Glasrens

Glasrens er effektivt til blanke overflader som ruder og spejle. Kan også bruges på glasoverflader på skærme, kopimaskiner, scannere og lignende.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Glasrens

Glasrens - Gør din skærm og vinduer pæne og rene igen

Er din skærm eller vinduer godt fedtet til med pletter, der er svære at få af?

Så kan det være at du har brug for noget glasrens der kan hjælpe dig med at komme af med de hårdføre fedtpletter der hurtigt kan opstå på vinduer og skærmbilleder.

Hvis din skærm er godt fedtet til, så kan det godt være rigtig irriterende, da det hurtigt bliver svært at kunne se hvad der sker på skærmen, hvis pletterne sidder nogle uheldige steder.

Med glasrens får du mulighed for let at få has på fedtpletterne på dine skærme, da de indeholder en blanding der hurtigt kan binde sig til fedtet, der derved bliver fjernet når du tørrer væsken af skærmen.

Det kan være at du har nogle beskidte vinduer, hvor fedtpletterne begynder at være ret tydelige, når du kigger ud.

Så kan noget grundigt glasrens hjælpe dig med at få udsigten tilbage, da den er hurtig at spraye på vinduerne, lade det sidde i et øjeblik før du tørre det af igen.

Du kan få forskellige typer af glasrens, da du f.eks. gerne skal bruge en specifik type glasrens til bl.a. plasma og LCD skærme, så du ikke ødelægger dem i længden.

Derudover kan du også få almindelig universal glasrens, der kan virke til mange formål, om det så er at rengøre vinduerne eller dine bilruder, så du kan se hvor du køre henne.

4 ting du bør overveje når du skal købe glasrens

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne rengøre dine skærme og vinduer bedst muligt, så gør du gøre dig nogle overvejelser, så du er sikker på at få den rette type glasrens til opgaven.

Vi giver dig herunder et par eksempler som du kan bruge til bedre at vurdere, hvilken type glasrens der passer bedst til dine behov.

#1 - Hvad skal du gøre rent med glasrens?

Når du gerne vil købe glasrens, så kan det være vigtigt for dig at overveje hvilke genstande du gerne vil have gjort rent, så du er sikker på at kunne få fat i den rette type glasrens.

Hvis du gerne vil have gjort dine vinduer rent, om det så er indendørs eller udendørs, så plejer det at være nok med at have bruge en universal glasrens, da det er godt til langt de fleste typer fedtpletter, og andet snavs du kan finde på vinduer.

Er bilen blevet godt beskidt, så kan det være at du gerne vil give dine bilruder en ekstra rengøring, så du lettere kan se ud, når du køre bil.

Her kan en universal glasrens også være et godt valg, men du kan også finde glasrens der er specielt egnet til biler, det også kan lægge et mere beskyttende lag, så bilruderne ikke bliver nær så hurtigt fedtet igen.

Hvis du gerne vil rense dine TV og computerskærme, så bør du bruge en specifik glasrens, der ikke indeholder alkohol, da det potentielt kan gøre skade på skærmen.

LCD- og Plasmaskærme har et tyndt antireflective lag ovenpå skærmen, der sørger for at genskin fra lys og lamper omkring i stuen ikke vil være til stor gene, mens du sidder og ser film.

Bruger du almindelig universal glasrens på dine skærme, så kan du risikere at du kommer til at tørre det antireflective lag af skærmen, hvilket gør at dine filmoplevelser potentielt bliver en del dårligere.

Derfor er det vigtigt at du overvejer hvad du gerne vil bruge din glasrens til, så du er sikker på at finde den rette type glasrens til dit formål.

#2 - Typer af glasrens

Du kan finde et par forskellige typer af glasrens på markedet, og du bør kunne kende forskel på dem, så du kan få fat i den type der passer bedst til dine rengøringsopgaver.

Langt de fleste typer glasrens består af en flaske med en væskeblanding, som du kan sprøjte på den pågældende genstand der skal rengøres.

Her skal du gerne tørre væsken væk igen relativt hurtigt, da der ellers kan opstå striber på skærmen eller vinduerne, hvilket du højst sandsynligt gerne vil undgå for at få det bedst mulige resultat.

Det kan her være nødvendigt at du sprøjter flere gange for at opnå det ønskede resultat.

Ulempen ved at bruge en væskeblanding er, at det er meget let at komme til at spilde noget af væsken på gulvet eller bordet, da det hele hurtigt flyder ned af skærmen eller vinduet, hvis du ikke er hurtigt.

Det kan potentielt give nogle pletter, hvis det er noget sart materiale.

Du kan dog også få glasrens i form af skum, som du kan sprøjte på de genstande du gerne vil rengøre.

Hvis du bruger skum, skal du gerne lade det sidde i et par minutter, så det har mulighed for at kunne absorbere alt fedtet, før at du tørrer det hele af igen.

Skum kan dog være en del mere effektiv i forhold til en almindelige glasrens, og det drypper heller ikke nær så meget, så du undgår at skulle tørre op efter dig på gulvet.

Så skal du ikke bekymre dig om at du drypper på dit fine bord, og potentielt give det pletter der kan være svære at fjerne.

#3 - Antistatisk Glasrens

Hvis du har en del elektroniske enheder i hjemmet, som du gerne vil kunne rengøre med dit glasrens, så er det vigtigt at overveje om du gerne vil bruge en glasrens der er antistatisk.

Der findes en del enheder der har fine glaskomponenter indbygget, som du måske gerne vil rengøre regelmæssigt.

Hvis du bruger almindelig glasrens, så kan det potentielt forårsage en kortslutning, da det ikke er godt for væske at komme i kontakt med elektronik.

Samtidig, så kan der hurtigt opstå statisk elektricitet, når du tørre efter med en klud, og den kombination kan potentiel gøre skade på den pågældende enhed.

Det er derfor vigtigt at når du gerne vil rengøre dine elektroniske enheder, at du først og fremmest afkobler dem fra strømmen, så du undgår kortslutning når du sprøjter glasrensen på.

Det kan forhindre de fleste uheld, men hvis du bruger en antistatisk glasrens, så hjælper det også med at forhindre opbygningen af statisk elektricitet, når du så tørre væsken op igen.

Så hvis du gerne vil beskytte dine enheder bedst muligt, når du gør rent, så bør du investere i en antistatisk glasrens.

#4 - Alkoholfri Glasrens

Mange moderne skærme og TV er blevet behandlet med ekstra lag der forbedre din film- og skærmoplevelse, når du bruger dem.

Det kunne være funktioner som f.eks. blue-light filter der hjælper dine øjne, så de ikke bliver nær så overbelastet når de ser på skærmen i længere perioder.

Det kunne også være antireflective overflader, der hjælper dig med at kunne se bedre, da skærmen så ikke reflektere forskellige lyskilder ind i ansigtet på dig.

Disse lag kan potentielt være ret sarte, hvis du ikke bruge de rette værktøjer til at rengøre dem, da mange rengøringsmidler er ret skrappe, da de skal fjerne så meget snavs og fedt som muligt.

Hvis du gerne vil bibeholde disse lag, så er det en god ide at investere i noget alkoholfrit glasrens, det ikke er nær så kraftigt, så du er sikker på at dine skærme kan beholde deres gode funktioner.

Ved at vælge det rette glasrens til dine behov, får du mulighed for at kunne nyde dine TV og skærme i meget længere tid.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007