avXperten

HDMI EDID Emulator (m/Learning) - Deltaco

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo September)

HDMI EDID emulator med indlærings funktion. Opløsning på 4096x2160 ved 60Hz samt understøttelse af HDCP, HDMI 1.3 / 1.4 / 2.0.

Deltaco HDMI EDID emulator med Learning til EDID / DDC relaterede problemer.

  • Lære/Huske funktion
  • HDMI 1.3 / 1.4 / 2.0
  • Maks. Opløsning: 4096x2160 ved 60Hz
  • HDMI 3D, Deep Color, CEC og HDCP kompatibel
  • Understøtter Dolby True HD og DTS HD Master AudioDenne EDID emulator er til brug med enheder, der sammenkobles med HDMI kabler.

Undgå format forvirring
Moderne elektronik som computere, skærme, projektorer, tv-bokse, forstærkere og lignende sender sammen med video og audio-signaler et såkaldt EDID signal.

EDID står for Extended Display Identification Data og det kan fx være informationer omkring hvilken opløsning signalet skal sendes i, om signalet er 4:3 eller 16:4, hvilket billed- og lydformat signalet har, hvilke standarder signalet skal opfylde og meget mere.

Problemer kan opstå, hvis man har udstyr, der ikke sender disse EDID-informationer eller hvis mange forskellige slags enheder koblet sammen, der ikke ”snakker” sammen. Eksempelvis kan man opleve at nogle grafikkort i computere ikke sender signal, hvis de ikke modtager EDID-informationer fra monitoren, og i et sådant tilfælde vil man opleve sort skærm.

Der kan også opstå problemer hvis en computer har tilsluttet flere skærme med forskellige opløsninger, men kun modtager EDID-informationer fra den ene af enhederne. I dette tilfælde vil computeren sende samme oplysninger til alle tilsluttede monitors uanset deres respektive specifikationer.

HDMI EDID emulator løser problemet
Løsningen er at benytte en EDID emulator som denne HDMI EDID emulator fra Deltaco.

Den lille adapter indsætter mellem dine kilder - eksempelvis mellem computer og skærm, og på den måde sikres, at EDID informationer kommer med og du undgår du de problemer der kan opstå.

Perfekt til brug med Splitter
Ligeledes kan der opstå problemer hvis man benytter en HDMI splitter til at dele et signal ud til flere skærme med forskellig opløsning.

Denne blanding af informationer vil forvirre EDID systemet, og computeren vil have svært ved at vide præcis hvilke informationer den skal sende ud til de respektive enheder. Det problem undgår du med en EDID emulator.

EDID emulatoren lærer indstillinger
Denne EDID emulator kan også gemme EDID til en skærm.

Adapteren kan enten sende standard EDID informationer, eller den kan indstilles til indlæringstilstand hvor den fodres med EDID informationer fra den tilsluttede enhed.

Der medfølger manual med omhyggelige instruktioner.

Til enheder med HDMI tilslutning
Denne HDMI EDID emulator understøtter HDMI 1.3 / 1.4 / 2.0 og opløsninger mellem 480p - 4096x2160 ved 60Hz.

Tilslut adapteren til kilden, og tilslut det HDMI kabel, som skal bruges mellem kilden og skærmen. Så er du sikret mod EDID problemer.

HDMI EDID emulatoren fylder blot 24 x 43 x 10 mm.

Produktinfo:
Type: HDMI EDID Emulator med Learning
Stiktype 1: HDMI (Han) Input
Stiktype 2: HDMI (Hun) Output
Bredde (mm): 24
Dybde (mm): 43
Højde (mm): 10
Farve: Sort
Max opløsning: 4096 x 2160 ved 60Hz
HDMI version: 1.3 / 1.4 / 2.0

Varenummer: 15748

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg