avXperten

2TB Ekstern harddisk USB 3.1 - ADATA (Sort)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Adata HD650 Ekstern harddisk i sort design med slagabsorberende gummibelægning til dig, der sætter pris på funktionalitet og sikkerhed. Adata ekstern drev med USB 3.1 Gen 1 og plads til 2TB data.

Med denne eksterne harddisk kan du let tage dine data med dig og lave back-up på dine data. Den eksterne harddisk strømforsynes via USB tilslutningen.

Adata HD650 er en virkeligt solid og velbeskyttet ekstern harddisk. Dens slagabsorberende gummibelægning og trelags konstruktion gør den ekstremt slidstærk.

Adata HD650 har USB 3.1 Gen1 hastigheder og en LED indikator, der signalerer brug. USB 3.1 giver overførselshastigheder på helt op til 5 Gbps. Hvis du ikke har en USB 3.0 port på din pc kan den også tilsluttes USB 2.0.

En ekstern harddisk kan også bruges til backup eller sikkerhedskopiering. Sikkerhedskopiering af dine data kan være en god idé i dag, hvor man ofte har sin computer med rundt mange steder, og hvor man gemmer mange uerstattelige ting som familiebilleder og vigtige dokumenter på sin computer.

Med en ekstern harddisk kan du også tilføje ekstra lagerplads til din computer. En ekstern harddisk fungerer ligesom en USB nøgle. Den eksterne harddisk tilsluttes en USB port, og herefter bliver den automatisk installeret, og er klar til brug. Ægte Plug & Play.

Størrelse (B x D x H): 81 x 121 x 21 mm.

Specifikation:
- Størrelse (B x D x H): 81 x 121 x 21 mm.
- Egenskaber: Ridsesikker, anti-chok silikone-ydre skal, stødsikker, LED statusindikator.
- Enhedstype: Ekstern harddisk (bærbar).
- Farve: Sort.
- Tilslutning: 1x USB 3.0.
- Kapacitet: 2 TB.
- Harddisk: 2,5 tommer.
- Driftstemperatur: 5 - 50 grader C.
- Vægt: 201 g.

Varenummer: 14728

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg