Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%
Bedste Jabra håndfri til bil [Køberguide]

Bedste Jabra håndfri til bil [Køberguide]

baseret på 0 bedømmelser

Mange bilister taler i mobilen mens de kører bil og tænker måske ikke over hvor farligt det kan være, og at det ikke er tilladt. 

Problemet med de mobilsnakkende trafikanter med kun én hånd på rattet er dog nemt at løse. 

Hvorfor vælge Jabra håndfri? Jabra har gjort det muligt at bruge stemmen til at modtage og foretage opkald uden at bruge telefonen. Med deres lille smarte højtaler med indbygget mikrofon, som er specielt designet til opkald, kan du nu have krystalklare samtaler 100% lovligt.

I denne guide har vi lagt meget vægt på at den håndfrie enhed skal være nem at benytte, holde strøm længe og selvfølgelig have god og klar lyd.

Men hvad er det der gør at du burde overveje at købe en Jabra håndfri enhed? Og hvilken enhed passer bedst til dig? 

Hvad er Jabra håndfri?

Jabra håndfri er en række Bluetooth enheder der uden besvær og postyr er meget nem at benytte. 

Du kan sætte enheden fast i solskærmen ved hjælp af en klip bagpå.

Du får opdateringer via stemme, det kan bl.a. være om du er forbundet, om du skal dreje til højre eller venstre i form GPS-vejledninger eller hvis batteriet er ved at løbe før. 

Så snart din telefon er indenfor rækkevidde med din håndfri Jabra enhed, vil de automatisk blive parret, så du slipper for at rode med opsætning og forbindelse, hver gang du sætter dig ind i bilen.

Hvilken Jabra håndfri enhed er bedst for dig?

Dette spørgsmål kommer helt an på præferencer og hvad din Jabra enhed skal være i stand til. Derudover er der selvfølgelig også forskel på prisen. 

I tabellen under har vi samlet deres hoved specifikationer for dig. 

*OBS* Jabra Talk varierer alt efter model.

Læs videre i artikel for yderligere information om Jabra Talk.

Jabras stemmevejledning og -styring

Når din telefon og Jabra håndfri enhed har tilsluttet sig hinanden, kan du få dine GPS-vejledninger afspillet direkte fra enheden selv via telefonen.

Hvis der kommer et indgående opkald, kan du enten vælge at bruge de fysiske kontrolknapper på enheden eller bruge din stemme til at acceptere eller ignorere det. 

I nogle af Jabras Bluetooth enheder kan den meddele hvem der ringer og du kan herefter acceptere eller afvise opkaldet blot ved at sige “Accept” eller “Ignore”. 

Du kan altså foretage opkald, genopkald eller afslutte opkald ved hjælp af stemmen. 

Optimeret støj og stemme reduktion

Selvom du er ude at køre det ikke lyde sådan. 

Du har sikkert oplevet det før, hvor du snakker med en der sidder i telefon, og du er ikke i tvivl, for du kan knapt nok høre personen i den anden ende. 

Med deres støjdæmpende teknologi slipper du endelig for baggrundsstøj, dyttende biler, vejarbejde osv. så du sikrer dig klar og tydelig lyd til dine opkald.

Bluetooth forbindelse i topklasse

Jabra er kendt for deres store erfaring inden for lydenheder, og var faktisk et af firmaerne der ved med til at sætte gang i Bluetooth teknologien.

Derfor kan du også være sikker på at Bluetooth kvaliteten er i top.

Når du først har tilsluttet din telefon med din Jabra håndfri ved hjælp af stemmeguiden, så er alt du skal gøre fremover bare at sætte dig ind i bilen, din Jabra håndfri enhed slås til og er klar til brug.

Når du er ankommet til din destination, slås Jabra enheden fra når du forlader bilen.

Op til 10 meters rækkevidde

Det kan være du lige har sat dig i bilen og har glemt noget inde i huset eller du er fragtmand og skal levere pakker - uanset hvad situationen er, skal du ud af bilen og har ikke lyst til at miste forbindelsen. 

Dette skal du ikke længere bekymre dig om, da de fleste af Jabras enheder tilbyder op til 10 meters rækkevidde.

Skulle det dog ske at du kommer uden for rækkevidde, er dette heller ikke et problem, da Jabras solide Bluetooth forbindelse tilslutter sig din telefon så snart du er inden for rækkevidde igen.

Streaming af musik og podcasts

Jabras håndfri enheder er ikke blot for opkald. 

Med Jabras enheder kan du nemlig også streame musik og podcasts direkte fra din enhed via. din telefon. 

Dette, sammen med Bluetooth teknologien og rækkevidden som nævnt ovenover, gør den altså utrolig praktisk.

Det kan f.eks. være i er kørt en tur i skoven men mangler lidt musik, jamen så tager du bare din Jabra håndfri enhed med dig og nu har i pludselig en rigtig hyggelig skovtur med baggrundsmusik.

Alternativ - Jabra Talk

Alternativ - Jabra Talk

Et alternativ til Jabras håndfri enheder kan være Jabras “Talk” enhed.

I stedet for at Bluetooth enheden sidder i solskærmen, er det en lille høretelefon, der sidder direkte i det ene øre på dig, den er derfor utrolig let og nem at have med sig.

Den har en højkvalitets mikrofon og højttaler, der er optimeret til at gøre samtaler tydeligere.

Det kan være du ofte forlader din bil længere tid ad gangen (og uden for rækkevidde) men stadig har behov for at have en samtale kørende, så kan Jabra Talk være en rigtig god løsning, da du hele tiden har den med dig.

Derudover er de også utrolig lydtætte i og med at de passer lige akkurat i øregangen og dermed ikke efterlader meget overskydende plads.

Der er dog nogle der føler at de kan føre til ubehag, især hvis man har følsomme ører, da der hele tiden er kontakt med øret.

Vi håber at dette indlæg har hjulpet dig med at blive en smule klogere på hvad Jabras håndfri enheder kan, samt eventuelt hvilken der er perfekt for dig.

Varer nævnt i dette indlæg

Skriv en kommentar
E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007