avXperten

Digital Energimåler (230V) Valueline

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Smart monitor, der kan måle dit energiforbrug. Måleren giver dig et indblik i dit energiforbrug både faktisk og akkumuleret.

Denne digital energimåler fra Valueline understøtter enheder på op til 3600W.

Med en digital energimåler kan det blive meget nemmere at reducere strømregningen. Energimåleren skal blot sættes i en stikkontakt. Derefter måler den strømforbruget på de apparater, der er tilsluttet stikkontakten.

Du kan tilslutte og måle enheder med en effekt på op til 3.600 W.

Måleren giver dig et indblik i dit energiforbrug både i i realtime og akkumuleret. Måleren har mange forskellige parametre, som alle hjælper med at spare penge på elregningen.

Denne digitale energimåler måler spænding, strøm, effekt, frekvens og effektmåling og giver dig et detaljeret indblik i dit energiforbrug.

Energimåleren har et let aflæseligt LCD-display med urfunktion. Her kan du aflæse den akkumulerede kWh, brugstid og opladning. Du kan direkte indtaste prisen for strøm i dit område og dermed få en ide om hvad den specifikke enhed koster i brug. Du har mulighed for at indtaste 2 forskellige priser pr. kWh.

Dette kan give gode hints om, hvor i husholdninger der forsvinder unødig strøm. Også ved elektriske enheder som fx TV og computer kan man blive overrasket, over hvor meget strøm der bruges, også når enheden står på stand by.

En energimåler kan ligeledes også fortælle om apparater er ved at være forældede og derfor bruger for meget strøm. Alt i alt en god måde at spare penge på elregningen.

Energimåleren er børnesikret for maksimal sikkerhed.

Specifikation:
- Anvendelse: Indendørs.
- Spænding: 230 V AC.
- Antal stik: 1.
- Sokkel type: F (CEE 7/3)
- Effekt: 3600 W.
- Stik type: Schuko / Type F (CEE 7/7).
- Strøm: 16 A.
- Måler: Spænding (V), frekvens (Hz), ampere (A), effektfaktor (PF), faktisk strømforbrug (W), akkumuleret strømforbrug (W), brugstid og strømudgifter.
- Batterier: 3x LR44 (medfølger ikke).

Varenummer: 15393

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg