Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Bedste Smart Home Kaffemaskine - {Med app og Wi-Fi}

Hvis du er fan af Smart Home gadgets og konceptet om en kaffe der står klar til dig når du vågner om morgenen, jamen så er en Smart Home kaffemaskine lige noget for dig.

Læs med her i indlægget hvis du vil vide mere om de forskellige funktioner, som en Smart kaffemaskine kan give dig.

Du får også en lille guide til hvordan du kan gøre en helt almindelig kaffemaskine til en Smart Home kaffemaskine.

6 Smarte App Funktioner

Smart Home kaffemaskiner fås i mange afskygninger, filterkaffemaskine, espressomaskine og kapselkaffemskine.

De har udover at være Smart Home kaffemaskiner, også bare helt almindelige funktioner som du finder ved andre kaffemaskiner. 

Du kan læse meget mere om de forskellige typer kaffemaskiner i vores blogindlæg, Bedste kaffemaskine - Ultimative Guide.

Det er forskelligt fra app til app og kaffemaskine til kaffemaskine hvad de kan tilbyde af funktioner.

Derfor skal du være opmærksom på at kigge efter dette hvis du ønsker særlige funktioner når du køber Smart Home kaffemaskine. 

#1. Temperatur

Vil du selv styre temperaturen på din kaffe, så finder du i mange apps en funktion hvor du kan indstille temperaturen på vandet til din kaffe når den brygges.

#2. Valg af kaffedrik

Vælger du en Smart Home kaffemaskine der kan lave et udvalg af forskellige kaffedrikke, så kan du ofte vælge hvilken drik du ønsker fra den tilhørende app.

#3. Kopstørrelse

En anden funktion i nogle apps, er at du kan vælge størrelse på din drik eller størrelsen på den kop du har valgt at brygge kaffen ned i.

#4. Timer / Skema

I nogle apps vil du kunne sætte kaffemaskinen på en timer eller planlægge et skema for den, så den brygger kaffe af sig selv på de planlagte tidspunkter.

#5. Vandstand

Nogle kaffemaskiner tilbyder en app funktion hvor den advare dig når der ikke er mere vand eller lav vandstand i vandtanken på maskinen.

#6. Rengøring

I nogle apps vil du kunne se hvis din kaffemaskine trænger til rengøring eller afkalkning, så du ikke selv skal gætte dig frem.

Du skal dog selv huske at fylde vand på kaffemaskinen, sætte en kapsel i og sætte en kop under drypperen.

Stemmestyring

Ikke nok med at du kan bruge en app til at styre og holde øje med din kaffemaskine, så kan du også bruge stemmestyring til at styre den, hvis kaffemaskinen understøtter dette.

Den skal eksempelvis være understøttet af Amazon Alexa eller Google Home Assistant, som er de to primære stemmestyrings assistenter i Danmark.

Ofte vil du kunne styre assistenterne fra din telefon, eller via apparater i hjemmet som Smart Home højttalere eller skærme.

På den måde kan du give kommandoer til din stemmestyrings assistent om at den eksempelvis skal tænde kaffemaskinen.

Så behøver du slet ikke være fysisk til stede ved siden af kaffemaskinen eller åbne din app, for at lave en kop kaffe. 

Hvis du allerede har et stemmestyringssystem, så sørg for at den nye kaffemaskine er kompatibel med din stemmestyrings assistent.

Det vil både være dyrt at skifte system og træls at have en Smart Home kaffemaskine som du ikke rigtig kan få optimal brug af.

Smart Home integrering

Det smarte ved Smart Home systemer er at du kan få alle Smart ting i hjemmet til at “tale sammen”.

Eksempelvis hvis du har Smart Home belysning og kaffemaskine, kan du indstille kaffemaskinen til at tænde når du tænder lyset ved dit sengebord om morgenen.

Så kan der være frisk kaffe hver gang du vågner om morgenen.

Det er blot et eksempel på hvordan de forskellige enheder kan snakke sammen hvis du ønsker.

Der findes et bredt udvalg af muligheder for at lave et Smart Home setup der fungere for dig.

Hvis du vil sikre dig at du kan bruge kaffemaskinen med dine andre Smart Home apparater, skal du sørger for de er kompatible med hinanden, eller dine styrringsenheder.

Er kaffemaskinen ikke kompatibel med dine andre enheder, kan du ikke koble dem op og lave rutiner sammen. 

Lav din egen Smart Home kaffemaskine med smart plug

Der findes endnu ikke mange Smart Home kaffemaskiner på markedet, men du kan faktisk selv lave et setup der gør din kaffemaskine til en del af dit smart home.

Med et smart plug kan du faktisk i nogle tilfælde gøre din kaffemaskine til en del af dit smart home system.

Her skal du i stedet for at kommunikere med kaffemaskinen, styre selve plug in stikket og på den måde tænde og slukke for kaffemaskinen.

Først og fremmest skal du sikre dig at kaffemaskinen har en fysisk tænd og sluk knap, som kan slåes til og fra.

Knappen skal altid stå på tændt, da smart plug kommer til at blive den afgørende faktorer for hvornår der er tændt og slukket for kaffemaskinen.

Du skal dog være opmærksom på hvordan din kaffemaskine skal tændes, da du ikke kan gøre dette hvis maskinen skal tændes på en knap hver gang den skal bruges.

Skal maskinen tændes på en knap, kan du eventuelt se efter en smart home switch som kan trykke på knapper for dig.

Disse små switch gadgets er dog ikke så udbredte endnu og især ikke i Danmark, så du må måske lede udenlands for denne mulighed.

Du kan finde mere uddybende guides på nettet og blandt andet med videoguide til på YouTube.

Smart Home funktioner uden Wi-Fi eller Bluetooth

Ønsker du en smart home kaffemaskine for at du kan brygge kaffe på bestemte tidspunkter, så kan du i stedet for en smart kaffemaskine, vælge en kaffemaskine med timer.

Det kan være det bliver for teknisk for dig med en Smart Home kaffemaskine, men du stadig godt kunne tænke dig din kaffe med det samme du vågner om morgenen.

Det kan du faktisk få med mange kaffemaskiner efterhånden, du skal blot gå efter en kaffemaskine med timer.

Så har du en af de mest efterspurgte funktioner ved en Smart Home kaffemaskine, men uden at du behøver en Smart kaffemaskine.

Du kan se et udvalg af kaffemaskiner med timer herunder:

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg