Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

6 Bedste Kaffemaskiner til Kontoret (Ultimativ Guide)

Synes du det er svært at bestemme hvilken kaffe maskine der passer bedst til kontoret? Så er jeg her til at hjælpe dig.

I dette indlæg skal vi se nærmere på forskellige muligheder af kaffemaskiner som egner sig særligt godt til et kontor.

Til sidst stiller jeg dig også nogle spørgsmål som du kan overveje for at finde den bedste kaffemaskine til jeres kontor

Duo Kaffemaskine

En duo kaffemaskine, en en dobbelt kaffemaskine der kan lave enten to kander eller to kopper kaffe af gangen.

Typisk er der tale om en filterkaffemaskine med to kander og to separate filtersystemer.

I andre tilfælde kan det være en espressomaskine med plads til brygning af to kopper kaffe af gangen.

Kaffemaskine med varmeplade

Varmeplader på kaffemaskiner kan hjælpe med at holde kaffen varm, mens kaffen står på kaffemaskinen.

Varmepladen sidder typisk lige under hvor kanden står når der brygges kaffe eller i andre tilfælde finder du den oven på kaffemaskinen.

Sidder den ovenpå kaffemaskinen, så kommer maskinen ofte med to kander, så du kan brygge en kande mere, mens den anden kande med kaffe bliver holdt varm ovenpå.

Kaffemaskine med termokande

De fleste filterkaffemaskiner kommer med en glaskande, men nogle kommer i stedet med en termokande, som hjælper på at holde kaffen varm i længere tid.

På den måde behøver du ikke en separat termokande, til at holde kaffen varm hvis alle på kontoret ikke lige skal have kaffe på samme tid.

Det er også super smart til møder, hvor du måske gerne vil have en kande kaffe med ind til bordet.

Hvilke behov er der på arbejdspladsen?

Det er måske en god ide at overveje hvilket behov arbejdspladsen og medarbejderne har når det kommer til den nye kaffemaskine.

På den måde kan du lettere undgå at stå med den forkerte kaffemaskine som egentlig ikke gør som ønsket, udover at den selvfølgelig nok lave kaffe af den ene eller anden slags.

Få nogle gode råd til hvad du bør overveje før køb af kaffemaskine til kontoret, i afsnittet herunder.

Koffeinfri kaffe?

Er der personer på arbejdspladsen som foretrækker en koffeinfri kaffe og andre der gerne vil have med koffein, er en duo kaffemaskine en god ide.

På en duo kaffemaskine kan du brygge to kander kaffe af gangen, som har hver deres kaffefilter, så to forskellige kaffer kan brygges af gangen.

Det vil sige du kan brygge kaffe både med og uden koffein, på samme tid, så ingen skal vente på at få den kaffe de ønsker.

Kaffe til mange mennesker?

Når du vælger kaffemaskine til kontoret bør du have med i dine overvejelser hvor mange der drikker kaffe på arbejdspladsen.

Er i 20 kaffedrikker på arbejdspladsen, kræver det at du kan lave mere kaffe af gangen end hvis i er 6 personer der skal have kaffe.

Vælg derfor enten en kaffemaskine med stor kapacitet, altså stor vandtank eller kaffekande. 

Afholdes der lange møder?

Hvis der er mange med til møder eller i afholder længere møder og i vil slippe for kaffepauser, kan i overveje en kaffemaskine med termokande.

Så holder kaffen sig varm længe og i kan tage kanden med ind til mødet, uden at kaffen bliver kold, som den ville blive i en glaskande.

Hvad er budgettet?

Der er stor forskel på hvad kaffemaskiner koster, så for realistisk set at se hvilken kaffemaskine i kan få på kontoret, bør i også vælge maskinen ud fra budgettet.

En fuldautomatisk espressomaskine vil eksempelvis typisk være dyre end en filterkaffemaskine.

Så arbejder du med et budget i den lave ende, ender du nok med at må gå efter en filterkaffemaskine frem for en espresso.

Hvor meget rengøring må der være?

Lige meget hvilken kaffemaskine du vælger vil der altid være rengøring involveret, men mængden af rengøring kan variere alt efter hvilken maskine du vælger.

Nogle kaffemaskiner kan også selv give besked om hvornår de trænger til rengøring, via en lille lampe der lyser.

Tjek eventuelt om dele kan gå i opvaskemaskine, såsom kande, genanvendeligt filter, eller låg, så rengøringen går lidt nemmer (hvis i har opvaskemaskine på kontoret selvfølgelig).

Hvor nemt skal det være?

Må det kræve den helt store manual at sætte sig ind i kaffemaskinen, eller skal du kunne brygge kaffen næsten bare med et tryk.

Hvis de fleste på kontoret ikke er teknisk anlagte, kan det være rimelig tidskrævende at sætte dem ind i maskinens funktioner og vil måske kræve meget hjælp.

Det skal du være forberedt på hvis du vælger en mere avanceret løsning.

Når det kommer til at lave kaffe på arbejdet foretrækker du sikkert at det skal være simpelt og hurtigt at lave, med meget lidt arbejde fra din side af.

Gå derfor efter mere fuldautomatiske maskiner, hvis det skal være nemt og lige til. 

Så skal der ikke meget læring til for at det hele bare virker, næsten kun ved et tryk på en knap.

Skal der være bredt udvalg?

Hvis arbejdspladsen skal forkæles lidt, kan det være at det skal være med en kaffemaskine som tilbyder et bredt udvalg af kaffedrikke.

Det får i bedst ved at vælge en espressomaskine og for at gøre den nem at benytte bør i vælge en fuld automatisk espressomaskine.

Det kommer dog ikke uden rengøring og der skal også ske påfyldning af vand, kaffe og mælk.

Mælken bliver nok den største post, da det bliver dårligt af at stå ude, så det kræver at hver person selv påfylder mælk når de vælger en drik der kræver dette.

Hvor får den vand fra?

Skal kaffemaskinen have automatisk tilførsel af vand eller er det en eller flere på kontoret der står for påfyldning.

Det kan være svært at finde et sted på kontoret hvor en kaffemaskine kan få vandtilførsel fra.

Desuden er disse kaffemaskiner dyre og kan komme til at kræve eftersyn engang imellem.

Vælger i med vandtank, kan i aftale at man selv påfylder vand i tanken hvis der mangler, det er nemlig ikke nogen svær opgave.

Hos avXperten finder du et bredt sortiment af forskellige kaffemaskiner, blandt andet en dobbelt kaffemaskine som passer godt til kontormiljø.

De 6 bedste kaffemaskiner til kontor

Herunder kan du se de 6 kaffemaskiner jeg har udvalgt som egner sig bedst til kontoret. 

Det er både til det lille kontor og det lidt større og med termokander så kaffen kan holde sig varm i længere tid af gangen. 

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg