avXperten

DVB C Modtager

Med en DVB C modtager kan du både modtage flere kanaler og samtidig se fjernsyn i High Definition. DVB C står for "Digital Video Broadcasting Cable". Det er den europæiske standard for transmission af digitalt TV via kabelnettet. Med en DVB-C modtager får du mulighed for at kunne se eksempelvis Stofa, Yousee og de digitale gratiskanaler via dit kabel TV. I de fleste nyere fjernsyn er der indbygget DVB C modtager, som enten understøtter videoformatet MPEG-2 eller MPEG-4. Hvis ikke dit TV understøtter MPEG-4, kan også det løses ved hjælp af en DVB C receiver.

DVB C Modtager til digitalt TV - Se her!

DVB (Digital Video Broadcasting) er et konsortium af verdens førende digitale tv- og teknologivirksomheder. Herunder kan nævnes producenter, softwareudviklere, netoperatører og tv-stationer. De har indgået en fælles forpligtelse om at lave en videostandard, der kan benyttes til transmission af digitalt tv via kabelnettet.

Med en digital TV boks kan du modtage alle de kanaler, der følger med i din TV pakke. Du kan også se High Definition TV på dit kabel TV. Kort sagt betyder det, at du ved hjælp af en DVB C modtager kan bruge dit kabel TV til at se digitalt fjernsyn. På den måde skal du ikke købe nyt fjernsyn, fordi der er kommet digitalt TV-signal. Hidtil har det primært været udbydere som Yousee og Stofa, der har udsendt digitalt TV via kabelnettet. I dag er der et stort marked og udbud af forskellige produkter, hvis du benytter en med DVB-C modtager.

Fordele ved DVB C boks

Fordelene ved at benytte en DVB C boks og se digitalt kabel-TV er mange. Analoge kanaler fylder mere i sendenettet og har ikke så høj billed- og lydkvalitet som digitalt TV. Der er altså plads til flere kanaler i sendenettet, hvis du i stedet for ser digitalt TV via en DVB C modtager.

Kvaliteten stiger også fra normal analog kvalitet til knivskarpe billeder i High Definition. Hvis du ikke har en fladskærm med indbygget digital TV boks, eller du har et ældre fjernsyn med billedrør, er der stadig mulighed for, at du kan se digitalt TV. Ved hjælp af en DVB C modtager kan du modtage de samme kanaler, som hvis du havde et kabel-TV eller et nyt fladskærms-TV. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt dit fjernsyn lever op til moderne standarder for digitale signaler eller kabel-TV. Det er et problem, som en DVB C tuner hurtigt kan løse for dig. Du kan bare læne dig tilbage og se lige præcis de kanaler og programmer, som du har lyst til.

Fra kabel-TV til digitalt antenne-TV

Når man har kabel TV er det ofte fordi, man abonnerer på en eller flere TV pakker, der er tilknyttet kabelnettet. Med kabel TV blev fjernsynssignalet for første gang ført fysisk ind i fjernsynet i stuen. I dag er kabelanlæg primært det, som hedder stikledningsanlæg, hvor der går et kabel ud til hver lejlighed i et kompleks, der har kabel TV. Inden 1989 trak alle lejligheder i bygningen på samme ledning, og før det havde man luftbårne TV-signaler via stueantenner. Den store fordel ved indførelsen af kabel-TV var, at folk ikke længere skulle opleve forstyrrelser på antennen, der hele tiden skulle rettes til. Derudover betød introduceringen af kabel-TV, at forbrugeren blev tilbudt et hav af kanaler, som man ikke tidligere havde adgang til. Netop det var i mange år kabel-TV’ets triumf, indtil man gik over til digitalt antenne-TV.

DVB C receiver er en nem og økonomisk løsning

En DVB C modtager gør hverdagen lidt mere lækker. Det er altid fedt, når en enkel teknologi kan gøre fjernsynsoplevelsen bedre rent auditivt og visuelt. Det bliver kun endnu bedre af, at udbuddet af kanaler og programmer samtidig boomer, og du har mange flere muligheder. Samtidig med det, er det mere økonomisk overkommeligt at få en DVB C receiver end at købe et spritnyt digitalt HD TV. Vores kunder elsker høj kvalitet, og høj kvalitet er lige præcis, hvad du opnår med både kabel- og digitalt TV. De gammeldags stueantenner med luftbåret signal er heldigvis blot historie, og i dag kan man nemt og bekvemt installere alle sine kanaler, hvis man ser kabel- eller digitalt TV. Normalt kræver det bare, at du søger efter kanalerne på din DVB C modtager, enten ved at lede efter en bestemt frekvens, eller ved at indtaste et netværks-id.

Find din DVB C modtager hos avXperten

Hos avXperten har vi et flot udvalg af DVB C modtagere til digitalt TV, og vi glæder os meget til at dele vores glæde med dig. Du kan se alle vores modeller her på hjemmesiden og bestille dem online med det samme. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om DVB C modtagere og få tips til en TV-løsning, der passer godt til dig. Vores professionelle team har sørget for at finde det bedste af det bedste til dig, og vi sender det naturligvis hjem til dig eller dit lokale posthus - alt efter hvordan du gerne vil have det.

E-mærket

 

Betalingskort