ikke ligger på din enheds app butik. 

Inde på KODI’s hjemmeside kan du få adgang til deres Wiki, hvor de også forklare installation til nye brugere, samt svar på mange flere spørgsmål, så kan du komme i gang med at bruge KODI. 

Skriv en kommentar
E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007