Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%
Bedste Webcam til Teams og Zoom? (Komplet Køberguide)

Bedste Webcam til Teams og Zoom? (Komplet Køberguide)

baseret på 0 bedømmelser

Når det gælder forretningsmøder, eller blot helt normale videosamtaler med venner og familie, er et godt webcam et must-have redskab til dit computer-setup.

I dette indlæg får du mere info omkring hvad du bør kigge efter når du vælger et webkamera, så du sikrer dig den bedst mulige forbindelse, og kvalitet.

Hvilket webcam er bedst til Teams? Til teams og andre videochat programmer, er det vigtigt at have et webcam med god billedkvalitet. Derudover er det vigtigt at have en god mikrofon, som også kan være indbygget i udvalgte webcams. Husk aldrig at gå på kompromis med videokvaliteten af dit webcam når det skal bruges til arbejde.

Læs videre i dette indlæg, hvis du vil have en masse information omkring hvorfor det er vigtigt at have et godt webcam, især til arbejde!

Hvorfor er det godt at have et webcam?

Til især stationære computere, og heriblandt mange computere på arbejdspladser, er webkameraer ikke altid indbyggede.

Det er derfor ofte nødvendigt at tilslutte et webkamera hvis man ønsker at optage sig selv eller deltage i videomøder fra sin computer.

Webkameraer er essentielle til videochat med venner og familie på computer

I nyere tid er det blevet utrolig populært at chatte med familie og venner gennem videochat, enten fra smartphone eller computer.

Hvis der er tale om computer, og denne ikke har indbygget webcam, er det nødvendigt at anskaffe sig et for at optage sig selv.

Det er altid rart at kunne se hinanden når man snakker sammen, især hvis der er tale om familiemedlemmer man ikke kan besøge ofte.

Webcam kan være påkrævet til arbejde

Den moderne arbejdsplads bliver mere og mere fleksibel i takt med den teknologiske udvikling.

Dette gælder især de personer som arbejder på kontor, hvor muligheden for at arbejde hjemmefra nu er mere relevant end nogensinde før.

Møder kræver ofte du er der med stemme og ansigt.

Når det gælder møder på arbejdet, er det stort set altid en fordel, og måske endda krævet at du “møder op” i form af at din stemme og dit ansigt tydeligt går igennem.

Derfor er det vigtigt at have et godt webcam samt en godt mikrofon til din hjemmearbejdsplads.

Til hjemmeundervisning er webcams nødvendige

Det er ikke kun arbejdspladsen som udvikler sig, men også de mange studier verden over.

Her er det i større grad blevet muligt at tage digitale kurser og uddannelser, hvor du kan sidde hjemme i sofaen og modtage undervisning.

Det kræver dog ofte, at du har en mikrofon samt et webkamera tilgængeligt, for at kunne interagere med dine studiekammerater og selvfølgelig dine undervisere.

Bedste webcam til teams? Kig efter disse 5 ting

Bedste webcam til teams? Kig efter disse 5 ting

Om det er teams, zoom, skype eller et andet program du bruger på jobbet, er det yderst vigtigt at have et effektivt webkamera til dine videokonferencer.

Det afspejler nemlig professionalisme hvis du har et webkamera i god kvalitet, så dine kollegaer/kunder m.m. kan både se og høre dig tydeligt under jeres videomøde.

Nedenfor har vi samlet de 5 vigtigste ting du bør kigge efter når du vælger webcam til arbejdet, så du får de bedste videomøder!

#1 - Webcam med mikrofon/højtaler

Til den professionelle arbejdsplads, er det vigtigt at have et effektivt webkamera.

Nogle arbejdscomputere har indbygget mikrofon og højtaler, men kvaliteten af disse er ikke altid den bedste.

De mere avancerede og moderne webkameraer har kvalitetshøjtalere samt mikrofoner indbygget, så du ikke skal tænke på dette.

Et webcam med højtaler og mikrofon giver dig en komplet løsning, som kan tilføjes til enhver computer og fungere perfekt hver gang.

Det er nemlig ikke kun billedkvaliteten der gælder, men også kvaliteten af den lyd både du- og dine kollegaer/kunder kan høre gennem din mikrofon.

#2 - Den rette opløsning i dit webkamera

Når det gælder møder i forretningslivet, er noget af det vigtigste i dit webkamera, selve den opløsning - altså billedkvalitet det har.

Her er højere altid bedre, men så længe det er Full HD burde det være okay.

Ønsker du en helt fabelagtig opløsning, kan du sigte efter 4K eller snart 8K opløsninger, dog er 4K mere end nok, og besidder en utrolig høj kvalitet.

Med en 4K opløsning vil du have et webkamera der giver et perfekt billede af dig, og så længe internetforbindelsen er fin vil du have en utrolig klar forbindelse, som får dig til at udstå meget professionelt.

#3 - Sørg for at dit webcam kan sættes på skærm

Grunden til at det er smart at kunne fastsætte sit webcam på sin skærm skyldes egentlig flere ting:

  • Du sparer plads. Når du fastsætter dit webkamera direkte på din computerskærm, sparer du den plads den ellers ville have optaget ved fx at stå på skrivebordet.
  • Du får den rette vinkel. Den nok største årsag til at personer ønsker at fastsætte deres webcam på skærmen, skyldes at dette giver den mest naturlige vinkel til videochats. Du får nemlig en direkte vinkel på dit ansigt, som virker mest naturlig når du snakker med personer over videochatprogrammer.
  • Du sikrer dit webcam mod skader. Når dit webcam sidder højt på din skærm, vil de ting du foretager dig på dit skrivebord ikke være direkte i kontakt med det. Hvis du eksempelvis spilder en kop kaffe, og dit webcam står på bordet, kan det blive beskadiget. Når det er sat fast på din skærm vil det dog være i en højde der betyder at du sjældent kan komme til at skade det ved et uheld.

Udover disse ting, ser det også bare mest professionelt ud at have udstyret dit webcam på din skærm, da det giver en mere naturlig ledningsføring og bare ser godt ud.

#4 - Det rette synsfelt til dit webkamera

Når vi snakker synsfelt, dækker det over den rækkevidde dit webkamera er istand til at optage.

Her er nogle webcams væsentlig bedre end andre, og kan give et meget bredt billede hvorimod nogle mindre effektive modeller kan give et meget indsnævret billede.

Undersøg altid hvor mange grader det webcam du kigger på kan dække over, som regel sigter man altid efter et godt synsfelt på +90 grader, men gerne endnu højere.

Hos avXperten finder du webcams der har alt lige fra 50 grader til 180 graders synsfelt.

Jo højere dette antal grader er, jo mere kan dit webcam få med i sin optagelse.

#5 - Webcam med autofokus & auto zoom kan være en fordel

Til brug på arbejde er et webcam med automatiske smarte funktioner som auto zoom og autofokus en stor fordel.

Disse funktioner sikrer nemlig at billedet altid er klart, uden du selv skal justere på det.

Med autofokus vil billedet aldrig være sløret, og det vil altid indrette sig selv afhængigt af hvem der sidder foran det.

Auto zoom kan fx bruges til at zoome ind på din krop eller ansigt, så du får et portræt-lignende billede til dine møder.

Denne indstilling skal du dog selv justere første gang, hvorefter den altid vil prøve at indrette til de indstillinger du har indtastet.

Det var alt for dette indlæg, vi håber det var behjælpeligt i din søgen på det perfekte webkamera til din arbejdsplads.

Du kan finde eksempler på gode webcams nedenfor, eller ved at besøge vores webcam produktside.

Varer nævnt i dette indlæg

Skriv en kommentar
E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007