Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 20%

CR2354 batterier

CR2354 batterier tilhører knapcelle-familien, og bruges til en række mindre elektroniske apparater som fx mindre legetøj og fjernbetjeninger, samt armbåndsure. Vi har et bredt udvalg så du er sikret en god løsning og mange timers strøm.

Filtrér

Læs mere om CR2354 batterier

CR2354 batterier - effektive og holdbare knapcellebatterier

Her på siden finder du vores udvalg af CR2354 batterier, som er effektive og holdbare knapcellebatterier, der kan bruges i en lang række elektroniske apparater.

Der er mange mindre elektroniske apparater, som bruger batterier og især mindre apparater, som eksempelvis legetøj, fjernbetjeninger og ure, bruger ofte knapcelle batterier som eksempelvis CR2354 batterier.

Når mindre apparater skal bruge en konstant strøm i lang tid er denne type batterier yderst velegnede og de fås i mange størrelser, men ligner ofte hinanden til forveksling.

Det er dog ikke helt lige meget hvilken model af knapcelle batteri du vælger til din enhed, for selvom de ligner hinanden, så er de ofte forskellige i størrelsen og det kan derfor være en god idé at have et lille lager liggende af forskellige typer af batterier liggende.

Ofte har mange mennesker de mere gængse batterier som eksempelvis AA og AAA batterier liggende i skabet til hurtigt at udskifte brugte batterier med, men med batterier som eksempelvis CR2354 er ulempen at de sjældent skal skiftes og derfor kan det være let at glemme at have disse på lager.

CR2354 batterier er derfor ofte gode at have liggende i skabet, så du altid har et nyt batteri liggende klar, hvis fjernbetjeningen til bilen pludselig ikke virker længere.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal kigge efter når du køber CR2354 batterier, kan du læse med herunder, hvor vi har samlet lidt informationer om det lille og effektive batteri.

5 ting du bør vide før du køber CR2354 Batterier

CR2354 batterier er knapcelle batterier med helt specifikke dimensioner og ydelse, og det er let at forveksle med andre knapcelle batterier, som ligner det til forveksling.


Herunder har vi samlet lidt information om CR2354 batterier, så du kan komme godt igang med at finde det rigtige batteri til din enhed eller apparat.

#1 - Størrelse på CR2354 Batterier

Størrelsen på CR2354 batterier er helt unik for lige netop denne model, og selvom du måske ikke kan se forskel med det blotte øje på et CR2032 og et CR2354 batteri, så er der få millimeter til forskel, hvilket kan have afgørende betydning for om batteriet passer ned i holderen i din enhed.

Modelbetegnelsen for batteriet angiver samtidig batteriets dimensioner og angiver samtidig den såkaldte IEC betegnelse.

Betegnelsen CR er en IEC (International Electrotechnical Commission) betegnelse og er den samme betegnelse for knapcelle batterier i hele verden.

Det er dog værd at bemærke at nogle batteriproducenter bruger deres egne betegnelser og du kan derfor godt finde knapcelle batterier der er betegnet som DL2354 i stedet for CR2354, og du kan sagtens bruge et sådant batteri, så længe at tallene er de samme.

Tallene er nemlig det der fortæller dig hvad batteriets dimensioner er.

CR2354 batterier fortæller således med modelnavnet at batteriet er 23mm. i diameter og 5,4mm. i højden.

De første to tal i modellen angiver således diameteren i millimeter og de sidste to angiver højden i mm.

Tallene angiver altid størrelsen på batteriet, uanset om der er tale om CR2016, CR2032 eller en anden model, og samtidig også uanset hvilke bogstaver der står foran.

Du vil dog oftest kunne finde CR betegnelsen et sted på pakken med batteriet, selvom det evt. hedder eksempelvis DL2354, her er DL blot Duracells benævnelse af batteriet.

Hvis du er i tvivl om det faktisk er et CR2354 batteri du har brug for, kan du altid måle efter med et skydelære, ved at måle dimensionerne på holderen til batteriet.

#2 - Spænding i CR2354 Batterier

CR2354 batterier er små og effektive batterier der er gode til apparater der kræver en konstant svag strøm over lang tid.

Batterierne har en meget lang levetid, hvorfor det ofte kan være svært at huske hvad type batteri der er brug for i apparater der bruger CR2354 batterier.

Batterierne vejer kun ca. 5,7 gram og er derfor gode i mindre apparater, som eksempelvis fjernbetjeninger, legetøj, fjernstyrede enheder, alarmer, ure og bilnøgler, fordi batteriet ikke vejer særlig meget og samtidig er lille i størrelsen.

Spændingen i CR batterier generelt set ligger mellem 1,5 og 3V, og i et CR2354 batteri er spændingen på 3 V.

Batterierne har trods den lille størrelse en kapacitet på 560 mAh, og kan bruges i et meget bredt temperaturområde, fra -30 grader til +85 grader celsius.

Det er vigtigt at du er opmærksom på hvilken spænding det pågældende apparat er beregnet til at fungere ved, da du ellers kan risikere at skade apparatet.

Nogle apparater er beregnet til at fungere ved 1 V og hvis du sætter et 3V batteri i disse, kan apparatet blive ødelagt eller funktioner kan udeblive.

Der er forskel på de forskellige elektroniske enheder som drives af knapcelle batterier, som eksempelvis CR2354, nogle er bedre til at håndtere forskellige spændingsniveauer end andre.

CR2354 batterier er som udgangspunkt Lithium batterier og denne type batterier er generelt set lidt dyrere end andre typer batterier, men de er til gengæld meget gode til at holde spændingen, og skal derfor ikke skiftes så ofte.

#3 - CR2354 Batterier til genopladning

Der findes CR2354 batterier som kan genoplades, men for langt størstedelen af CR2354 batterier på det danske marked gælder at det er engangsbatterier, som ikke er beregnet til genopladning.

Almindelige CR2354 batterier har en kapacitet på 560 mAh, og kan holde meget længe, men ikke oplades, forsøger du alligevel kan du risikere at opladeren bliver ødelagt, eller at batteriet eksploderer, og det skyldes lithium teknologien.

Et genopladeligt batteri af typen CR2354 er lavet i den teknologi der kaldes Lithium-Ion og har ofte kun en kapacitet på ca. 60 mAh, derfor har de ikke så lang en driftstid og skal oplades oftere.

Det vil kræve en særlig lader at oplade disse batterier, men du kan godt finde dette forskellige steder.

Inden du lader på et CR2354 batteri bør du derfor sikre dig at det er beregnet til opladning, og at du har en egnet oplader til formålet stående klar.

Under alle omstændigheder kan det være en god idé at have et par ekstra batterier liggende, så du kan sætte et opladet batteri i apparatet, mens det flade lader op.

Når du genoplader et genopladeligt batteri bør du ligeledes sørge for at du ikke lader det helt op til 100% og heller ikke aflader det til 0%, det har lithium-ion batterier nemlig ikke godt af.

Såfremt du lader dine genopladelige batterier korrekt, vil de ofte kunne holde til et sted mellem 500 og 1000 ladecyklusser, før de begynder at miste deres effekt og evne til at holde strøm.

#4 - Korrekt opbevaring af CR2354 Batterier

Selvom et CR2354 har en meget lang levetid og holdbarhed, så kan du ikke have batterierne liggende i skabet til evig tid.

Der sker nemlig en lille afladning af batterierne mens de ligger i skabet.

Denne afladning er ikke noget der sker hurtigt, men stille og roligt over tid, du kan dog sørge for at opbevare CR2354 batterierne køligt og tørt, da det kan mindske afladningen.

Det er altid godt at have et ekstra eller to batterier liggende i skabet, så du er sikker på at kunne skifte batteri i fjernbetjeningen eller bilnøglen, når behovet opstår, men det kan altså sjældent betale sig at køb ind så du har til flere år ad gangen.

#5 - Miljøvenlighed for CR2354 batterier

Uanset hvordan man vender og drejer miljøvenligheden, så er batterier ikke et miljøvenligt produkt, MEN du kan sagtens finde batterier der er mere skadelige end batterier med Lithium teknologien.

CR2354 batterier bliver i dag lavet med meget mere miljøvenlige materialer end de gjorde tidligere, og der bruges eksempelvis ikke kviksølv og andre skadelige stoffer i produktionen af disse batterier længere.

Der er tænkt en stor grad af genanvendelighed ind i batterierne, således at langt de fleste af batteriets komponenter kan genanvendes, hvis de altså bliver sorteret korrekt, når de bliver smidt ud.

Samtidig holder batterierne længe og det er derfor ikke nødvendigt at udskifte disse så ofte, som med andre batterityper.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007