Billede af USB-C taget af avXperten

Bedste USB-C HUB » Se De 9 Bedste

Vi har samlet til bunke og præsenterer nederst i denne artikel vores bud på de 9 bedste USB-Hubs. Vi har sørget for at sammensætte en varieret liste, hvor der er noget for enhver smag og forskellige behov. Inden vi præsenterer dig for listen, præsenterer vi dig for vores udvælgelseskriterier og gør dig opmærksomhed på, hvilke forhold du bør overveje, når du vælger din næste USB-C-Hub.

Man kan sagtens komme i en situation, hvor man får brug for flere USB-indgange på sin computer end de 2-7, der i forvejen er. Hvis dette er tilfældet, er løsningen på ens problemer en USB-C-Hub.

Men hvilken USB-C-Hub skal man lige købe? Netop dette kommer vi nærmere ind på.

USB-hubs bruges selvfølgelig med USB-kabler, lær meget mere om de forskellige USB-standarder herunder:

Hvad skal du tænke over, når du vælger din kommende USB-C-Hub?

I dette afsnit præsenterer vi dig for de overvejelser, du med fordel kan gøre dig, hvis du vil være sikker på at finde en USB-C-Hub, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

# Antallet af porte

Hvor mange flere USB-porte har du brug for?

Hvis du udelukkende har brug for to ekstra, giver det ikke super meget mening at købe en USB-C-Hub med fire porte. Hvis du derimod har brug for en masse ekstra porte, skal du naturligvis ikke vælge en Hub blot med to porte.

# Hvilke typer porte har du brug for?

USB er blevet en ret så avanceret og forunderlig verden. Det stik, som du formentlig kender som det almindelige USB-stik, kaldes USB-A. Dette stik er dog ikke fremtiden. Fremtidens stik er USB-C, som er både mindre og langt mere funktionel end USB A. Herunder kan du se forskellen på de to stik.


Du ved selv, hvilke enheder du ønsker at tilslutte til din USB-C-Hub, og hvilke stik disse enheder er kompatible med. Brug den viden til at vælge den rette USB-C-Hub, så du får en Hub med de rette porte.

Hvis du vil helgardere dig, findes der USB-C-Hubs med forskellige porte. For eksempel findes der en del med 2 x A og 2 x C. Disse Hubs kan i den grad anbefales i den overgangsfase, vi befinder os i lige nu, hvor flere og flere USB-kabler med A-stik erstattes af USB C-kabler med C-stik.

# Hvilken farve?

Man må godt tænke lidt på æstetikken, når man køber en USB-C-Hub. Find gerne en Hub, der udseendemæssigt passer til din computer. Dette vil nemlig bidrage til en harmonisk æstetik på kontoret, arbejdet, eller hvor USB-C-Hub’ens kommende hjem nu engang er.

De fleste USB-C-Hubs fås i hvid og sort, og disse farver passer jo heldigvis ind på de fleste kontorer og i de fleste hjem, så dette punkt er ikke et, du skal ligge søvnløs over grundet spekulationer.

# Har din computer overhovedet en C-port?

Inden du investerer i en USB-C-Hub, bør du naturligvis sikre dig, at din computer har en sådan indgang.

Et USB-stik er nemlig ikke bare et USB-stik længere. I dag findes der flere forskellige, hvilket rigtig mange faktisk ikke er klar over. De tror udelukkende, at der findes USB A-stik, som lige nu er det, som de fleste anser som det almindelige stik. Om nogle år vil det sikkert være C-stikket, som flertallet anser som værende det almindelige USB-stik.

Vi gør opmærksom på, at USB-C-Hubs - og dermed de Hubs, vi præsenterer i denne artikel - ikke monteres via et A-stik, men et C-stik. Hvis din computer ikke har en indgang til et sådant stik, skal du i stedet have fat i en almindelig USB-Hub.

? Se her oversigt over USB-Hubs ?

Det kan dog godt lade sig gøre at slutte en USB-C-Hub til en computer uden en sådan indgang. I så fald skal man have fat i en adapter.

? Klik her og se vores udvalg af USB-C-adapter ?

# Hvilke enheder planlægger du at tilslutte?

Hvis du ved, hvilke enheder du planlægger at tilslutte til din USB-C-Hub, bliver det væsentligt lettere for dig at vælge den rette Hub.

Først og fremmest er enhederne, du planlægger at tilslutte, afgørende for, hvilke porte din kommende USB-C-Hub bør have.

Derudover er det en fordel for dig at vide, hvilke enheder du formentlig kommer til at tilslutte til din USB-C-Hub, da du dermed kan vælge en Hub med de specifikationer, der tilgodeser disse enheder mest muligt.

Du kommer uden tvivl til at bruge USB-Hub’en i forbindelse opladning og dataoverførsel. Hvis du ved, at du skal overføre tunge filer, bør du finde en USB-C-Hub, som kan levere en høj dataoverførselshastighed.

Stiller du høje krav til opladning, bør du naturligvis finde en USB-C-Hub med særlige stik, der egner sig særligt godt til opladning.

Hvilke udvælgelseskriterier har vi haft?

Efter dette afsnit finder du de - efter vores mening - 9 bedste USB-C-Hubs. Inden vi præsenterer disse, vil vi dog gerne lige komme ind på, hvilke parametre vi har haft fokus på i forbindelse med udvælgelsen.

Kvalitet

Vi har valgt produkter, som vi stort set aldrig får reklamationer på. Produkter, som vi bare ved, fungerer upåklageligt i mange år.

Funktionalitet

Vi har valgt en del alsidige produkter. Alsidighed betyder i denne sammenhæng, at flere af de udvalgte Hubs både har USB-C- og A-indgange, samt at de forskellige indgange har forskellige fordele - for eksempel er nogle af dem super gode til opladning, mens andre er exceptionelle, når det kommer til dataoverførsel.

Æstetik

Vi har forsøgt at finde Hubs, der både har det indre og ydre i orden. Smukt, var?

Variation

Vi ved, at folk har forskellige behov og ønsker, og derfor har vi sørget for at sammensætte en varieret liste af kvalitets-Hubs. På den måde mener vi at sikre, at listen indeholder mindst en perfekt USB-C-Hub for dig, uanset hvad du er på jagt efter.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg