UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

Flad Netværkskabel UTP Cat6a - Grå

Flad Netværkskabel UTP Cat6a - Grå. Spar på længde med et fladt netværkskabel, der ikke behøver føres rundt i kanterne. Uskærmede Cat6a kaber i grå farve.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Flad Netværkskabel UTP Cat6a - Grå

Hvilket netværkskabel skal jeg vælge?

CAT5, CAT6 eller CAT7? Skærmede eller uskærmede? Bløde eller hårde kabler? Hvad betyder UTP? Lær det hele i denne video.

I denne kategori kan du finde et fladt netværkskabel UTP Cat6a i grå farve. Et fladt netværkskabel er nemmere at placere, hvis det skal trækkes igennem et rum, langs paneler eller i kabelbakker, da det ikke fylder nær så meget som et rundt kabel. Et fladt netværkskabel er også nemmere at lægge under gulvtæpper, og du sparer derved på længden, da du slipper for at føre det rundt i kanterne.

Flade kabler er også velegnede til brug i rackskabe, der er forsynet med døre, da de fylder mindre end runde kabler, og er der brug for mange kabler i dit rackskab, så kan du få plads til langt flere kabler ved at bruge de flade.

Det er en god ide at bruge forskellige farver, hvis du benytter et netværkskabel i større rackskabe, hvor der er mange forskellige typer forbindelser. I denne kategori finder du kabler i grå farve. ved at bruge forskellige farver kabler, holder du bedre overblikket.

Netværkskablerne i denne kategori er Cat6a og uskærmede.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007