Billede af iPhone taget af avXperten

MagSafe til iPhone 12 - Smart magnetisk opladning!

Apple har overrasket med nyt MagSafe tilbehør til de nye iPhone 12 modeller, som skal gøre livet lidt nemmere for iPhone 12 brugere. 

Hvad er MagSafe til iPhone 12? MagSafe til iPhone 12 er en ny produkt serie af magnetisk tilbehør der er særligt designet til de nye iPhone 12 modeller og består af nye covers, kortholdere og ikke mindst en ny magnetisk oplader til trådløs opladning. 

Du kan læse med i indlægget her hvor vi fortæller dig alt om de nye MagSafe løsninger fra Apple til iPhone 12.

MagSafe Oplader

Apple har lavet en helt særlig oplader til den nye iPhone 12 serie som gør det muligt at oplade telefonerne endnu hurtigere end en Qi oplader kan. 

Den nye MagSafe oplader kan nemlig oplade med 15W, hvor Qi opladere maks. kan oplade ved 7,5W. 

Opladeren giver dig trådløs opladning til din telefon, så den fungere på samme vis som en Qi oplader ved at du lægger din telefon på opladeren og så begynder opladningen.  

Den nye MagSafe teknologi til opladeren gør det muligt for opladeren at placere sig perfekt på de nye iPhone 12 modeller, da den også er udstyret med magnet og derfor kan finde den rigtige placering vi magnetisme. 

På en almindelig Qi oplader vil telefonen ikke kunne ligge så stabilt som på MagSafe opladeren  da de to enheder ikke vil være koblet sammen på nogen måde og altså bare ligger på overfladen af opladeren og kan derfor rutsje rundt. 

MagSafe oplader-fladen følger med når du løfter din mobil op, men den kan nemt fjernes fra telefonen igen. 

Man skal dog være opmærksom på at denne nye MagSafe oplader kun virker Magnetisk med de nye iPhone 12 modeller da kun de understøtter den nye MagSafe teknologi og tidligere iPhone modeller altså ikke gør.

Med en Qi oplader kan nogle magnetiske covers forstyrre opladningen eller måske slet ikke oplade og det bliver heldigvis ikke et problem med Apples nye MagSafe- oplader og covers. 

MagSafe gør også at du slipper for ledninger, hvor de fleste af os nok har prøvet at ødelægge en opladerledning eller to. 

Apples nye MagSafe oplader til iPhone12 koster i Danmark 349kr. 

MagSafe Duo oplader 

Apple offentliggjorde også deres nye Duo oplader som er en smart foldbar oplader der kan oplade to enheder på samme tid. 

Med denne oplader kan du oplade din iPhone 12 og Apple Watch 6 på samme tid ved siden af hinanden.

MagSafe Tilbehør til iPhone 12

Bagsiden af de nye iPhone 12 modeller er lavet magnetisk og kan derfor sammensættes med en række nyt tilbehør som Apple har lanceret sammen med den nye iPhone 12 serie. 

Den magnetiske bagside af iPhone 12 telefonerne kan sammenkobles med et magnetisk cover så du ikke behøver noget bøvl med at ‘klikke’ et cover af og på. 

På den måde ødelægger du heller ikke covers ved at du kommer til at knække det fordi det er ‘klikket’ for godt fast på din telefon, til at du kan få det af. 

Udover de nye covers kommer der også en række tilbehør du kan bruge sammen med telefonen selv eller udenpå de magnetiske mobil covers. 

Du får nemlig muligheden for at gøre din iPhone til en lille pung ved at sætte en magnetisk kortholder uden på telefonen eller coveret, så du slipper for at bærer rundt på flere ting hver for sig. 

På denne måde ved du at du altid har både din mobil og vigtige kort med dig, når du snupper din telefon inden du smutter ud af døren. 

Deres nye accessoires er lavet i forskellige materialer og du kan blandt andet få silikone- eller gennemsigtigt cover, samt kortholdere lavet i læder. 

De nye MagSafe iPhone 12 covers i silikone eller gennemsigtig etui koster alle 429kr. lige meget hvilken iPhone 12 model den passer til. 

Apple har ikke selv lanceret PopSockets i MagSafe linjen, men mange PopSockets vil allerede kunne sættes på coveret men ikke nødvendigvis via magnetisme, men man kan nok forvente at se PopSockets særligt lavet til de nye magnetiske iPhone 12 mobiler snart. 

Overvejer du at købe en af de nye iPhone 12 modeller? Så kan du læse meget mere om dem i vores indlæg iPhone 12 priser og lancering!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg