Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

7 Bedste Kaffemaskine til Kapsler [Køberguide]

Kaffekapsler er uden tvivl den nemmeste og hurtigste vej til at lave din egen lille kaffebar derhjemme og giver du rig mulighed for at lave forskellige kaffedrikke.

Her i indlægget vil jeg komme nærmere ind på nogle af de funktioner du kan finde hos en kapsel kaffemaskine.

Derudover vil jeg også fortælle dig hvad du skal være særligt opmærksom på, så du kan finde den bedste kapselmaskine til dine behov.

Automatisk eller manuel kaffemaskine til kapsler?

En ting du skal være meget opmærksom på når du vælger din kapselmaskine er om den er manuel eller automatisk.

Er den manuel skal du selv sætte dig ind i hvor meget vand de enkelte kaffekapsler kræver og selv styre vandtemperaturen.

Ofte kan du dog kun vælge enten varmt eller koldt vand og ikke en decideret temperatur, så det er ikke så svært.

Det kan dog være svært at få den rette mængde vand i din kaffe drik, så den ikke ender med at blive for tynd, så kan kræve tilvænning.

Vil du derimod gerne have det noget nemmer, kan du vælge en automatisk kapsel kaffemaskine, som selv kan dosere vandmængden til den pågældende drik.

I nogle tilfælde skal du selv trykke vandmængden ind, men her er det ikke så svært, da kapslernes indpakning fortæller dig hvor meget du skal indtaste.

Der er dog også en prisforskel du bør have med i dine overvejelser når du vælger kaffemaskinen til kapsler.

De automatiske kaffemaskiner er nemlig oftest noget dyre end de manuelle, da de automatiske har flere funktioner.

Kapslernes form og størrelse

Når du vælger en kaffemaskine til kapsler skal du være klar over at du begrænser dig selv i udvalget af kaffemærker du kan vælge.

Ofte kan du kun bruge kaffekapsler fra samme producent der har lavet maskinen, eller få andre producenter som laver kapsler til den pågældende kaffemaskine.

Derfor skal du være klar over at kaffekapsler ikke virker til alle slags kapselmaskiner.

For langt det meste vil du dog opleve at kapsler som er lavet af producenten af kaffemaskine, typisk vil virke til alle kapselmaskiner som firmaet producere.

Så opgradere du din gamle kapsel kaffemaskine til en ny fra samme producent, kan du altså bare bruge de samme kapsler i den nye maskine.

Det betyder at har du kapsel rester endnu, behøver du ikke smide dem ud hvis du vælger en ny maskine fra samme producent som din gamle.

Har du ikke haft en kapsel kaffemaskine før og er i tvivl om hvilken producent du skal vælge fra, bør du kigge på deres udvalg af kaffekapsler før du kigger på maskiner.

Hvis du finder en producent som tilbyder de rette kaffekapsler til netop din smag, kan du lettere finde en maskine derudfra som passer til netop de kapsler.

Hybrid kapsel kaffemaskine

Hvis du vil have en to i en løsning, så findes der kaffemaskiner på markedet som både kan brygge espresso eller almindelig filterkaffe, men også lave kapselkaffe.

Ikke nok med at de er i en udgave der kan lave to slags kaffer, så er der også enkelte maskiner som kan lave alle tre typer kaffe, filter, espresso og kapsel.

Så kan du godt lide at have mulighed for forskellige kaffer men ikke gider have flere store maskiner til at fylde på køkkenbordet, så er dette en mulighed for at have det samlet i en maskine.

De er ikke de mest udbredte, så der kan være langt imellem dem, men de er skam til at finde.

Smart Home kaffemaskine til kapsler

Kapselkaffemaskinen findes også i en Smart Home version som tilbyder tilkobling til wifi eller bluetooth, for at du kan styre din Smart kaffemaskine via en tilhørende app.

Appen kan have forskellige funktioner alt efter producenten og kaffemaskinens model.

Nogle af de funktioner du kan finde, kan du se herunder:

  • Rengøringsindikator
  • Timer
  • Skemaplanlægning
  • Tænd maskinen
  • Vandstand i beholderen

En rengøringsindikator kan fortælle dig at det er tid til at afkalke kaffemaskinen, så der ikke opbygges kalk i systemet som kan blokere for vandstrømme.

Desuden kan kalk påvirke smagen og klarheden af din kaffe, så en påmindelse om rengøring er ikke nogen dum ide, hvis du selv har svært ved at huske det.

Derudover vil du i mange apps kunne lave indstillinger for en timer, så maskinen kan lave kaffe lige når du ønsker det.

Det samme gælder skemaplanlægning, hvor du kan sætte den til at starte på et bestemt tidspunkt på bestemte dage.

Disse to funktioner kræver dog også hjælp fra dig, da du selv skal sørger for at der er en frisk kapsel i maskinen, samt vand i beholderen og en kop under dispenseren.

Så vil du have frisk kaffe om morgenen lige til når du står op, skal du huske at forberede alle disse ting aftenen før, så den kan brygge din kaffe om morgenen.

Det giver måske også sig selv at du vil kunne tænde kaffemaskinen fra din app, så du på den måde kan fjernstyre den.

Igen skal du dog sørger for at der er kapsel i, vand i beholderen og kop til at fange kaffen der kommer ud.

Kapsel Kaffemaskine med Mælkeskummer

Nogle kaffemaskiner til kapsler kommer med en indbygget mælkeskummer, så du kan få en helt frisk mælkeskum i din kaffe.

Dette er blandt andet perfekt til dig der godt kan lide en latte eller cappuccino, så du kan få den lækre cremede konsistens.

Har du i forvejen kig på en kaffemaskine, men som ikke har en mælkeskummer, så laver de fleste producenter, forskellige slags kapsler egnet til skum.

Det vil sige at du sagtens kan lave en cappuccino uden mælkeskummer, da de i stedet kommer med en ekstra kapsel i pakken som laver mælkeskummet.

Alt du skal gøre er at sætte kapslen i maskinen, ligesom du vil gøre med en almindelig kaffekapsel.

Du finder et bredt udvalg af forskellige typer kaffemaskiner hos os ved avXperten.

7 Bedste Kapselmaskiner

Jeg har samlet en liste over min top 7 af de bedste kaffemaskiner til kapsler og du kan se dem herunder:

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg