Flad Netværkskabel UTP Cat6a - Rød

Flad Netværkskabel UTP Cat6a i rød farve. Spar på kabellængden med et fladt netværkskabel, der fylder mindre i installation. Uskærmede gule Cat6a kabler.

Læs mere om Flad Netværkskabel UTP Cat6a - Rød

Hvilket netværkskabel skal jeg vælge?

CAT5, CAT6 eller CAT7? Skærmede eller uskærmede? Bløde eller hårde kabler? Hvad betyder UTP? Lær det hele i denne video.

I denne kategori kan du finde flade netværkskabler UTP Cat6a i rød farve. Et fladt netværkskabel er nemmere at føre igennem et rum, langs paneler eller i kabelbakker, da det ikke fylder nær så meget som et rundt kabel. Et fladt netværkskabel er også lettere at lægge under gulvtæpper, så du sparer på kabellængden, da du slipper for at føre det rundt i kanterne.

Flade kabler er velegnede til brug i rackskabe, der er forsynet med døre, da de fylder mindre end de runde kabler. Er der brug for mange kabler i dit rackskab, kan du få plads til langt flere kabler ved at bruge de flade.

Det er en god ide at bruge forskellige farver, hvis du benytter et netværkskabel i større rackskabe, hvor der er mange forskellige typer forbindelser. I denne kategori finder du kabler i rød farve. ved at bruge forskellige farver kabler, holder du bedre overblikket i en installation.

Netværkskablerne i denne kategori er Cat6a og uskærmede.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007