Blyantspidsere

En god blyantspidser er uundværlig for at holde dine blyanter spidse. Har du en blyant som ikke er spidset, kan det nemlig gå ud over håndskriften, som kan blive utydelig og svær at læse.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Blyantspidsere

Pelikan Flower AF Blyantspidser (Dobbelt) Blå
Pelikan Flower AF Blyantspidser (Dobbelt) Blå
Pelikan Flower AF Blyantspidser (Dobbelt) Blå

MEd dobbelthul
Med gennemsigtig container

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. april 2024
Genie PS120 Elektrisk Blyantspidser
 2 Anmeldelser
Genie PS120 Elektrisk Blyantspidser
Genie PS120 Elektrisk Blyantspidser
 2 Anmeldelser

Gør det nemt at spidse blyanter
Perfekt spidsning

Læs mere På lager
Pelikan Blyantspidser (Dobbelt) Pink
Pelikan Blyantspidser (Dobbelt) Pink
Pelikan Blyantspidser (Dobbelt) Pink

Med dobbelthul
Med gennemsigtig container

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. april 2024

Blyantspidser - Pas på dit skriveværktøj og invester i en god spidser

Her på siden finder du vores udvalg af blyantspidsere, både elektriske og manuelle, store og små.

De bedste blyantspidsere har et væld af fordele, hvilket kan være klart for dem der har skullet døje med frustrationen ved at bruge en billig eller dårlig blyantspidser.

Det er også trods alt de færreste der ønsker flosset træ, afhuggede blyant ender og knækket bly.

Slibning af dine blyanter bør give dig en fin, robust spids hurtigt og nemt, ideelt set at deponere træspånerne i en beholder.

Hvis du bruger dine blyanter til at skrive, skitsere eller tegne, er dette afgørende.

Da du har investeret i de bedste blyanter, ønsker du ikke at straffe dem med en frygtelig spidser – og det ender ofte med at blive en falsk økonomi.

Du får derfor ofte mere ud af i stedet at gå efter en af de bedste blyantspidsere, der kan klare blyanter i forskellige størrelser; herunder kulblyanter og pasteller.

Uanset om du er en lærer, der prøver at udstyre deres klasseværelse eller en kontoradministrator, der ønsker at købe vigtige kontorartikler, jo mere information du har for at træffe dine beslutninger, jo bedre.

Og selvom en blyantspidser kan virke som et basisprodukt, er der mange faktorer, du skal overveje: tungt versus let brug, hvilken type blyant du skal spidse, om du har brug for en kraftig model til klasseværelser, eller om du har brug for en bærbar manuel slibemaskine hjælper dig igennem dagen, og listen fortsætter.

Selvfølgelig kan du bruge en kniv til at skabe det perfekte punkt, men hvorfor ikke bare stikke det kedelige skriveredskab ind i en klinge, der er tæt anbragt, der gør det samme, men med meget mindre indsats, og mindre risiko?

Nogle kan godt lide en nem og hurtig motoriseret mulighed, mens andre måske foretrækker en manuel slibemaskine, der giver lidt mere kontrol.

Hvad mere er, kan du gå efter en stil, der passer til de fleste, eller en, der har udskiftelige huller til flere blyant størrelser.

3 ting du bør overveje når du kigger på blyantspidsere

Blyantspidseren blev patenteret i midten af 1800-tallet og har siden erstattet og perfektioneret den gamle måde at spidse blyanter med en kniv på.

En blyantspidser giver dig mulighed for at få et perfekt blyantspids på få sekunder og fokusere din opmærksomhed på at fortsætte med at tegne eller skrive.

En blyantspidser er en enhed, der hovedsageligt tjener til at spidse blyantens bly, mens den former træet og fjerner rester.

De blev patenteret i 1800-tallet og har siden da erstattet den gamle måde at spidse blyanter på med en kniv.

#1 - Elektriske blyantspidsere vs manuelle blyantspidsere

Der er overordnet set to forskellige former for blyantspidsere; Manuelle og elektriske.

Begge har hovedsageligt den samme funktion, men de elektriske har en motor, som udfører arbejdet for dig; derfor, alt afhængigt af dine behov, kan det være det værd at investere i en elektrisk blyantspidser.

De er ofte dyrere, men kan også give dig mere komfort og hjælpe dig med at spare tid, især hvis du har hæmmet bevægelsesfrihed.

Det, der oftest betyder mest for kunderne, er, at deres blyantspidser spidser blyanterne præcist, hurtigt og uden at knække spidsen.

Den næstvigtigste ting er komfort, når du gør det, og dette vil i høj grad afhænge af produktets ergonomiske egenskaber eller i dets tilfælde effektiviteten af den elektriske motor.

Generelt vil en elektrisk blyantspidser være dyrere end en manuel, men afhængigt af dine brugsvaner kan det være en fremragende investering og ikke kun en luksusvare.

Manuelle blyantspidsere er dog generelt mere bærbare, selv med en opbevaringsbakke.

Manuelle blyantspidsere er også kendt som prismer, og er blyantspidsere med rene faste dele, generelt lavet af metal eller plast.

Blyanten stikkes ind i hullet og drejes i hånden, så bladet skærer det overskydende træ af og blyspidsen spidses.

Der er en anden type blyantspidser på markedet, som ikke er blevet fuldstændig erstattet af elektriske blyantspidsere.

Dette er den tidligere version af den elektriske blyantspidser og bruger den samme mekanisme, men i stedet for at bruge en elektrisk motor, skal du dreje et håndsving for at få det til at virke.

Disse modeller er faldet i popularitet, da de for det meste skal fastgøres sikkert til et bord eller en væg, og der skal påføres en masse kraft.

Det er dog stadig muligt at finde disse modeller på markedet, samt gamle eksemplarer, som nogle mennesker samler på for deres æstetiske eller historiske værdi.

Elektriske blyantspidsere begyndte at blive brugt i 1940’erne og er siden blevet mere præcise og funktionsrige.

De arbejder efter samme princip som de manuelle, men med en mere sofistikeret mekanisme drevet af en elektrisk strøm motor eller batterier.

#2 - Spånernes beholder

Alle de træ- og blyrester, som blyantspidseren efterlader, når blyanten spidses, kaldes spåner.

Man kan sige, at håndtering af dette affald er den kedelige del af at spidse blyanter, og ikke at have en lille beholder at dumpe det i, kan resultere i spildtid såvel som rod i dit arbejdsområde.

Mange modeller af blyantspidsere, både elektriske og manuelle, indeholder dette depositum, som du vil sætte stor pris på, især hvis du spidser meget ofte.

Det er rigtigt, at det at have en lille beholder på dit bord til at indsamle chips vil gøre jobbet, men der er altid en chance for, at den vælter og strøer din plads.

Af denne grund, selvom nogle af de bedste blyantspidsere i verden ikke indeholder dette tilbehør, kan det anbefales, at du overvejer at købe en model, der indeholder det.

Selvom du ikke har noget imod at nærme dig en skraldespand, hver gang du skal spidse dine blyanter, kan du godt undvære en beholder.

#3 - Bladet i blyantspidseren

Ethvert skarpt stykke metal kan skærpe en blyant, men ikke alle vil gøre det med kvalitet og frem for alt vil ikke alle gøre det i lang tid.

Derudover kan rust blive et risiko problem, ikke kun for dine blyanter, men også for dit helbred.

Den bedste anbefaling at komme med er, at du altid ser efter, at kniven eller bladet er lavet af rustfrit stål.

Dette vil sikre, at kanten holder længe, og at spidsen kommer skarpt frem, hver gang du sætter en blyant i, i stedet for at håndtere flere knækkede punkter, før du får en ordentlig en.

Derudover spilder du ikke værdifuldt materiale fra din blyant.

Et andet aspekt, som er vigtigt at nævne, er mekanismen i elektriske blyantspidsere, som i mange tilfælde er aftagelige og kan spidses, når de bliver sløve.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007