avXperten

Digital til analog Converter (Kompakt DAC) Deltaco

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo Februar)

Smart Digital til Analog converter der konverterer dit digitale lydsignal til et analogt signal.

Mange foretrækker at lyden fra deres DVD eller BlueRay eller hvis de ser film i fjernsynet køres gennem deres HiFi-anlæg for at give et bedre lydbillede i nogle bedre højtalere end den der er indbygget i ens TV.

Men med flere og flere digitale apparater, som afspillere og også selve TV’t, så kan det være et problem at koble det nye digitale udstyr til det analoge HiFI-anlæg.

Men en Digital til Analog Converter, kan du ment og enkelt konvertere den digitale lyd fra din BlueRay afspiller eller fra dit nye TV til analog lyd du kan sende ind i din forstærker eller HiFi-anlæg og stadig udnytte de gode højttalere du har.

En Digital til Analog Converter er utrolig nem at bruge. Du fører den digitale lydkilde ind i den ene side, med et optisk eller et coaxialt lydkabel og kan så trække den analoge lyd i den anden side via de 2 phono stik eller et mini jack stik.

Udnyt dit den gode lyd i dit HiFi-anlæg selvom dit TV eller afspiller kun har digitale lydudgange med en praktisk lille Digital til Analog Converter også kaldet en DAC.

Specifikationer:
- Digital til Analog Converter (DAC)
- Input: Optisk / Coaxial
- Output: Phono / Mini Jack
- 32, 44.1, 48 and 96kHz sample rate of 24 bits
- Strøm via USB kabel (0,7m kabel medfølger)
- Strøm: 5V – 1A (adapter medfølger ikke)
- Mål (BxDxH): 74x57x21mm
- Farve: Sort

Varenummer: 12153

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort