Fedtfjerner

Fedtfjerner er rensemiddel til komfur og ovn. Det kan være svært at fjerne fastbrændt mad fra ovn og komfur. Her kræves der effektivt fedtrensemiddel.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Fedtfjerner

Effektiv fedtfjerner til beskidte overflade og køkkenenheder

Har du nogle fedtpletter som du har svært ved at komme af med?

Så kan det være at du har brug for noget effektivt fedtfjerner, der kan hjælpe dig med at fjerne de hårde pletter der har bidt sig fast i køkkenet.

Det kan være at det har været et stykke tid siden at du sidst har gjort rent i køkkenet, hvor der så har været en ophobning af fedt og skidt på bordet eller i dine køkkenenheder.

Så kan det være meget svært at få skidtet væk med knofedt alene, og her kan det så være en fordel at have en effektiv fedtfjerner til rådighed.

Så du ikke skal bruge nær så meget tid eller kræfter på at få skrubbet det rent.

Det giver dig mere tid til dig selv, da din fedtfjerner gør rengøring både hurtigere og mere effektiv, og du sikrer dig et renere køkken, som du kan være stolt af.

Hvis du laver meget mad på komfuret, så kender du nok at maden har en tendens til at sprøjte lidt over det hele, hvilket hurtigt kan komme til at sidde fast, hvis du ikke får det tørret op med det samme.

Det samme gælder din ovn, hvor det kan være let bare at smide en pizza deri for noget hurtigt aftensmad, men hvor du måske ikke har husket at lægge noget underlag ind.

Så kan det hurtigt dryppe saft og rester ned i bunden af ovnen, hvor det hurtigt kan brænde sig fast, hvilken ovnen ikke vil have godt af i længden.

Her kan fedtfjerneren hjælpe dig med at blødgøre de hårde pletter og skidt, så du har lettere ved at fjerne det.

3 Ting du bør overveje når du skal købe fedtfjerner

Hvis du har nogle stærke fedtpletter som du gerne skal have fjernet, så kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få den rette type fedtfjerner til arbejdet.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig for bedre at vurdere hvilken fedtfjerner, der bedst kan fjerne dine pletter.

#1 - Fedtfjerner kan bruges til utallige ting

De fleste af os ved at det sted, hvor du sikker mest har brug for at fjerne fedt er i køkkenet, hvor meget af madlavningen står på.

Her vil du ofte have brug for at bruge forskellige fedtprodukter, om det så er magarine til stegning eller bare når du laver noget bacon på panden, så kan der hurtigt opstå fedtpletter.

Det kan være svære at fjerne, især hvis de har fået lov til at sidde i lidt tid, hvilket vil både være uhygiejnisk og ikke se særlig pænt ud i køkkenet.

Det kan også være at du har spildt kaffe eller skal have fjernet andre sejlivede pletter rundt omkring i boligen, hvor en godt fedtfjerner kan hjælpe dig.

Hvis den tidligere beboer af boligen har været storryger, så kan det hurtigt sætte sig forskellige stedet i form af nikotin-pletter, der kan være rigtig svære at fjerne.

Her kan fedtfjerneren hjælpe, da det går helt ind og hjælper med at opløse de bindende dele af pletterne, så du vil have lettere ved at skrubbe dem af efterfølgende.

På den måde kan du få fjernet alle de hårde nikotin-pletter, og dermed få fjernet den hængende lugt af cigaretrøg fra boligen.

Der er mange forskellige situationer, hvor det er en fordel at have en god fedtfjerner, og du bør derfor have en stående derhjemme, så du er sikker på at have redskaberne i orden, når du skal have gjort rent.

#2 - Mængden af fedtfjerner du har brug for

Når du skal bruge fedtfjerner, så kan der være en del forskel på hvor store mængder du har brug for.

Det kommer an på om du er god til at gøre rent i køkkenet regelmæssigt eller efter du er færdig med maden, hvor der ikke vil være så stor chance for at fedtpletterne sidder fast.

Hvis du ikke gør rent så ofte, så kan pletterne have mulighed for at kunne sætte sig bedre til overfladen, hvor de kan være besværlige at få fri efterfølgende.

Det vil nok resultere i at du vil have et større forbrug af fedtfjerner, da du kommer til at bruge en større mængde end ellers.

Alt efter hvor stort et forbrug du har af fedtfjerner, så kan det være en fordel at have en større mængde til rådighed for dig, så du ikke løber tør når du mindst venter det.

Eksempler på størrelser af fedtfjerner:

  • 500 ml
  • 750 ml
  • 1 l

Du kan få fedtfjerner i en række forskellige størrelser, så du kan være sikker på at kunne have en god mængde stående derhjemme til, når du skal have gjort rent.

#3 - Fordele ved at bruge fedtfjerner

Fordelen ved fedtfjerner over almindeligt sæbe eller varmt vand er at det går bedre ind og forstyrre bindingen mellem fedtcellerne, så de opløses meget lettere end ellers.

Du kan få fedtfjerner enten i form af en spray, hvor du kan let spraye fedtfjerneren på pletterne, hvor den kan sidde i et stykke tid for at opløse pletterne, eller du kan få dem i en væskeflaske, hvor du kan påføre det på en skuresvamp.

Det gør det lettere for dig at kunne komme pletterne til livs, da skuresvampen vil være god til de mindre pletter på overflader, mens at sprayen er bedst at bruge inden at du begynder at skrubbe fedtet væk.

På den måde kan du sikre dig en ren og flot bolig, som du kan være stolt over at vise frem.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007