Computermus USB

Arbejder du meget ved computer i hverdagen? Så er det vigtigt med et godt tastatur og mus. Find lækre sæt af tastatur og mus på avXpertens store shop.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Computermus USB

Logitech mus USB (3 knapper) M90
Logitech mus USB (3 knapper) M90
Logitech mus USB (3 knapper) M90

Enkel at installere og bruge
God størrelse der passer til begge hænder

Læs mere Varen er på lager

Hvilken mus er den rigtige?

Her kan du se en video om hvordan du vælger en computer mus, der passer bedst til dig.

Computermus USB, alt i computermuse

En USB mus er et billigt, men meget praktisk hjælpemiddel, hvis du arbejder meget med en computer. Udviklingen har gennem de sidste mange år ændret sig, så der sælges færre stationære computere, men mange flere bærbare.

En bærbar computer er udstyret med en touchpad og to knapper, hvorfor en mus ikke er en nødvendighed for at anvende computeren.

Rigtig mange har dog stadig en mus, som anvendes sammen med en bærbar computer. En af grundene hertil er, at mange finder det hurtigere at anvende en mus end at anvende touchpaden. En del af forklaringen er måske også, at mange lærte at anvende en mus i forbindelse med den første computer – og denne var sandsynligvis stationær, hvorfor en mus var en nødvendighed.

Mange, der er vokset op med bærbare computere, kan anvende touchpad meget hurtigt og præcist, mens de fleste nok synes, at anvendelse af mus er meget hurtig, præcist og stabilt. Er du typen, der måske kun anvender en mus til opgaver, hvor du skal arbejde længe eller meget præcist, kan en billig USB mus fra vores sortiment være løsningen til dig.

Computermus med USB tilslutning er den sikre løsning

En computermus med USB tilslutning virker på samme måde, som et USB tilsluttet tastatur. Du sætter USB stikket i en ledig USB port på din computer – og det er samme fremgangsmåde på både en stationær og en bærbar computer – herefter installeres musen automatisk og er klar til brug på få sekunder.
Herefter behøver du ikke gøre andet end at nyde arbejdet med en lynhurtig og sikker mus, der lystrer dit mindste vink og letter dit arbejde på skærmen.

Computermus USB – mange modeller til alle formål

I vores sortiment finder du USB computermus i mange forskellige størrelser og farver. Vi fører små diskrete modeller, der er nemme at medbringe, såfremt du har en bærbar computer med i skole og ønsker en lille model, der ikke fylder meget i tasken.
Samme model er måske den helt rigtige til dig, der også ønsker komforten ved en god mus, når du har computeren med på ferien. Vi har i sortimentet disse små kompakte mus med automatisk ledningsoprul. Her trækkes ledningen ind i en lille lukket beholder, når musen ikke er i brug – og på denne måde er du sikret, at ledningen ikke filtrer sig sammen med andre ting, når du medbringer den i lommen, tasken eller kufferten.

Arbejder du meget med tegne-, grafiske eller fotoredigerings programmer, vil du sikkert have glæde af en lidt større mus. En ergonomisk mus i en størrelse, der passer til netop din hånd, er en stor behagelighed – og er næsten uundværlig – hvis du arbejder med en mus i længere tid ad gangen.
De fleste mus er udstyret med to knapper og en scrol-funktion, men vi fører også mus med fem og syv knapper. Disse kan programmeres efter eget valg, så du kan have de funktioner, du anvender mest, lige ved hånden.
Det er en stor hjælp at kunne indstille disse knapper til for eksempel at skifte side i et dokument, zoome ud eller ind, autoscrolle eller helt andre funktioner, der vil lette dit daglige arbejde med musen.
Mange af vores modeller er konstrueret, så de kan bruges med både venstre og højre hånd. Mange af modellerne er også med optisk sensor. Dette betyder, at musen kan arbejde på næste alle overflader, så du ikke er afhængig af at skulle medbringe en musemåtte – de kan arbejde på den bordplade, du har til rådighed.
Til meget krævende og præcist arbejde, kan du med fordel vælge en af vores modeller med indstillelig DPI følsomhed. Her kan du selv justere sporingsfølsomheden, så du opnår det perfekte resultat i forhold til præcision og hastighed – og det kan justeres løbende, så det altid passer til netop din arbejdsrytme og den opgave, der skal løses.

En USB mus er driftssikker og helt gratis i brug

I modsætning til mus, der anvender trådløse signaler eller Bluetooth, skal en USB mus ikke have separat strømforsyning i form af enten engangs- eller genopladelige batterier. En USB computermus får tilført den nødvendige energi fra computeren via det USB kabel, der forbinder musen med computeren. Dette forbrug er dog så småt, at det i praksis er uden betydning, så du skal ikke være nervøs for, at musen dræner computeren for strøm.

Har du først prøvet at arbejde med en stabil og hurtigt reagerende mus, vil du sandsynligvis sætte pris på både driftsikkerheden og de ikke eksisterende driftsudgifter. Det er nemlig stærkt vanedannende at bruge en USB mus – og mange undrer sig efterfølgende over, at de overhovedet har kunne leve uden.

Uanset om du leder efter en lille og smart mus, der kan bruges og medtages overalt eller en større mus, der signaliserer effektivitet og råstyrke – og samtidig ”ligger godt i hånden” i mange timer, kan du med fordel finde den i vores store sortiment af USB mus.

For mange computerbrugere er en mus en nødvendighed – og en USB computermus er en behagelig og hurtig reagerende nødvendighed. En stationær computer kan ikke anvendes uden en mus. Størstedelen af de computere, der sælges i dag er bærbare modeller. På disse er en mus ikke en nødvendighed, da touchpaden og knapperne på computeren kan anvendes. Skal du arbejde hurtigt, præcist og sikkert i forbindelse med arbejde eller spil, vil en mus dog være en stor fordel. Med en USB tilsluttet mus er du sikker på en hurtig og sikker reaktion uden nogen forsinkelser fra trådløse signaler. Se også vores udvalg af trådløse muse hvis du ønsker en løsning helt uden ledninger.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007