Billede taget af avXperten personale

Er Ubiquiti Wifi 6 ? - Læs mere om WiFi 6 og Ubiquiti

I takt med at verden bliver mere og mere moderne, er noget som især bliver efterspurgt hurtigere internethastigheder.

Dette skyldes især integration af en stor række enheder i vores bolig som alle kan kobles på vores trådløse netværk for at få adgang til unikke funktioner.

Dermed er behovet for hurtige og stabile internethastigheder steget, og dette er grunden til at standarden for Wifi hele tiden bliver forbedret.

Er der Wifi 6 i Ubiquiti produkter? Ubiquiti har Wifi 6 i mange af dets produkter. Wifi 6 er en ny standard for trådløst netværk som er ved at udbrede sig på det globale marked. Ubiquiti har som nogle af de første på området allerede skabt nogle produkter der giver adgang til den nye og hurtigere internet.

Wifi 6 giver os adgang til lynhurtige forbindelser, men er ikke udbredt i så stor grad som Wifi 5 endnu.

Læs videre i dette indlæg for meget mere info om Wifi 6 og hvordan Ubiquiti bruger denne nye standard i deres løsninger.

Se eksempler på produkter der indeholder WiFi 6 her:

Wifi 6 - den nye standard til trådløst netværk

Vi har allerede lavet et stort indlæg omkring den nye Wifi 6 standard som du kan læse ved at klikke her, men for en god ordens skyld går vi lige hurtigt henover det vigtigste omkring Wifi 6 for at fastslå hvorfor det er relevant for Ubiquiti.

Wifi 6 er den nyeste standard inden for Wifi signaler, og er også kendt under dens tekniske betegnelse, 802.11ax.

Denne nye standard er forbedret på alle tænkelige måder i forhold til forgængeren, Wifi 5.

De maksimale hastigheder stiger med Wifi 6 helt op til 9600 Mbps hvor maksimum førhen var 6933 Mbps med Wifi 5.

Derudover giver Wifi 6 mulighed for at koble en lang række enheder på samme forbindelse, uden at forbindelsen forringes som kan være tilfældet med de forrige standarder.

Måden dette er gjort muligt er ved tilføjelsen af en funktion som hedder “Orthogonal frequency-division multiple access” eller forkortet “OFDMA”.

Denne funktion sikrer et bredere spektrum i din forbindelse, som giver hver enkelt enhed du har koblet til din forbindelse en optimal hastighed og stabilitet.

Fordele ved Wifi 6

  • Øget stabilitet. Trådløst netværk har altid været en skrøbelig og ustabil forbindelse, men med den nye Wifi 6 standard hører dette fortiden til. Du vil opleve meget få udsving og forstyrrelser i dit Wifi 6 signal i forhold til de ældre standarder.
  • Plads til flere enheder. Med Wifi 6 kan du have et enormt antal af enheder koblet til uden at forbindelsen bliver langsommere. Dette giver dig mulighed for at koble samtlige smart enheder i dit hjem til dit netværk uden at du skal bekymre dig om at din hastighed bliver forringet.
  • Hurtigere hastigheder. Selvfølgelig er noget mange efterspørger altid hurtigere hastigheder. Med Wifi 6 får du adgang til helt absurd hurtige hastigheder, tæt på 10 GB i sekundet!

Ja det må siges at Wifi 6 uden tvivl er kommet for at blive, og den er fortsat i gang med at overtage verden som den nye Wifi standard.

Det er stadig Wifi 5 samt ældre standarder som er mest dominerende på verdensplan, og dette skyldes især at Wifi 6 stadig er så nyt, men også at meget få personer rent faktisk har adgang til de lynhurtige hastigheder som kan opnås med Wifi 6 løsninger.

Hænger Ubiquiti og Wifi 6 sammen?

Ubiquiti er en virksomhed som må siges at være eksperter når det gælder effektive Wifi forbindelser.

Ved hjælp af deres effektive produkter kan man opsætte en trådløs forbindelse som dækker hele hjemmet eller arbejdspladsen.

Dette gør de ved hjælp af effektive routere, samt tilhørende access points der fordelere og forstærker signalet på store områder.

Ubiquiti har for nyligt udgivet deres første Wifi 6 produkter, som i første omgang består af en såkaldt AmpliFI Alien router samt tilhørende meshpoint.

Førhen var man nødsaget til at installere en internet forstærker i boligen for at få optimalt forbindelse, men med en af de nye Wifi 6 Ubiquiti routere får man en utrolig kraftig forbindelse.

Du kan dog stadig være nødsaget til at installere nogle Ubiquiti access points i din bolig afhængigt af størrelsen, for at være helt sikker på at du får det fulde udbytte af din hurtige forbindelse.

Ubiquiti og andre producenter af produkter til Wifi har stor fokus på at få skabt produkter der giver deres kunder adgang til den nye Wifi 6 standard.

Hos avXperten finder du en lang række Ubiquiti produkter, hvor du uden tvivl i fremtiden også vil kunne finde løsninger med den nye Wifi 6 standard når de bliver mere tilgængelige.

Fremtiden for Ubiquiti og Wifi 6

Både ubiquiti og alle andre producenter af produkter til Wifi forbindelser har uden tvivl stor fokus på Wifi 6.

I fremtiden kommer vi uden tvivl til at se en række effektive løsninger til Wifi som giver kunderne adgang til ekstremt hurtige forbindelser som aldrig set før.

Udbredelsen af Wifi 6 vokser hver eneste dag, og flere og flere personer får adgang til lynhurtige forbindelser da det også er blevet billiger end nogensinde før.

I fremtiden kan vi nyde godt af denne nye standard, og koble samtlige enheder i vores bolig på vores ultrahurtige trådløse netværk.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg