Screenshot af Xbox Game Pass fra xbox.com

Lær alt om Xbox Game Pass » (Den Ultimative Guide)

Du har måske været så heldig at få en Xbox i julegave, eller du har været ude og forkæle dig selv i juletiden, og sidder nu og overvejer hvorvidt du skal købe et Xbox Game Pass, men du er måske lidt i tvivl om hvad det i virkeligheden er? Med dette indlæg forklarer vi hvad et Xbox Game Pass indebærer, hvilke fordele du får, samt prisen på et givent abonnement.

Hvad er Xbox Game Pass? Xbox Game Pass er et abonnement, hvor du for en månedlig pris kan få ubegrænset adgang til over hundrede forskellige Xbox-spil – herunder nogle der er udviklet til den originale Xbox. Du kan bruge dit Xbox Game Pass-abonnement på en Xbox konsol eller PC.

Derudover får du andre medlemsrabatter og tilbud, du har bl.a. mulighed for at få op til 20% på spil du gerne vil eje permanent, samt op til 10% på DLC’er og add-ons.

Hvad koster Xbox Game Pass?

Prisen for et Xbox Game Pass abonnement er ens uanset om du spiller på konsol eller PC. 

Et Xbox Game Pass abonnement koster nemlig 79 kr./md.

Det er dog muligt at få tilbud på din opstart lige nu hvis du spiller på PC, da du kan få din første måned til 10 kr.

Hvordan får jeg Xbox Game Pass?

Du kan tilmelde dig abonnementet på din konsol eller på nettet.

Når du har abonneret, kan du også administrere dit abonnement fra konsollen.

På de nyeste versioner af styresystemet har Xbox Game Pass sin egen fane inde under "mine spil og apps", og spil kan installeres direkte herfra uden at du skal gå til butikken.

Hvor mange spil er der med Xbox Game Pass?

Ved udgivelsen var der over 100 spil, der dækkede både Xbox One og Xbox 360 kompatible spil i kataloget, som nu også gælder til de nye Xbox X og Xbox S generationer. 

Hver måned tilføjes der nye spil som bl.a. det nye Neoverse som udkom i december 2020, samt andre populære spil som Among Us, Doom Eternal Standard Edition og MotoGP 20. Derudover er der også et udvalg af kompatible spil til den originale Xbox.

Alle nye Microsoft førstepart-lanceringsspil vil også blive tilføjet til Xbox Game Pass ved spillets lancering.

Men ligesom spil regelmæssigt bliver tilføjet til kataloget, forsvinder spil også regelmæssigt. 

Ethvert spil der ikke er fra Microsoft selv vil højst sandsynligt forsvinde på et tidspunkt, så det gælder om at få afprøvet de spil du synes ser spændende ud med det samme, da det kan være farligt at tøve for længe. 

Du kan se hele kataloget her.

Skal jeg have et Xbox Live Guld-abonnement?

Nej, Xbox Game Pass er en separat abonnementstjeneste, det vil dog ikke være muligt at gøre brug af fordelene ved et guld-abonnement, som f.eks. online multiplayer, hvis du ikke ejer et.

Er Xbox Play Anywhere-spil inkluderet?

Ja. Med et Xbox Game Pass-abonnement er PC-spillere i stand til at spille Xbox Play Anywhere-spil, såsom Gears 5, uden at betale ekstra, hvis de har et Xbox Game Pass-abonnement på deres Xbox-konsol.

Nye førsteparts titler, der også er Play Anywhere, bliver inkluderet på samme måde.

Er Xbox Game Pass også tilgængelig på Windows 10?

Det er det, og det fungerer rigtig godt med den nye Xbox-app til Windows 10, hvor det nu er nemmere end nogensinde før at finde dit næste yndlingsspil. 

Du kan vælge abonnere kun til PC, eller som en del af Xbox Game Pass Ultimate.

Hvad er Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate er det nyeste Xbox Game Pass-produkt og er en udvidelse af det normale Xbox Game Pass. Med Xbox Game Pass Ultimate får du både Xbox Live Guld (og hermed også adgang til online multiplayer), samt et Xbox Game Pass til både konsol og PC.

Derudover får du med et Xbox Game Pass Ultimate også EA Play og Cloud Gaming med.

Hvad koster Xbox Game Pass Ultimate?

Prisen på et Xbox Game Pass Ultimate er lidt højere end et almindeligt Xbox Game Pass, og koster 99 kr./md.

Ligesom ved et køb af abonnementet til en PC, kan du lige nu også få den første måned af dit Xbox Game Pass Ultimate for 10 kr.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg