Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Fjernbetjeningsholder

Fjernbetjeningsholder i flot design til at holde styr på alle dine fjernbetjeninger. Slip for fjernbetjeninger der roder med en holder i et smart design.

Læs mere om Fjernbetjeningsholder

Fjernbetjeningsholder - Stilfulde og effektive opbevaringsmuligheder

Hvis du har et fuldt fjernsynssetup i din stue med tilhørende DVD-afspiller, TV-boks, surroundsound system, konsoller osv., så vil du sikkert hurtigt opleve at du pludseligt har en del fjernbetjeninger til de forskellige enheder.

Det kan komme til at fylde en del rundt omkring i stuen, hvor de mange fjernbetjeninger bruger meget plads på kaffebordet eller hjørnebordet.

Den plads vil du nok helst have mulighed for at kunne bruge på noget andet, som f.eks. hvis du har gæster og skal bruge ekstra plads til forskellige anretninger.

Her kan en fjernbetjeningsholder være en god investering, da du her får en fin opbevaringsholder til dine fjernbetjeninger, så du let har et bestemt sted, hvor du kan placere dine fjernbetjeninger når du ikke skal bruge dem.

Det giver dig et bedre overblik over din stue, dine fjernbetjeninger og du får mere plads på dine border, da fjernbetjeningerne ikke længere ligger i vejen for dig.

Du får også lettere ved at kunne finde dine fjernbetjeninger om aftenen, og genkende hvilken fjernbetjening der passer til en pågældende enhed i dit setup.

Så skal du ikke længere rode mellem flere forskellige fjernbetjeninger for at kunne finde den rette til at skifte kanal med.

3 Ting du bør overveje når du skal købe en fjernbetjeningsholder

Vil du gerne have mulighed for at kunne få et bedre overblik over alle dine enheder og de tilhørende fjernbetjeninger i stuen, så kan det være at du bør investere i en fjernbetjeningsholder.

For at være sikker på at få den fjernbetjeningsholder der passer bedst til din dagligstue, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du har bedre mulighed for at vælge den rette fjernbetjeningsholder.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan bruge til bedre at vurdere hvilken type fjernbetjeningsholder der kan opfylde dine behov.

#1 - Hvor mange fjernbetjeninger har du?

Det første du bør overveje når du gerne vil investere i en fjernbetjeningsholder er, hvor mange fjernbetjeninger du egentlig har i hjemmet.

Der er mange forskellige enheder i hjemmet, som du kan få en fjernbetjening til, om det så er til indendørs brug, som f.eks. dit TV, DVD-afspiller, TV-boks eller HiFi lydsystem, eller til udendørs brug som en garageportåbner eller lignende.

Det kan her være svært at kende forskel på de forskellige fjernbetjeninger, da mange af dem ofte ligner hinanden både i design og i funktion.

Hvis du har mange enheder med fjernbetjeninger derhjemme, så kan det være at du gerne vil have en fjernbetjeningsholder med flere pladser til fjernbetjeninger, så du kan have flere samlet i samme holder.

Eksempler på pladser i fjernbetjeningsholderen:

  • 3 pladser
  • 4 pladser
  • 5 pladser

Hvis du har en række overskydende pladser i holderen, så behøver du heller ikke bruge dem til fjernbetjeninger, da de også kan bruges til at holde forskellige andre genstande, som du ikke vil have skal flyde på bordet.

Med en fjernbetjeningsholder, så har du mulighed for at kunne samle dem alle i en beholder, hvor du let kan få se hvilken fjernbetjening der passer til hvilken enhed.

Så du ikke skal have fat i flere forskellige fjernbetjeninger for at finde den der passer til fjernsynet, da du blot kan have bestemte placerings for de forskellige enheder i fjernbetjeningsholderen.

#2 - Få et bedre overblik over dine fjernbetjeninger

Når du bruger dine fjernbetjeninger, så har du sikkert en vane for bare at lægge dem, hvorend du nu kan når du er færdig med dem.

Det kan skabe lidt forvirring, når du så skal bruge dem igen, da du skal til at lede efter fjernbetjeningen igen, hver gang du skal bruge den rundt omkring i stuen.

Det kan derfor være godt at have mulighed for at kunne samle dine fjernbetjeninger i en opbevaringsholder, så du kan være sikker på at have et overblik over de mange fjernbetjeninger, så de ikke bliver væk fra dig.

Det giver dig et bedre overblik over dine forskellige enheder, da alle fjernbetjeningerne vil være samlet et centralt sted, hvor du kan få lettere ved at finde dem igen.

Du kan også bruge fjernbetjeningsholderen andre steder end i stuen, da du også kan have forskellige fjernbetjeninger til udendørs enheder, som f.eks. garagedøren, som du muligvis har flere fjernbetjeninger til.

Her kan det være problematisk, hvis du kommer til at glemme fjernbetjeningen udendørs et sted, da det giver mulighed for uvedkommende at få adgang til garagen, hvis de finder fjernbetjeningen.

Med en fjernbetjeningsholder vil du være sikker på at de er hvor de skal være, så du ikke skal ud og lede efter dem igen og igen.

#3 - Forskelligt farveudvalg til fjernbetjeningsholdere

Hvis du gerne vil investere i en fjernbetjeningsholder, så skal den gerne have mulighed for at kunne passe ind i hjemmet, så den også ser pæn ud mens at den holder på dine fjernbetjeninger.

Du kan her få et udvalg af fjernbetjeningsholdere i forskellige farver, så du har mulighed for at kunne vælge den farve der passer bedst til din indretning.

Eksempler på forskellige farver du kan få fjernbetjeningsholdere i:

  • Sort
  • Hvid
  • Brun
  • Grå

Ud over selve farven, så kan du også finde fjernbetjeningsholdere i forskellige typer materialer, så du har lidt forskellige stilarter at kunne vælge mellem.

Forskellige materialer til fjernbetjeningsholdere:

  • Plastik
  • Læder

På den måde kan du få en fjernbetjeningsholder der ikke kun hjælper dig med at holde styr på dine fjernbetjeninger, men også giver dig mulighed for at få et pænt stykke indretning, som kan passe til dit hjem.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007