Screenshot af Rakuten TV fra rakuten.tv

Alt om Rakuten TV « (Gratis Streamingtjeneste?)

Er du vild med film og streamingtjenester? Så kunne Rakuten TV måske være præcis det, du leder efter.

Hvad er Rakuten TV? Rakuten TV er en streamingtjeneste, der giver dig mulighed for både at leje og købe film fra 39 kr. Derudover kan du også se indhold med reklamer uden nogen betaling. Dette indhold kaldes Free indhold.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad Rakuten TV indebærer, om det er gratis, hvad det koster, og meget mere, så følg med her!

Historien bag Rakuten TV

Rakuten TV er en streamingtjeneste, der tilbyder et udvalg af serier samt muligheden for at leje og købe film. 

Oprindeligt lanceret i Spanien, blev tjenesten senere erhvervet af et japansk firma med en stor e-handelsplatform. Tidligere kendt som Wauki.tv, blev tjenesten omdøbt til Rakuten TV efter at være blevet købt af Rakuten i 2012. Navneskiftet trådte i kraft i juli 2017.

Rakuten TV har gennemgået betydelige forbedringer i løbet af det seneste år, hvilket har resulteret i, at platformen nu tilbyder de fleste film og serier med danske undertekster og næsten alle med engelske undertekster. Derudover har tjenesten investeret i at forbedre kvaliteten af deres indhold og undertekster. Rakuten TV understøtter nu 4K, UHD, HD og SD-formater.

Med denne udvikling kan Rakuten TV konkurrere med de eksisterende streamingtjenester på det danske marked, herunder Viafree, Discovery+, og andre.

Er Rakuten TV gratis?

Rakuten TV tilbyder en pakke kaldet Rakuten TV Free, som alle brugere kan få gratis adgang til. 

For at få adgang til det gratis indhold fra Rakuten TV Free, vil man blive præsenteret for både personlige og ikke-personlige reklamer, hvor man har mulighed for at slå de personlige reklamer fra.

Rakuten TV Free er kompatibel via Rakuten TV's Smart TV-applikation, hvor man ikke behøver at oprette en brugerprofil. Dog kræves en brugerprofil, når man vil tilgå Rakuten TV Free på andre enheder, herunder Rakuten TV's hjemmeside.

Når man først har oprettet en brugerprofil på Rakuten TV, bliver det muligt at købe eller leje film og serier. Når man lejer en film eller serie, vil man have adgang til indholdet i 48 timer.

Ved køb af en film eller serie vil indholdet være tilgængeligt på ens brugerprofil i mindst 3 år og eventuelt længere, afhængigt af udbyderens retningslinjer for tilgængelighed.

Rakuten TV pris

Rakuten TV tilbyder ikke en abonnementsordning, hvilket betyder, at brugere kun betaler for det, de ser. Derfor opkræves der betaling for hver enkelt film eller sæson af en serie.

For betalinger accepterer Rakuten TV PayPal, VISA og MasterCard, herunder både debet- og kreditkort fra MasterCard.

Priserne hos Rakuten TV varierer mellem 39 kr. og 199 kr., afhængigt af den specifikke film eller serie, du ønsker at se. Der er også en betydelig prisforskel mellem leje og køb af indhold, hvor det ofte er billigst at leje.

Rakuten TV Pointordning

Rakuten Point er et præmieprogram, som Rakuten TV tilbyder sine kunder som en tak for at bruge deres service. Rakuten Point kan bruges til at købe eller leje film eller TV-serier.

Du optjener Rakuten Point, når du køber eller lejer film på Rakuten TV. Ved hvert køb vil Rakuten automatisk give dig 1% af købet tilbage i Rakuten Point. Under kampagner på Rakuten TV kan du endda optjene op til 10% i point ved hvert køb.

Når de optjente Rakuten Point er indsat på din konto, kan du straks begynde at bruge dem. Pointene kan bruges på tværs af Rakutens tjenester, herunder Rakuten TV og Viber.

Alle Rakuten Point, som du optjener, har en gyldighedsperiode på ét år. Derimod vil Rakuten Point, som du optjener gennem kampagner, have en anden gyldighedsperiode, som er fastsat af kampagnens betingelser.

Rakuten Leje af Film - Billigere End Andre Tjenester

Rakuten TV tilbyder priser, der enten matcher eller er billigere end de fleste streamingtjenester. For eksempel koster filmen "Vores mand i Amerika" fra 2020 39 kr. at leje på Rakuten TV, mens den koster 49 kr. at leje på både Viaplay og Blockbuster.

På den anden side koster hver film i Harry Potter-filmserien 39 kr. at leje på Rakuten TV, Blockbuster og Viaplay. Dermed er Rakuten TV normalt billigere på nyere film, mens ældre film har samme prisniveau på de fleste streamingtjenester.

Kan jeg se Rakuten TV overalt? Muligheder for Fremtiden

Rakuten TV er kompatibelt med smart TV’s, der er produceret siden 2019.

TV mærker Rakuten TV er kompatibel med:

  • Samsung
  • LG
  • Philips
  • Hisense
  • Panasonic (fra 2015 og nyere)

Rakuten TV er også kompatibelt med:

  • iOS (app)
  • Android (app)
  • Pc og Mac (internet browser)

Rakuten TV er tilgængelig i størstedelen af Europa og dele af Asien. I løbet af 2021 har Rakuten TV udvidet sin tilstedeværelse til 42 lande. Dette gør Rakuten TV tilgængelig på globalt plan, og der er mulighed for, at den bliver gjort tilgængelig globalt i fremtiden.

For øjeblikket er Rakuten TV ikke kompatibelt med Apple TV og Chromecast. Dette kunne dog være en mulighed for fremtiden, da disse platforme er udbredt i mange husstande og dermed kan nå ud til et større publikum.

Endvidere kunne Rakuten TV overveje at introducere en abonnementsordning, hvor brugere i stedet for at betale per film eller serie ville have mulighed for at betale en fast månedlig pris.

Der er også mange andre smarte streamingtjenester til rådighed. Min kollega forklarer om de forskellige tjenester i videoen nedenfor.

Fordele og Ulemper ved Rakuten TV

Rakuten TV er en gratis streamingtjeneste, der tilbyder et bredt udvalg af film og serier i alle genrer og for alle aldersgrupper.

3 Fordele ved Rakuten TV

  • Et bredt udvalg af gratis film og serier 
  • Ingen krav om oprettelse af profil på Smart TV-applikationer 
  • Priser for leje af film er enten lavere eller matcher prisen hos andre streamingtjenester

5 Ulemper ved Rakuten TV

  • Lejeperiode er begrænset til 48 timer
  • For hyppige filmseere kan omkostningerne hurtigt løbe op
  • Pointsystemet kræver en længere periode for at opnå brugbare belønninger
  • Gratis indhold på Rakuten TV inkluderer reklameafbrydelser
  • Oprettelse af en brugerprofil er påkrævet, når du ser Rakuten TV online

Er du en film- og serieelsker, men har svært ved at finde det ønskede indhold i Rakuten TVs gratis udvalg? Det kan hurtigt blive en bekostelig fornøjelse, hvis du konstant skal leje eller købe hver eneste film eller serie, du ønsker at se.

På den anden side, hvis du elsker at blive inspireret og ikke nødvendigvis søger efter noget specifikt, er det gratis indhold perfekt til dig. Her finder du et bredt udvalg af film og serier. Dette er også en fordel, hvis du ønsker at streame, men har et stramt budget. Så er Rakuten TV helt sikkert noget for dig!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg