avXperten

Bluetooth højtaler med PowerBank 5200mAh - Hvid

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Bluetooth højtaler med PowerBank 5200mAh i Hvid farve
Farve: Sort
Rækkevidde: 10 meter

Denne Bluetooth Højttaler fra Streetz virker desuden også som USB batteri, så du kan lade din SmartPhone eller iPhone op mens du lytter til musik, så du ikke oplever at din telefon løber tør for strøm fordi den agerer musikanlæg.

Pga. af den indbyggede PowerBank, så har disse Bluetooth højttalere også en utrolig lang spiletis på hele 20 timer, så der ikke problem med at de løber tør for strøm midt i det hele.

Disse Bluetooth højtalere med PowerBank, har også mulighed for at du tilslutter din afspiller via Mini Jack kabel, hvis din afspiller ikke har Bluetooth.

Ud over at fungere som højtaler så du kan nyde musikken fra din SmartPhone eller iPhone, så kan Bluetooth Højttaleren også fungere som håndfri telefon sæt.

Bluetooth højttaleren har en integreret knap til at modtage og afslutte opkald, så du nemt og enkelt kan svare dine opkald mens du hører musik. Musikken stopper naturligvis når du besvarer et opkald og går i gang igen når du lægger på.

Micro-USB ladekabel til opladning samt mini jack kabel medfølger. NB. Bluetooth højtaleren bør være fuldt opladet inden førstegangsbrug.

Specifikationer:
- Effekt: 2 x 3W
- Bluetooth: 2.1 + EDR
- Batterikapacitet: 5200mAh
- Output: 1 x 5V – 1A USB
- Dimensioner (LxBxH): 165x80x25mm
- Farve: Hvid
- Vægt: 400g
- Rækkevidde: Op til 10 meter
- Høj volumen og god kvalitet
- Trådløs Bluetooth tilkobling
- Mini Jack stik tilslutning
- Spilletid op til 20 timer

Varenummer: 12129

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg