avXperten

Retro DAB+ Radio (DAB+/FM) - TFT Display - Sort

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Retro DAB+ Radio (DAB+/FM) - TFT Display - Sort

Super moderne DAB+ radio i rent moderne design, der stadig har en nutidig Retro fremtoning.
Denne DAB+ Radio har et lækkert indbygget TFT display, så du nemt kan få alle de ekstra informationer, der kan sendes ud sammen med DAB-signalet. Informationer, som hvilket program eller nummer lytter du til lige nu, hvad næste indslag er osv., vises i det lækre 2,4’’ farve display.

Med denne DAB+ radio kombinerer Denver det klassiske moderne retro-look med det moderne bruger interface for at opnå det bedste fra begge verdener.

Med de digitale DAB-kanaler kan du tage flere forskellige radiokanaler end på det traditionelle FM-frekvensbånd. Det nye DAB+ frekvensbånd understøtter endnu flere kanaler end det traditionelle frekvensbånd.
Et langt større antal kanaler betyder, at der på DAB+ radio findes langt flere specialiserede radiokanaler, så du kan finde DAB+ kanaler, der beskæftiger sig præcist med dine interesser.

DAB+ radioen har indbygget teleskop antenne, så du har mulighed for trække den ud, hvis der er behov for det.
Denne DAB+ Radio har indbygget ur og alarm.

Der er en lydudgang til høretelefoner eller du kan anvende denne udgang til at tilslutte DAB+ radioen til et eksisterende anlæg, hvor du måske har nogle kraftigere højtalere.

DAB+ Radioen tilkobles den medfølgende 230V adapter. Den kan også tilkobles via 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

Denne DAB+ Radio fra Denver er udført i et utroligt lækkert design. Den sorte ramme og de 2-tonede grå nuancer på selve fronten, får denne DAB+ radio til at fremstå, som et High End produkt. Knapperne og placeringerne af disse er harmonisk og passer ind i det overordnede design. Overfladen har et lækkert og blødt look.

Hvis den sorte ramme giver for stor en kontrast til din smag, så har vi her på siden også samme model, hvor rammen er udført i mørkere grå nuance.

Specifikationer:
- DAB+ Radio med indbygget FM-radio
- Indbygger 2,4’’ TFT farveskærm
- Indbygget clockradio med vækning
- Effekt: 1W RMS audio output
- 20 skridts elektronisk volumenstyring
- Tilslutning: 230V (adapter medfølger) / 4 x AA-batterier (medfølger ikke)
- 220x170x110 mm
- Vægt: 720 g
- Farve: Sort / Grå – Soft-look

Varenummer: 13139

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort