avXperten
På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Certificeret Goobay HDMI kabel 2.0 med standard type-A stik i begge ender. Kablet er 0,5 meter.

Dette HDMI kabel understøtter HDMI version 2.0 og kablet er HDMI certificeret af den officielle HDMI organisation. Dette er en garanti for at kablet overholder de nyeste standarder, og altid vil give perfekt billede og lyd.

HDMI er et video/audio kabel, der bruges til at overføre ukomprimerede audio/video streams. HDMI samler alle de kabler, der tidligere blev brugt til at overføre audio/video i ét smart højkvalitets kabel.

Et HDMI 2.0 kabel kan bruges til at forbinde de fleste nye tv, Blu-ray afspillere og digitale medieafspillere som fx Chromecast og Apple TV.
HDMI 2.0 understøtter overførsler op til 18Gbps (mod fx 10.2 Gbps i HDMI v. 1.4). Dermed er HDMI 2.0 velegnet til de nyeste 4K og UHD (Ultra High Definition) med HDR (High Dynamic Range).

Når du skal vælge HDMI kabel skal du være opmærksom på, hvilke krav du har brug for i dit tv/forstærker/afspiller-setup.
HDMI kablet understøtter HDCP 2.2. HDCP står for High-bandwidth Digital Content Protection (beskyttelse af digitalt indhold med høj båndbredde). Formålet med HDCP er at beskytte opretshavsbeskyttet digitalt indhold, når det transmitteres fra en enhed til dit tv.

HDMI er bagud kompatible, og du kan derfor altid købe et for nyt kabel.

Specifikationer
- Understøtter 4K@60Hz.
- 3D i 4K opløsning.
- Understøtter High Dynamic Range (HDR).
- Kompatibel med Audio Return Channel (ARC).
- Understøtter HDCP 2.2.
- 21:9-CinemaScope-aspect ratio.

Varenummer: 13176

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg