DVD Case / CD Lommer

Med et DVD case eller CD lommer fra avXperten holder dine diske længere. Stort udvalg af tilbehør til DVD og CD, som fx tusch til at skrive på disken.

Læs mere om DVD Case / CD Lommer

  Beskyt dine CDer og DVDer med praktiske lommer

  Selvom meget foregår digitalt i dag, så har mange af os stadig CDer og DVDer. Især hvis det er nogle, du selv har brændt, så vil du mangle noget at opbevare dem i. Det er ikke praktisk at lade dem ligge, som de er, da du vil opleve, at de nemt får ridser og bliver beskadigede. Hvis der kommer for mange ridser, så vil din afspiller få svært ved at læse dem. Der er heldigvis en nem løsning; CD-lommer og DVD cases.

  CD lommer og DVD cases er praktiske, da de yder optimal beskyttelse til dine CDer og DVDer og samtidig ikke fylder meget. Du kan nemt have dem liggende eller stående der, hvor det passer dig bedst, og så længe CDerne er i lommerne, så sker der ikke noget med dem. Du kan hurtigt finde den CD eller DVD, du leder efter, da omslagene er gennemsigtige. Det bliver altså ikke meget mere besværligt, og så er du sikker på, at dine CDer og DVDer altid kan afspilles. Du mister derfor ikke det indhold, som diskene indeholder, i og med de er beskyttet mod ridser. Det kan også være praktisk, hvis du skal transportere dine CDer og DVDer. På den måde behøver du nemlig ikke at være lige så opmærksom på, hvor du ligger dem, da de vil være beskyttet af lommen/casen.

  DVD cases og CD lommer

  CD lommerne fylder ikke meget og er en nem og praktisk opbevaring af dine CDer. Hvis du ønsker en anden løsning, så kan du for eksempel vælge en DVD case. Som navnet antyder, er det et omslag, som du klapper sammen. Du kender det sikkert fra dine film eller spil, der som regel også kommer i en case. Hvis du køber en case til dine DVDer, så har du mulighed for selv at indsætte dit eget DVD cover. På den måde kan du hurtigt få et overblik over dine DVDer så du nemt kan finde lige den, som du leder efter.

  Du kan sagtens kombinere DVD cases og CD lommer. Det vil være forskelligt, hvad du foretrækker, og i nogle tilfælde vil du måske købe CD lommer, mens det i andre tilfælde er mere praktisk med en case. Du kan nemt prøve dig lidt frem, indtil du finder den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. Det vil også komme an på, hvordan du ønsker at opbevare dine CDer og DVDer. Det afhænger blandt andet af, om de skal stå på en hylde, ligge i en skuffe eller noget andet.

  Optimal beskyttelse af dine CDer og DVDer

  Uanset hvilken form for etui, du vælger til dine CDer og DVDer, så har både lommer og cases den samme funktion. De beskytter dine CDer mod ridser og andre former for skader, som nemt kan opstå, hvis de får lov til at ligge frit uden nogen form for beskyttelse. Når du har dine CDer og DVDer i en lomme eller en case, så skal der noget mere til, før der sker skader. Du forlænger dermed levetiden på dine CDer, og er sikker på at have dit indhold i lang tid. Selvom CD lommerne ikke er specielt tykke, så kan du være sikker på, at dine CDer får den beskyttelse, som de har brug for. Du behøver med andre ord ikke at være bekymret for ridser, mens CDerne befinder sig i lommerne.

  Udover beskyttelse, så er det også ganske praktisk at opbevare CDer og DVDer i enten lommer eller cases. Du vil formentlig få et langt større overblik over dine CDer, da du kan ligge dem samlet, uden at de ligger og ridser hinanden. Du kan også nemt tydeliggøre, hvilken CD eller DVD, der er tale om. Du kan enten bruge de særlige CD og DVD-tusser, som er lavet til at skrive på den slags, eller du kan indsætte et CD- eller DVD-cover. Du har dermed også mulighed for at gøre dine CDer og DVDer personlige, da du kan lave dit helt eget cover, som du kan få til at passe både i lommen eller i en case. Det er altså slut med at bekymre sig over ridser og skader. Dine CDer og DVDer får lang levetid, så du får glæde af dem i langt længere tid.
  Hvis du har børn, så vil du også kunne få glæde af CD-lommer og cases. Det kan for eksempel være, at du har lavet en CD til brug på børneværelset, og her vil det især være praktisk med en god og sikker opbevaring. Nogle børn er måske ikke lige så forsigtige med CDerne, som du selv ville være, da de ikke lige ved, at de nemt kan blive ridsede. Derfor er det praktisk at have dem i CD lommer, hvor børnene selv kan tage den CD eller DVD frem, som de skal bruge, og kan lægge den CD tilbage, som de netop har brugt. CD lommerne er nemme at anvende af alle, så både børn og voksne kan få glæde af fordelene. Lommer og cases beskytter også mod fedtede fingre og gør det nemmere at flytte uden at bekymre sig om at sætte fingrene på diskene.

  Hvis du vil sikre dig, at dine CDer og DVDer ikke bliver ridsede og beskadigede, så kan du opbevare dem i CD-lommer eller DVD cases. Det smarte er, at du har bedre styr på dine CDer og DVDer, og samtidig sikrer du dem optimal beskyttelse. Ridser og andre skader kan betyde, at computere og andre afspillere ikke kan læse dine CDer eller DVDer, og derfor er det en god idé at opbevare dem i en lomme, som beskytter dem. Der findes forskellige slags, som alle har den samme overordnede funktion. Du kan med et smart ekstern DVD drev afspille og brænde dine helt egne DVD- og CDer så du kan fylde din DVD- og CD lomme op med hjemmelavet underholdning.


   

   

  Betalingskort

   

   

   

  Samlet score: 4.7 af 5

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Dag-til-dag levering
  Alle hverdage, året rundt
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  60 dages returret
  Vi hjælper altid!
  E-mærket
  Godkendt siden 2007