avXperten
På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Bluetooth Headset V4.0 - Håndfri
Praktisk STREETZ håndfri Bluetooth Headset med 3 timers taletid og hele 130 timers standbytid.

Med et Bluetooth Headset har du en perfekt håndfri løsning til din mobiltelefon. Du kan bruge det i bilen, på cyklen eller til fods. Blot et enkelt tryk på en knap og du er i stand til at besvare, afvise eller afslutte et opkald. Alt sammen uden at skulle have fat i telefonen og du har hænderne fri under samtalen.

Det kan være besværligt at besvare sin telefon, hvis den ligger i lommen når man sidder i bilen eller på cyklen eller er ude at løbe og uopmærksomheden kan forårsage ulykker.
Derfor er det heller ikke lovligt at tale i mobiltelefon mens man kører bil, medmindre man har en håndfri løsning, som eksempelvis et Bluetooth Headset.

I modsætning til Bluetooth headset det dækker begge ører. Har du her kun dækket det ene øre. Ikke ideelt hvis du skal høre musik, men færdes du i trafikken - uanset om det er i bilen, på cyklen eller til fods - så er det vigtigt at være opmærksom på trafikken. Med et headset som dette, har du altid ét øre frit der kan være opmærksom på dine omgivelser.

Headsettet er udviklet sådan, at det kan være forbundet til din telefon sammen med andre Bluetooth devices. Det betyder at du kan have din telefon koblet både til headsettet og musikanlægget i din bil. Din telefon streamer musik til din bil, men når der kommer et opkald, afbrydes musikken og lyd og tale fra telefonen går nu dit headset. Når du afslutter opkaldet, slår musikken tilbage og spiller videre i bilen.

Specifikationer:
- Bluetooth: 4.0
- Driftstid: 3 timer
- Standbytid: 130 timer
- Opladningstid: 2 timer
- Lithium-Ion batteri der har lavt strømtab når det ikke bruges.
- Opladning: Mikro USB - kabel medfølger
- Rækkevidde: 10m
- Farve: Sort
- Vægt: 6g

Varenummer: 13067

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort