Billede af powerbank taget af avXperten

PowerBank 20000 mAh og mere - Billigste 20.000+ powerbank

Vi har efterhånden lavet en række indlæg om powerbanks her på avXpertens blog, men i dette indlæg skal det handle om det bedste af det bedste.

Vi skal nemlig snakke om de mest effektive powerbanks derude, som har en minimumskapacitet på 20000 mAh, hvilket gør dem utrolig effektive til opladning af selv de helt store enheder.

Powerbanks er blevet bedre, i takt med at de også er blevet billigere og i netop dette indlæg kommer vi tætter på hvad 20000 mAh powerbanks, egentlig har at byde på. 

Læs med og få en masse vigtigt information samt gode grunde til at vælge en kraftig powerbank.

Hvor stor skal en powerbank være?

Selve den fysiske størrelse på din powerbank er egentlig ikke vigtig i forhold til hvor effektiv den er.

Det er nemlig det tekniske indvendigt som bestemmer hvor mange opladninger din powerbank besidder, og ikke dens reelle størrelse.

Når det så er sagt så kan det være en fordel at anskaffe sig en robust power bank for at den ikke bliver klemt og går i stykker i din taske, skuffe eller andet.

Når vi snakker størrelse på powerbank omtaler man som regel selve den kapacitet af strøm den har plads til på én enkelt opladning.

Derfor betyder det når vi siger “store” powerbanks typisk at deres mAh værdi er høj.

Selvfølgelig er de fleste powerbanks med høj mAh ofte også store i deres fysiske størrelse, da deres batteri også fysisk er større end de mindre enheder.

Når du skal vælge størrelse på din powerbank er det vigtigt først at være sikker på hvad du vil bruge den til.

  • Små powerbanks med 2-5000 mAh nok til at oplade den 1-2 gange.
  • Mellemstore powerbanks på mellem 10-15.000 mAh er nok til at oplade din smartphone flere gange, eller oplade din tablet helt, lidt mere end 1 gang.
  • Store powerbanks, er gode til at oplade alle former for enheder, lige fra smartphones til tablets eller bærbare computere.

Hvis du står og mangler en god håndfri energikilde til din laptop, bør du overveje en powerbank med minimum 20000 mAh, men gerne endnu mere, for det bedste resultat.

Hvorfor vælge en powerbank med høj mAh værdi?

Grunden til at mange vælger de store typer powerbanks, er typisk fordi de ønsker at oplade større enheder, eller flere små enheder på én gang.

Det kan også være at du skal campere i det fri, og ikke har adgang til strøm.

Hertil er en powerbank med høj mAh kapacitet oplagt, da den kan sikre dig strøm til flere dage af gangen.

Hvis du har et job hvor du tit er på farten kan det være en fordel at have en powerbank liggende i tasken, så du hele tiden kan oplade din smartphone, tablet eller laptop mens du rejser.

Det kan også være du skal til udlandet og ikke lige har fået skaffet en rejseadapter så du kan oplade dine enheder.

Her kan en eller flere powerbanks sikrer at du har strøm nok til din rejse, eller ihvertfald indtil du får skaffet en adapter.

Selv de powerbanks som har over 20.000 mAh kan i dag være utrolig billige.

Derfor skal du ikke bekymre dig om hvorvidt du skal bruge en formue på at anskaffe dig en af de bedste powerbanks.

I næste sektion af dette indlæg kan du få mere info omkring en række populære powerbanks på markedet, som alle har en kapacitet på 20.000 mAh eller derover.

Billigste 20.000+ mAh powerbanks

Powerbanks kommer i mange forskellige typer, og i meget forskellige kvalitet.

Nogle powerbanks har sparet lidt på selve materialet rundt om batteriet, mens andre har valgt at udstyre dem med hårde materialer som aluminium for at give dem ekstra beskyttelse.

Dette er ofte hvad der bestemmer priserne på powerbanks, hvor de helt billige sagtens kan være lige så effektive til at oplade som de dyre versioner, men blot er fremstillet i et mere skrøbeligt materiale.

Hvis du er en person som ofte er på farten og har brug for en powerbank, er det nok en fordel at vælge en powerbank som er robust i dens materiale, for at den holder længere samt kan holde til at du taber den.

Der findes powerbanks som er mere robuste i materialet, så de bedre kan holde til hvis man taber dem og beskytter dermed imod slag. 

Ønsker du en powerbank som holder længe, og kan tåle lidt skrammer er du ofte nødsaget til at købe en i de lidt højere prislejer.

Hvis du modsat kun bruger den derhjemme, eller måske i sommerhuset, campingvognen eller lignende, hvor den har en mere fast plads, kan du sagtens nøjes med en billigere version.

Som sagt så er selv de helt store powerbanks i dag typisk ret billige, men det kommer også an på hvad man har af ønsker og krav til en powerbank udover kapaciteten.

Prisen kommer altså an på i hvilke situationer du skal bruge en powerbank, så ud fra situationen kan du vurdere om du vil bruge lidt ekstra på beskyttelse, eller om du kan nøjes med en uden, så du måske kan vælge en billigere model.  

Husk også altid at undersøge hvilken form for opladningsstik du har i din enhed.

Nogle enheder bruger USB-A mens andre bruger det nye og effektive USB-C.

Mange powerbanks kan oplade begge typer stik, men der er stadig nogle som kun kan oplade den gamle USB-A type.

Solcelle powerbank til naturnyderen

En anden smart opfindelse som stadig er i kraftig udvikling, er powerbanks udstyret med solceller.

Denne type powerbank er helt perfekt til dig som befinder dig meget i det fri, og ikke har adgang til strøm.

Du placere blot powerbankens solceller i solens lys, og samler alt den dejlige naturlige solenergi som omdannes til strøm du frit kan benytte.

På denne måde kan du hele tiden sikrer dig muligheden for at bruge din telefon, tablet eller andet, også selvom du opholder dig afskåret fra civilisationen i længere tid af gangen.

Hos avXperten har vi et stort udvalg af powerbanks, og du kan også finde disse smarte solcelle powerbanks i vores sortiment.

Få en helt naturlig energikilde som både er god til dig, og til miljøet.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg