avXperten

Aktivt HDMI Kabel Clicktronic (Ultra Pro) - 35m

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo Februar)
1649 DKK

Aktivt HDMI Kabel Clicktronic OFC Kobber (1080P opløsning, 3D lyd, ARC lyd, Deep color farve, HEC Internet over HDMI)
Type: Ultra Pro
Længde: 35 meter.

Højkvalitets Aktivt HDMI kabel med indbygget forstærker fra tyske Clicktronic, kablet kan f.eks. bruges digital video og lyd overførsel over lange afstande fra f.eks. en DVD/Blue-ray afspiller til en Plasma/LCD/LED fladskærm.

Clicktronic Aktivt HDMI kablet skiller sig ud fra billigere HDMI kabel på disse punkter:
- 99,99 % Oxygen fri copper, for god lyd- og billede kvalitet (Normale HDMI kabler består af aluminiumsledere som er betrukket med kobber, også kaldet CCA).
- Indbygget HDMI forstærker, der sikrer stabilt og perfekt overføring af HDMI signalet (Normale HDMI kabler har ingen forstærker).
- Dobbel Afskærmning, for lav støjpåvirkning og overhøring (Normale HDMI kabler har kun én afskærmning).
- 24 Karats guld anti modstands stik for god og stabil forbindelse (Normale HDMI kabler har aluminiums stik som hurtig kan miste forbindelsen efter gentagne tilslutninger).
- Full 1080P opløsning, 3D lyd, ARC lyd, Deep color farve (Normale HDMI kabler har ikke altid understøttelse af disse standarder).

Hvem er Clicktronic.
Clicktronic er et tyskejet firma som har specialiseret sig i at lave højkvalitets audio/video udstyr. Clicktronic har egne fabrikker med tyske specialister ansat til at sikrer en altid høj og ensartet kvalitet. Clicktronic blev grundlagt i 2002, og har siden leveret AV udstyr af høj kvalitet, primært til den professionelle branche, men satte sig som målsætning i 2011 at alle skulle have adgang til deres højkvalitets produkter. Clicktronic er et meget anerkendt mærke i den professionelle AV branche.

Clicktronics filosofi.
For os, kun én ting tæller: Overførsel af signaler i perfekt kvalitet, uden udfald eller støj i billedet. Vi er helt overbevist om, at vores kabler simpelthen fungerer bedst, hvid der ikke gåes på kompromi med kvalitetes af komponenter. Med et Clicktronic kabel er du sikker på perfekt forbindelse uanset hvor langt et kabel du køber, om kablet er nær en støjkilde, eller om kablet tilsluttes til forskellige enheder flere gange om dagen.

Clicktronics historie.
Clicktronic er en familieejet virksomhed med hovedsæde i Braunschweig, med afdelingskontorer i Hongkong og Kina. Clicktronic blev grundlagt i 2002 som en tysk producent af premium hjemmebiograf og hi-fi tilbehør, med visionen om at skabe et høj kvalitets sortiment af tilbehør, der understøtter billede og lydoplevelser som dem der findes i teater eller koncertsale. Produktet kvaliteten er altid i top, og kablerne produceres på vores egne fabrikker hvor kablerne kvalitetstestes af europæiske ingeniører.

I 2011 genopfandt Clicktronic sig selv. Vores ambition om at udvikle Clicktronic yderligere opstod efter gentagne kontakt med private kunder, Clicktronic kabler har længe være forbeholdt den absolute High-End A/V brache. Over en periode på to år har vi konstant udviklet Clicktronic yderligere, med tanke på at holde absolut topkvalitet af signaltransmission. Med stor sans for detaljer, en sjælden kombination af design og funktionalitet gør at der i sidste ende er opstået højkvalitets kabler til den kvalitetsbevidste forbruger.

Tekniske Specifikationer:
- 1080P - 1920 × 1080 opløsning i 60 Hz video.
- Deep Color, x.v.Color.
- Auto Lip Sync.
- Dolby TrueHD, 5.1/7.1, SA-CD, DVD-Audio og DTS-HD Master.
- 3D understøttelse.
- Audio Return Channel.
- HDMI Ethernet Channel (Netværkskabel kanal).
- HDCP, HEC, ARC and CEC Compliant.
- 32 audio kanaler.
- 1536 kHz lyd understøttelse.
- 4 lydsignaler samtidigt.
- Dual Screen understøttelse (2 billeder samtidigt).
- 21:9 format understøttelse.
- Dynamisk lydsynkronisering.
- Kabel dimensioner: 24 AWG (9,5mm ydrediameter).

Varenummer: 10489

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort